Cum va arăta Sneijder la 90 de ani? Un show tv din Olanda le-a satisfăcut dorinţa curioşilor

Wesley Sneijder a văzut multe la viaţa lui. N-a avut însă niciodată până acum curiozitatea să afle cum va arăta la ...60 şi la 90 de ani! Starul lui Galatasaray şi-a luat soţia de mână, pe frumoasa Yolanthe, şi a acceptat provocarea făcută de producătorii unui cunoscut show tv din Olanda - "Povestea vieţii mele". O "armată" de stilişti şi make-up artişti au "lucrat" la feţele celor doi invitaţi ore în şir, dar a meritat. Lui Sneijder şi Yolanthe nu le-a venit să-şi creadă ochilor - cei doi s-au privit minute în şir, după care starul Galatei a rupt tăcerea: "Te iubesc la fel de mult!", i-a şoptit acesta soţiei sale, moment în care Yolanthe Cabau a izbucnit în plâns. 

Cei doi au fost supuşi la mai multe teste pe parcursul emisiunii. Printre altele, au fost întrebaţi dacă şi-ar putea ierta partenerul pentru o aventură şi dacă şi-ar planifica unul celuilalt funeraliile..."Da!" şi "Cu siguranţă, nu!" au răspuns Sneijder şi soţia lui, moment în care au fost aplaudaţi de toţi cei din platou. 

Discuţia a curs apoi spre fotbal, moment în care Sneijder a spus că se simte perfect în Turcia şi că, deşi are 32 de ani, încă mai are multe de spus pe teren. A demonstrat-o şi la debutul naţionalei Olandei în actualele preliminarii pentru Mondialul din 2018. Titular şi căpitan al "portocalei mecanice", Sneijder a marcat golul care i-a adus Olandei un punct important pe terenul Suediei: 1-1 s-a terminat meciul jucat la Solna, în faţa a 36 de mii de spectatori.

Sneijder joacă din 2013 la Galata, unde fanii echipei nu concep un meci fără el pe teren. Olandezul, care mai are contract până în vara lui 2018, are un salariu anual de 4,5 milioane de euro. 

Starul Galatei şi al naţionalei Olandei a fost printre primii care l-au felicitat pe Hagi, anul trecut, la împlinirea a 50 de ani. "Salut, Hagi! Vreau să-ţi urez o sărbătoare fericită şi sper că vei avea o zi grozavă alături de familie şi prieteni!", i-a transmis Sneijder lui Hagi la postul tv al celor de la Galatasaray.

Hagi a jucat pentru Galatasaray între 1996 şi 2001, perioadă în care a cucerit patru titluri, două Cupe, două Supercupe, Cupa UEFA şi a doua Supercupă a Europei din carieră, după cea câştigată cu Steaua, în 1987, chiar prin golul marcat de el. În 2012, fostul căpitan al naţionalei României a fost desemnat cel mai bun străin din istoria campionatului turc. Hagi a şi pregătit-o pe Galata, alături de care a obţinut singurul trofeu din palmares ca antrenor - Cupa Turciei, în 2005.

Foto: nrc.nl

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!