Cumpără astăzi lozuri răzuibile și ia un bonus în funcție de suma cheltuită!

Acest site de gambling oferă foarte multe platforme diferite pe care clienții se pot juca precum: pariuri sportive, pariuri virtuale, jocuri de cazino sau poker. Dar pe lângă acestea găsiți și o secțiune de lozuri răzuibile unde sunt oferite 30 de jocuri diferite unde vă puteți încerca norocul. 

Aici găsiți jocuri cunoscute precum "7 Gold Scratch", "Triple Wins" sau "Hall of Fame". Prețul unui loz începe de la numai 2 RON, iar în anumite jocuri puteți câștiga până la 100.000 de euro!

Astăzi, 3 noiembrie 2014, primiți un bonus de un euro la fiecare zece euro cheltuiți pe astfel de lozuri răzuibile, în limita a 20 de euro. Dacă de exemplu luați lozuri în valoare totală de 150 de euro, pe lângă câștigurile pe care le puteți acumula din acestea, primiți un bonus de 15 euro.

lozuri-razuibile.png

Promoția este valabilă până în noaptea de luni spre marți la ora 01:59. Bonusul este creditat în cont pe parcursul zilei de marți 4 noiembrie și nu este supus vreunei condiții de rulaj.

Acest site oferă zilnic o promoție nouă la jocuri de cazino (iar uneori la lozuri răzuibile sau pariuri virtuale) care poate consta în sporirea câștigurilor, rambursarea pierderilor, bonusuri în funcție de suma rulată, sau rotiri gratuite la casino. Valoarea totală a bonusurilor pe durata unei luni calendaristice ajunge la 120.000 de euro!

Dacă vă deschideți un cont nou acum primiți la jocuri de cazino un bonus pentru prima depunere de până la 1.200RON, iar dacă aveți deja un cont și ați fost un client fidel în luna octombrie, atunci astăzi (luni 3 noiembrie) sunteți eligibil pentru un bonus de reîncărcare. Consultați secțiunea Promoții - Bonus Club pentru mai multe detalii.

Joacă și tu acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii