Cum verific identitatea contului de pariuri Superbet?

Află cum se verifică identitatea contului de pariuri Superbet - este un proces foarte rapid și simplu dacă urmezi pașii din acest articol! Vezi care sunt și cele mai comune întrebări ale pariorilor despre procesul de verificare KYC la Superbet (D.ONJN 1562/25.08.2016)!
 

CE ACTE SUNT SOLICITATE ȘI UNDE LE TRIMIT?

Imediat după ce îți deschizi un cont de pariuri, vei vedea că pe pagina principală a site-ului apare un mesaj prin care ești atenționat că trebuie să îți verifici identitatea. Tot ce trebuie să faci este să urmezi indicațiile din acel mesaj și să uplodezi o copie după un act de identitate, preferabil după buletin. Probabil că și copii după pașaport sau permis de conducere vor fi acceptate.

Asta este tot! Spre deosebire de alte case de pariuri online licențiate, nu trebuie să trimiți copii după vreo factură de utilități, extras de cont sau metoda de plată (cel puțin nu inițial).

Pariuri pe telefon, cote mari, ofertă bogată, transmisiuni video live > Totul doar aici


ÎNTREBĂRI COMUNE DE LA PARIORI

Ce restricții am dacă nu îmi verific contul?

Nu vei putea depune sume mai mari de 440RON și nu vei putea solicita retrageri. Recomand să trimiți actul de identitate spre verificare cât mai rapid.


În cât timp trebuie verificat contul?

Conform legii procesul de verificare KYC trebuie parcurs în maxim 30 de zile de la înregistrare. În caz contrar contul va fi închis iar toți banii de pe acesta vor fi virați către bugetul statului.
 

Cât timp durează verificarea contului?

Mie mi-a fost verificat contul în mai puțin de două ore, dar în condiții normale ar trebui să dureze cam 24 – 48 de ore. Totuși pe forumul de discuții Pariurix mai mulți pariori susțin că nici după două săptămâni contul nu le-a fost verificat. Se pare că dintr-o eroare tehnică, sunt situații când actul trimis spre verificare de către client nu ajunge să fie înregistrat în sistem.
 

Ce pot face dacă trece mai mult timp și nu primesc nici un răspuns?

În mod normala ceastă problemă ar fi trebuit să fie rezolvată până acum, dar dacă trec câteva zile iar cei de la Superbet nu dau nici un semn de viață, trimite un mail la suport@superbet.ro. Poți chiar să trimiți și copia după buletin aici pentru orice eventualitate.

Află mai multe despre KYC - verificarea identității contului la casele de pariuri online: https://pariurix.com/case-de-pariuri-online.html
 

Pot verifica contul dintr-o agenție stradală?

în cazul în care prima ta depunere este efectuată dintr-o agenție de cartier Superbet, există posibilitatea să îți poți verifica identitatea chiar acolo. Tot ce trebuie să faci este să prezinți buletinul casierei, iar ea se ocupă de restul. Nu sunt sigur dacă acest lucru poate fi făcut din orice sucursală stradală, dar știu că sunt clienți care și-au verificat contul în acest mod.
 

Ce altceva ar trebui să știu?

Tot de pe forumul nostru am aflat că unii pariori și-au verificat contul cu succes, dar după un timp le apărea că identitatea contului nu a fost verificată. Din nou într-un astfel de caz ar trebui să contactezi serviciul de suport clienți.

Unde pariazã cei mai mulți pariori români în acest moment? Aflã acum!
 

Te-ar mai putea interesa şi:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi