Cumpără astăzi lozuri răzuibile de la Sportingbet și primești un bonus de până la 10€!

Sportingbet (deschide cont acum) te recompenseză cu un bonus de până la 10€ dacă achiziționezi minim 10 lozuri răzuibile în intervalul 28.07.2015, ora 02:01 - 29.07.2015, ora 01:59. Mai exact, pentru fiecare 20€ cheltuiți pe astfel de lozuri vei primi un bonus de 1€.

Bonusul este acordat pe parcursul zilei de miercuri indiferent dacă ai terminat ziua pe profit sau pe minus. Un alt lucru important de precizat este acela că bonusul nu este supus vreunei condiții de rulaj, deci îl poți utiliza așa cum dorești. Termenii și condițiile ofertei pot fi găsiți AICI.

sb-marti.png

Această promoție este valabilă în oricare din cele 28 de jocuri cu lozuri răzuibile. Acestea pot fi găsite în secțiunea Vegas. Dacă te tentează promoția prezentată de mine dar nu știi ce joc să alegi, atunci am câteva recomandări pentru tine.

Ai putea încerca jocul ACE, acolo unde prețul unui loz este de 10 RON. Peste o treime din lozuri vor fi câștigătoare iar premiul maxim pe care îl poți lua este de 250,000 RON! Mai recomand și jocul Tripple Wins. Acesta este perfect pentru cei cu un buget ceva mai redus deoarece un loz costă doar 2 RON. Chiar și așa, câștigurile sunt și aici destul de consistente: peste jumătate din lozuri vor fi câștigătoare iar premiul cel mai mare este de 40.000 RON.

Ai auzit vreodată de cineva care a cumpărat de la Loteria Română sau din alt loc din oraș un loz cu 2 RON și a câștigat 40.000 RON? Probabil că nu; dar pe internet la cazinoul recomandat de mine acest lucru este posibil.

Pe lângă jocuri cu lozuri răzuibile, la Sportingbet Casino te poți juca sute de sloturi video, zeci de jocuri de cărți și ruletă, dar și multe altele!

Deschide un cont acum și primești un bonus pentru prima depunere de până la 1200RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi