Cum verific identitatea contului Sportingbet?

Află cum verifici identitatea contului Sportingbet pentru a nu avea contul blocat și pentru a nu rămâne fără bani pe cont! Noi îți arătăm ce acte trebuie să trimiți, unde și cât timp ai la dispoziție. Agenția de pariuri online Sportingbet (deschide un cont) este în topul preferințelor pariorilor români, unul din motive fiind acela că site-ul este perfect pentru începători deoarece este intuitiv și ușor de folosit. Acest avantaj este menținut și atunci când vrei să verifici identitatea contului de pariuri, procesul fiind unul din cele mai simple întâlnite de mine până acum.

Joacă acum la Sportingbet, una dintre cele mai bune case de pariuri online din România!
 

CE ACTE SUNT SOLICITATE, ȘI CUM LE TRIMIT?

Pentru a îți verifica identitatea, este necesar să furnizezi o copie după un act de identitate (de preferat buletin), o dovadă a adresei (factură de utilități sau extras de cont) și o dovadă a metodei de plată utilizate. Dacă parcurgi procesul de verificare înainte de a efectua un depozit, atunci primele 2 acte sunt suficiente pentru moment.

Actele se trimit direct pe site, accesând secțiunea Contact, opțiunea ”Pagina de încărcare a documentului”. Aici se va încărca un formular precum cel din poza de mai jos, formulat în care va trebui să uplodezi documentele enumerate anterior. 

 

ÎNTREBĂRI COMUNE DE LA PARIORI

În cât timp este contul verificat?

În mod normal identitatea contului este verificată în maxim 24 de ore, dar în funcție de numărul de solicitări poate dura și mai mult. 
 

Sunt cerute și acte suplimentare?

Dacă în prima fază nu trimiți copie după metoda de plată utilizată, aceasta va fi solicitată eventual. De asemenea, trebuie să știi că este la discreția agenției să facă oricând verificări suplimentare. Poți vedea pe forumul de discuții Sportingbet dacă alți clienți au avut de trimis și alte acte.
 

Cât timp am la dispoziție să îmi verific identitatea contului?

Conform legii, ai la dispoziție 30 de zile din momentul în care țe-ai înregistrat. Părerea mea este să trimiți actele solicitate cât mai rapid pentru a evita eventuale complicații. Recomand să arunci un ochi și peste acest articol pentru mai multe detalii despre procesul de verificare la casele de pariuri pe internet licențiate: https://pariurix.com/case-de-pariuri-online.html

Pariuri pe telefon, cote mari, ofertă bogată, transmisiuni video live > Totul doar aici


Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi