Cumpără astăzi lozuri răzuibile și ia un bonus pe măsură!

Vă simțiți norocos astăzi dar nu avețí chef de jocuri de cazino sau pur și simplu nu vreți să vă jucați la "păcănele"? Căutați o alternativă unde să puteți avea parte de câștiguri foarte mari fără a pierde însă timp?

promotie-duminica.png

Atunci secțiunea "Lozuri răzuibile" de pe acest site este alegerea perfectă. 30 de jocuri diferite vă stau la dispoziție, prețul unui loz oscilând între 2 și 10RON. Jocul "Triple Wins Jackpot" este atracția principală a zilei, jackpotul cel mare trecând în acest moment de 151,000RON! Mai multe detalii despre secțiunea Lozuri răzuibile puteți afla din acest articol

Astăzi însă avem și o promoție interesantă la aceste jocuri. La fiecare 10 euro cheltuiți primiți un bonus de 1 euro, în limita a 20 de euro. Nu contează dacă sunteți profitabil sau nu, și nu contează nici în care din cele 30 de jocuri vă încercați norocul.

Promoția este valabilă în perioada 16.11.2014, ora 02:01 - 17.11.2014, ora 01:59. Trebuie să achiziționați minim 10 lozuri în acest interval. Bonusul va fi creditat în balanța contului pe parcursul zilei următoare și poate fi retras în orice moment fără a fi necesar să îndepliniți vreo condiție de rulaj.

promotie-duminica-2.png

Dacă vă deschideți un cont nou acum, puteți beneficia și de bonusuri pentru prima depunere după cum urmează: maxim 1,200RON pentru jocuri de cazino, maxim 400RON pentru pariuri sportive și maxim 1,000$ pentru poker!

Joacă și tu acum!

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi