Cumpără sâmbătă, 24 ianuarie 2015, lozuri răzuibile și ia un bonus în funcție de suma cheltuită!

Vă simțiți norocos astăzi însă nu sunteți un fan al jocurilor de cazino? Avem pentru voi o alternativă interesantă: lozurile răzuibile.

Acest site de gambling online are o secțiune proprie cu astfel de lozuri, unde găsiți 28 de jocuri diferite. Prețul unui loz este de 2-10 RON (în funcție de joc) iar acesta vă poate aduce câștiguri imense de până la 100.000€.

Sâmbătă, 24 ianuarie 2015, este ziua perfectă pentru a vă încerca norocul la astfel de lozuri deoarece pe lângă eventualele câștiguri primiți și un bonus de un euro la fiecare 10 euro cheltuiți.

promotie-sambata.png

Promoția este valabilă în intervalul: 24.01.2015, ora 02:01 - 25:01.2015, ora 01:59 iar bonusul este acordat dacă achiziționați minim zece lozuri. Bonusul minim este de 0.5€ iar cel maxim de 20€. Acesta va fi creditat în cont pe parcursul zilei de duminică. Partea cea mai bună este aceea că bonusul nu trebuie rulat ci poate fi retras oricând doriți.

Această ofertă face parte din seria de promoții "Bonusuri Calendar" prin care lunar sunt oferite premii în valoare totală de aproximativ 120.000 de euro! Bonsurile pot fi de mai multe forme: rambursarea unei părți din banii pierduți, sporirea câștigurilor, un bonus în funcție de suma rulată. Majoritatea acestor promoții sunt la jocuri de cazino însă ele pot fi și la lozuri răzuibile sau pariuri virtuale.

Iar dacă deschizi un cont nou acum primești următoarele bonusuri pentru prima depunere:
- pariuri sportive: 50% în limita a 400RON
- jocuri de cazino: maxim 1.200RON
- poker: maxim 1.000$

Deschide și tu un cont acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi