Cum se joaca la Super Bingo Metropolis si cum afli daca ai castigat

Jocurile de noroc in Romania s-au dezvoltat foarte mult, poate si din cauza faptului ca tot mai multi romani spera sa "dea" lovitura si sa-si asigure un castig fara a depune prea mult efort. Tot mai multi romani, in ultima perioada participa la jocurile de "Bingo". Jocul de Bingo este un joc de noroc, organizat de diferite entitati licentiate in acest sens. In acest moment in Romania, "Super Bingo Metropolis" este jocul de bingo cel mai des intalnit in randul jucatorilor. "Super Bingo Metropolis" este organizat si transmis prin intermediul media si este supus unui regulament bine intocmit.

Cum se joaca la Super Bingo Metropolis? 

Jocul de bingo nu este un joc foarte greu de inteles si de jucat. Jocul in sine se bazeaza pe extrageri succesive de numere prin intermediul unor echipamente de extrageri de tip loteristic, echipamente licentiate, verificate si totodata supuse reglementarilor in vigoare. Fiecare persoana majora care detine un bilet valabil este denumit "jucator" si poate participa la una dintre extragerile organizate de aceasta entitate.

Biletul de joc sau "cartonul" de joc reprezinta dreptul jucatorilor de a participa la una dintre extragerile organizate. Cartonul de joc se gaseste la toate punctele de vanzare "Super Bingo Metropolis" si la toti agentii autorizati. Cartoanele sunt prevazute cu sisteme de siguranta unice, fiind aproape imposibila falsificarea acestora. Biletul  de joc contine 15 numere diferite, numere de la 1 la 90 distribuite pe 3 coloane a cate 5 numere fiecare. Pe spatele cartonului se regaseste un pasaj din regulament.

Fiecare jucator poate achizitiona cate cartoane sau bilete de joc doreste, achitand contravaloarea acestora. Pentru validarea eventualului castig, participantii la joc trebuie sa pastreze cartoanele in starea fizica initiala, fara a fi deteriorate.

Care sunt premiile acordate de Super Bingo Metropolis?

In cadrul "Super Bingo Metropolis" exista doua categorii de premii: premiile obisnuite si premiile speciale.

In categoria premiilor obisnuite se regasesc urmatoarele premii: de linie, de bingo, de linie acumulata Metropolis si Bingo acumulat Metropolis. Premiul de linie este castigat cand s-a realizat o combinatie de 5 numere pe oricare dintre cele 3 coloane de pe cartonul de joc. Premiul de bingo este castigat doar atunci cand s-a realizat toata combinatia de 15 numere de pe cartonul de joc, pe toate cele 3 coloane. Premiile de linie acumulata Metropolis cat si de Bingo acumulat Metropolis se acorda integral, la bila maxima stabilita de organizator.

Premiile speciale sunt premii acordate exclusiv din fondul de rezerva si sunt acordate participantilor, prin extrageri. Premiul Superlinie Metropolis este un premiu special si se va stabili dintre castigatorii premiului de linie folosindu-se un sistem pe baza de extrageri aleatorii. In mod analog si pentru premiul Superbingo Metropolis, premii ce se acorda dintre castigatorii premiului de bingo.

In cadrul unei editii "Super Bingo Metropolis" fondul de premiere constituie 40% din totalul rulajului incasarilor, distribuit astfel: -premiul de linie 0,57 % -premiul de bingo 2,89 % -fondul de rezerva 36,54 %

Atat premiul de Bingo acumulat cat si premiile speciale se vor acorda din "fondul de rezerva". Toate premiile se vor acorda in lei, prin rotunjire fara zecimala.

Cum se face validarea castigurilor la Super Bingo Metropolis? 

Pentru fiecare editie a "Super Bingo Metropolis" exista o comisie de validare, care va intocmi un proces verbal de constatare si validare.

Jucatorii care nu urmaresc transmisiunea live a emisiunii, pentru a verifica lista castigatorilor pot intra pe site-ul oficial al concursului (superbingo.ro) si vor verifica atat lista castigatorilor extragerilor speciale cat si numerele extrase.

Premiile aferente unei editii se acroda exclusiv detinatorilor cartoanelor. Castigatorii au obligatia sa-si revendice premiul in decursul a cel mult 7 zile de la data editiei in care au castigat. Premiile nerevendicate in perioada stabilita vor fi reportate la fondul de rezerva.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi