Cumpără astăzi lozuri răzuibile și primești un bonus de până la 10€!

Te simți norocos astăzi dar nu prea îți plac jocurile de cazino și nici nu vrei să pariezi? Atunci am pentru tine o alternativă perfectă, și anume jocurile cu lozuri răzuibile oferite de Sportingbet (deschide cont acum). 

Tot ce trebuie să faci este să intri pe site-ul Sportingbet, să accesezi secțiunea "Vegas" și de aici să alegi categoria "Lozuri răzuibile". Vei găsi 28 de jocuri diferite în care poți achiziționa lozuri. Un singur loz costă maxim 10 RON dar îți poate aduce până la 100.000€ (în funcție de joc). Eu îți recomand în mod special jocurile ACE și Tribble, deoarece mi se par cele mai interesante iar premiile sunt foarte consistente. Dacă ai cumpăra lozuri de la Loteria Română, din Carrefour sau mai știu eu de unde, în nici un caz nu vei putea câștiga sume la fel de consistente precum cele pe care le poți lua la Sportingbet. 

lozuri.png

Mai mult decât atât, pe întreaga durată a zilei beneficiezi de un bonus de 1€ pentru fiecare 20€ cheltuiți în cadrul acestor jocuri, în limita a 10€. De exemplu dacă ve cheltui 200€ pe lozuri, pe lângă eventualele câștiguri primești garantat înapoi 10€. Bonusul este acordat pe parcursul zilei de miercuri și nu este supus vreunei condiții de rulaj.

Deschide un cont acum și primești un pachet de bun venit format din trei bonusuri: 50% în limita a 400RON la pariuri sportive, maxim 1200RON la jocuri de cazino și maxim 1000$ la poker!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi