Cumpără azi lozuri răzuibile și ia un bonus în funcție de suma cheltuită!

Acest site de gambling are propria secțiune de lozuri răzuibile acolo unde vă puteți încerca norocul la unul din cele 30 de jocuri oferite. Prețul unui loz începe de la numai 2 lei, iar câștigurile pot ajunge până la 100,000 de euro!

Astăzi primiți și un bonus care este direct proporțional cu suma cheltuită de voi pe astfel de lozuri. La fiecare 10 euro investiți în lozuri primiți un bonus de 1 euro. Bonusul maxim pe care îl puteți primi este de 20 de euro și este acordat atunci când cheltuiți minim 200 de euro.

promotie-miercuri.png

Oferta este valabilă în perioada 29 octombrie, ora 02:01 - 30.octombrie, ora 01:59 iar bonusul este creditat în cont în ziua următoare. Acesta nu este supus vreunei condiții de rulaj și poate fi retras în orice moment. 

În fiecare zi veți găsi pe acest site o promoție nouă care poate fi de forma: bonus cash, rotiri gratuite, rambursare a banilor pierduți, câștiguri mai mari etc. Majoritatea promoțiilor oferite sunt la jocuri de cazino, dar ocazional le veți găsi și la lozuri răzuibile sau la pariuri virtuale. Valoarea totală a acestor bonusuri ajunge în fiecare lună la 120,000 de euro!

Iar dacă vă deschideți un cont nou acum beneficiați și de unul din cele trei bonusuri pentru prima depunere la jocuri de cazino:
- Bronz: Bonus de 45 RON pentru depunerile de 45 - 199.99RON
- Argint: Bonus de 200RON pentru depunerile de 200 - 1199.99RON
- Aur: Bonus de 1,200RON pentru depunerile mai mari de 1,200RON

Deschide și tu un cont nou acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi