Cumpără sâmbătă, 10 ianuarie, lozuri răzuibile și ia un bonus în funcție de suma cheltuită!

Te simți norocos astăzi dar nu prea vrei să te joci jocuri de cazino? Atunci avem alternativa perfectă: lozurile răzuibile, mai ales că pe întreaga durata a zilei puteți beneficia de o promoție interesantă.

Acest site de gambling online oferă un bonus în funcție de suma cheltuită pe lozuri răzuibile: 1 euro la fiecare 10 euro cheltuiți, în limita a 20 de euro. Astfel pentru a lua bonusul maxim trebuie să achizitionați lozuri răzuibile în valoare totală de 200 de euro.

lozuri-razuibile.png

Promoția este valabilă în perioada 10.01.2015, ora 02:01 - 11.01.2015, ora 01:59 și este destinată tuturor clienților (atât actuali cât și noi) care achiziționează minim zece lozuri pe durata promoției. Bonusul va fi creditat pe parcursul zilei de duminică și nu este supus vreunei condiții de rulaj.

Oferta este valabilă la oricare din cele 28 de jocuri din secțiunea Lozuri răzuibile. Prețul unui loz începe de la 2 RON, iar în unele jocuri puteți câștiga până la 100.000 de euro! Mai multe informații puteți afla din acest articol.

Dacă vă plictisiți de lozuri răzuibile trebuie să știți că în secțiunea Casino găsiți peste 120 de sloturi diferite în care vă puteți încerca norocul. Unele jocuri au jackpoturi fabuloase, valoarea lor totală ajungând astăzi la peste 43 de milioane de euro.

Deschide și tu un cont acum și ia următoarele bonusuri: 50% în limita a 400RON pentru pariuri sportive, maxim 1,200RON pentru jocuri de cazino și maxim 1,000$ pentru poker!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi