Cumpără sâmbătă, 17 ianuarie 2015, lozuri răzuibile și ia un bonus în funcție de suma cheltuită!

Vă simțiți norocos astăzi dar nu prea vă încântă ideea de a vă încerca norocul la jocuri de cazino? Atunci avem pentru voi alternativa perfectă: lozurile răzuibile.

Acest site de gambling online are propria secțiune de lozuri răzuibile unde găsiți 28 de jocuri diferite. Prețul unui loz este de 2 - 10 RON iar acesta vă poate aduce câștiguri de până la 100.000 de euro! Mai multe detalii puteți afla din acest articol.

Dar avem un motiv suplimentar pentru care vă prezentăm astăzi această secțiune. Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, primiți un bonus de 1 euro pentru fiecare 10 euro cheltuiți pe astfel de lozuri, în limita a 20 de euro.

sambata-casino.png

Astfel dacă achziționați lozuri în valoare totală de 200 de euro pe lângă nenumăratele șanse de câștig primiți garantat și un bonus suplimentar de 20 de euro. Partea bună este că bonusul nu este supus vreunei condiții de rulaj și poate fi retras imediat ce este creditat în cont.

Pentru această promoție se califică orice joc din cele 28 disponibile pe site și sunt luate în calcul toate lozurile cumpărate în intervalul: 17.01.2015, ora 02:01 - 18.01.2015, ora 01:59. Bonusul va fi acordat pe parcursul zilei de duminică cu condiția să participați la minim 20 de jocuri pe durata promoției.

Dacă vă deschideți un cont nou acum primiți și bonusuri foarte substanțiale pentru prima depunere:
- bonus de 50% în limita a 400RON pentru pariuri sportive.
- bonus de până la 1,200RON pentru jocuri de cazino
- bonus de până la 1,000$ pentru poker.

Iar toate aceste bonusuri pot fi luate printr-o singură depunere! Plus că puteți beneficia și de multe alte promoții atractive. 

Deschide și tu un cont acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi