Cunoaştem prima agenţie de pariuri online licenţiată în România!

În această perioadă site-urile de gambling online sunt în perioada în care testează dacă merită sau nu să rămână pe piaţa de pariuri online din România. Unul dintre aceste site-uri s-a decis aşa că avem plăcerea să vă anunţăm că Winmasters (deschide cont acum) este prima casă de pariuri online licenţiată în România.

Află tot ce trebuie să ştii despre prima casă de pariuri online în articolul Agenţia de pariuri online - Winmasters!

winmasters.JPG

Aveţi mai jos comunicatul de presă emis de cei de la Winmasters cu doar câteva minute în urmă:

Winmasters, brandul internațional de jocuri de noroc ce oferă pariuri sportive, cazino, poker și jocuri într-un mediu prietenos, este mândru să anunțe că a obținut una din primele licențe de jocuri de noroc online din România.

În data de 24 Iunie 2015, winmasters a primit de la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN) prin decizia sa nr. 928, dreptul de a opera legal pe teritoriul României și de a oferi serviciile sale clienților din România. Winmasters este de asemenea primul operator de pariuri online care a plătit taxele către autoritățile române, totalul taxelor și garanțiilor financiare oferite fiind de peste €500.000.

Obiectivul winmasters este de a fi mereu în concordanță cu legislația din România și de a se plia pe regulile din fiecare piață. Astfel, compania a urmat toți pașii necesari pentru a îndeplini toate cerințele legale ce guvernează activitățile de jocuri de noroc din România conform OUG 77/2009, modificată prin OUG 92/2014, și aprobată de legea nr. 124/2015.

Sales & Operations Director-ul winmasters, Christos Protopapas a afirmat:

Suntem mândri să anunțăm că suntem printre primii operatori de pariuri online care obțin o licență de funcționare în România, piața noastră principală din estul Europei. Noi la Winmasters considerăm parierea responsabilă și în siguranță principalele priorități ale companie. Pentru noi, transparența, încrederea, siguranța și libertatea invididuală de pariere sunt valori principale și fundamente ale filosofiei companiei noastre. De asemenea, Winmasters investeşte constant în resursele umane şi dezvoltarea produsului pentru a garanta un maximum de siguranţă şi satisfacţie clienţilor săi. Invităm deci toţi pariorii români să ne viziteze site-ul şi să joace legal şi în siguranţă în minunata lume Winmasters.  Christos Protopapas

Despre Winmasters (click aici pentru a lua bonus 200 RON):

Winmasters este arena jocurilor de noroc ce îți oferă Pariuri sportive, Cazino, Poker şi Jocuri într-un mediu prietenos. Winmasters este un brand international ce a fost creat după nevoile jucătorilor. Winmasters oferă o platformă prietenoasă în care utilizatorii își pot customiza interfața pentru a fi sigur ca au acces instant la cele mai importante informații pentru ei. Compania a fost construită de o echipă cu mare și îndelungată experiență în industria jocurilor de noroc, lucrând constant pentru a oferi cea mai buna experiență de pariere.

Bonusuri oferite de Winmasters:

Click aici pentru a te înregistra la primul site de pariuri online licenţiat în România!

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi