Cumpără lozuri răzuibile de la Sportingbet și ia un bonus de până la 10€!

Sportingbet (deschide cont acum) oferă câteva sute de jocuri de cazino care de care mai diversificate. Pe lângă sloturi video, jocuri cu cărți sau jocuri de ruletă, acest cazino online oferă și 28 de jocuri în care poți achiziționa lozuri răzuibile gratuite.

lozuri-razuibile.png

În funcție de joc, un loz poate costa de la 2RON și până la 10RON. Însă partea frumoasă este aceea că poți câștiga premii fabuloase de până la 100,000€ dintr-un singur loz dacă norocul îți surâde cu adevărat. Dacă ești în căutarea unui joc unde premiul maxim este foarte consistent atunci îți recomand ACE, Tribble, Fortuna și Zodiac. Dacă în schimb vrei un joc unde un loz să coste destul de puțin dar în același timp premiile să fie mari, atunci poți accesa jocul Tripple Wins. Aici lozul costă 2RON și câștigul maxim este de 40,000RON.

Dacă ai achiziționa lozuri de la Loteria Română, Carrefour sau orice alt loc din oraș, atunci sigur nu te vei bucura de premii la fel de consistente dar și șansele să dai peste un bilet câștigător sunt mult mai mici. De exemplu în jocurile oferite de Sportingbet, jumătate din lozuri vor fi câștigătoare (cam 500,000 de lozuri din 1 milion). Dacă faci un experiment și cumperi din oraș100 de lozuri, îți garantez că nu vei da de 50 câștigătoare, nici măcar cu 2RON fiecare.

Dar pe lângă faptul că pe internet poți câștiga mai des și mai mult, astăzi pe site-ul recomandat de mine primești un bonus de 1€ pentru fiecare 20€ cheltuiți în limita a 20€. Bonusul va fi creditat mâine și nu este supus rulajului. Promoția este valabilă în intervalul 21.07.2015, ora 02:01 - 22.07.2015, ora 01:59. Toate jocurile cu lozuri răzuibile pot fi găsite în secțiunea Vegas.

sb-marti.png

Joacă și tu acum și primești un bonus pentru prima depunere de până la 1200RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi