Cum verific contul de pariuri 888sport?

Vrei să verifici identitatea contului de pariuri 888sport (vezi site-ul agenției) și nu știi ce ai de făcut? Nu este nici o problemă deoarece îți spunem noi; tu tot ce trebuie să faci este să citești cu atenție paragrafele următoare.

888sport-1.png

Ce acte sunt solicitate?

Acte obligatorii: următoarele trei acte trebuie trimise obligatoriu pentru a îți putea verifica contul:

  • copie după un act de identitate cu fotografie: buletin, pașaport sau permis de conducere
  • copie față-verso a cardului de credit. De pe fața cardului trebuie să acoperi cele opt cifre din mijloc și să lași vizibile primele patru, dar și ultimele patru. Pe spatele cardului este necesar să acoperi codul CVV (ultimele trei cifre)
  • dovadă a adresei: este acceptat atât un extras de cont bancar cât și o factură de utilități (factură de telefon, televiziune, internet, gaze, curent) atâta timp cât actul conține numele și adresa. În cazul în care întâmpini dificultăți în a furniza un astfel de document recomand să consulți acest articol: https://pariurix.com/vrei-sa-verifici-contul-la-o-casa-de-pariuri-online-si-n-ai-factura-pe-numele-tau-vezi-aici-solutionarea-problemei.html

Acte ce pot fi cerute în situații excepționale: următoarele acte nu trebuie să le trimiți din prima, ci doar dacă ele sunt cerute (dar eu încă nu am auzit de vreun caz în care ele chiar să fie solicitate)

  • documente legalizate: documente datate, semnate și ștampilate de către un notar public.
  • declarație care să conțină detaliile depunerilor tale recente. Aceasta se completează direct de pe site-ul 888sport.com (îți voi arăta mai jos cum).

 

Cum trimit documentele?

Intră pe 888sport.com, loghează-te pe contul tău de pariuri și accesează ”Casierie” din colțul dreapta sus a paginii. Aici alege opțiunea ”Verifică date” și apasă pe ”Răsfoire” pentru a selecta documentele dorite.

888sport-2.png

ÎNTREBĂRI COMUNE DE LA PARIORI

Când trebuie să îmi verific contul?
Contul trebuie verificat înainte de a solicita prima retragere. Pe vremuri știu că chiar se puteau retrage bani fără a avea contul verificat, dar îmi imaginez că de când 888sport este licențiat ONJN (D. 2162/28.08.2015) acest lucru nu mai este posibil (dar nu sunt sigur).

Cât durează verificarea contului?
În mod normal nu durează mai mult de 24 de ore. Dar dacă te uiți pe forumul de discuții 888sport vei vedea că sunt utilizatori care au evidențiat faptul că în weekend documentele nu sunt verificate. Deci dacă le trimiți vineri, cel mai probabil vei primi luni o confirmare.

Există restricții în ceea ce privește formatul documentelor?
Nu este precizat nimic de acest gen, dar ia în considerare faptul că o poză nu poate avea mai mult de 4MB.

Sunt documentele mele în siguranță?
Cei de la 888 Holdings folosesc SSL (Nivel Socketuri Asigurat) pentru a furniza securitatea și protecția datelor. De asemenea, toate documentele sunt stocate în mod electronic într-un mediu securizat cu acces restricționat la nivel înalt. Pentru mai multe detalii despre procesul general de verificare al identității contului la casele de pariuri online, recomand să consulți acest articol: https://pariurix.com/cum-se-face-verificarea-contului-la-casele-de-pariuri-online.html

Cum completez o declarație care să conțină detaliile depunerilor mele recente?
Intră în secțiunea ”Verifică date” cum ți-am arătat mai sus, apasă pe ”Pentru detalii clic aici”, și vei fi redirecționat către o pagină de Help unde la punctul 5 scrie ”Pentru a genera acest document, apăsaţi aici”. Dar acest pas trebuie urmat doar dacă este solicitat de către staff-ul agenției!

888sport-3.png

Vrei să pariezi online? Aceasta este agenția recomandată de PariuriX.com

Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive