Cum se joaca la Bingo Romania de pe postul Acasa TV si ce se poate castiga

bingo-romania.pngLa fel ca si Super Bingo Metropolis, Bingo Romania este un joc de noroc caracterizat prin extrageri şi premieri succesive de numere în mod aleatoriu, prin folosirea echipamentelor complexe de extragere de tip loteristic. Bingo Romania apartine societatii comerciale ADVANCED BINGO SYSTEMS.R.L, una dintre cele mai cunoscute societati din Romania specializate pe jocurile de Bingo. La acest joc pot participa toate persoanele majore in conformitate cu Regulamentul Bingo Romania.

Unde putem urmari extragerile Bingo Romania?

Extragerile saptamanale  pot fi urmarite în fiecare seara de duminica, la orele 21:30, in cadrul emisiunii cu acelaşi nume, pe postul Acasă TV.

De unde putem achizitiona biletele de joc ?

Biletele pot fi achizitionate de la agentii stradali si de la oricare dintre filialele Bingo Romania judetene. De asemenea biletele mai pot  pot fi achizitionate si in incinta galeriilor comerciale, din reteaua agentiilor SuperBet sau a partenerilor autorizati, dar si online de pe siteul oficial sau printr-un simplu SMS. Biletele online pot fi cumparate accesand linkul urmator bingo-romania.ro/index.php?page=login .

Cum se joaca la Bingo Romania?

Biletele de joc  sunt dispuse in serii de cate trei sau de cate sase, iar fiecare trei bilete achizitionate va dau dreptul la un talon gratuit.

Un bilet de Bingo cuprinde 27 de casute, acestea fiind dispuse pe trei linii in noua coloane; fiecare rand va prezenta cate cinci numere , iar patru dintre casute vor fi lasate libere.  Astfel, pe fiecare coloana vom avea pana la trei numere dispuse in ordine crescatoare, după cum urmeaza:

Coloana 1: numere de la 1 la 9 (9 numere) Coloana 2: numere de la 10 la 19 (10 numere) Coloana 3: numere de la 20 la 29 (10 numere) Coloana 4: numere de la 30 la 39 (10 numere) Coloana 5: numere de la 40 la 49 (10 numere) Coloana 6: numere de la 50 la 59 (10 numere) Coloana 7: numere de la 60 la 69 (10 numere) Coloana 8: numere de la 70 la 79 (10 numere) Coloana 9: numere de la 80 la 90 (11 numere)

Premiile pe care le puteti castiga la Bingo Romania

Bingo Romania ofera castigatorilor premii dupa cum urmeaza:

  • 0 linie : Acest premiu se acorda cand a fost realizata combinatia de cinci numere pe una din cele trei linii orizontale (superioara, centrala sau inferioara).Atentie!! Se vor premia numai prima sau primele combinatii obtinute
  • Doua linii: Se acorda cand a fost realizata combinatia de zece numere pe doua din cele trei linii orizontale (superioara + centrala, superioara + inferioara sau centrala + inferioara)
  • BINGO: Premiul de BINGO se acorda jucatorului sau jucatorilor care au realizat combinatia de 15 numere pe un bilet de participare de joc.
  • Bingo Acumulat: Pentru fiecare editie, inainte de inceperea extragerilor, organizatorul va anunta un prag (bila maxima); daca se realizează Bingo pe unul sau mai multe bilete pana la acel prag, atunci castigatorul / caştigătorii vor primi atat valoarea premiului de Bingo, cat si valoarea cuvenita a premiului de Bingo Acumulat. In cazul in care Bingo nu se realizează pana la bila maxima anuntata, atunci valoarea curenta a premiului de Bingo Acumulat se reporteaza si se adauga la premiul de Bingo Acumulat al editiei urmatoare.
  • Bingo cu 13 sau 14 numere: Daca ati avut nesansa de a va lipsi un numar sau doua din cele 15 puse pe bilet, dupa finalizarea extragerii si stabilirea biletelor castigatoare, Bigno Romania va premiaza!

Toate aceste premii vor fi acordate in bani, in functie de fondul de premiere.

Pe langa aceste premii, Bingo Romania mai ofera si premii instant. Cum puteti fi unul dintre castigatorii acestor premii? Foarte simplu. La fiecare trei bilete achizitionate veti primi un talon gratuit cu sansa unui castig instant. In urma razuirii spatiului marcat veti afla daca sunteti fericitul castigator al unuia din premiile instant: doua serii de bilete, 200, 100 sau 50 de lei. Daca in spatiul razuibil nu apare marcat un premiu instant, ci un cod alfa-numeric, veti intra automat in cursa pentru marele premiu saptamanal: un autoturism.

Toate biletele (atat cele castigatoare cat si cele necastigatoare), dar si taloanele gratuite necastigatoare vor ramane  in cursa penru castigarea unuia din cele 200 de premii in bani.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi