Cum se joaca blackjack

blackjack.JPG

În cele ce urmează pariurix.com îți va arăta cum se joacă blackjack. Acest tutorial este unul destul de scurt care te învață doar ideile de bază ale jocului de blackjack. Dacă vrei un articol mai amănunțit cu exemple, plus o listă de cazinouri online unde să poți juca blackjack cu dealer live pe internet, atunci recomand acest articol: https://pariurix.com/cum-se-joaca-blackjack-si-la-care-cazino-online-putem-juca-legal-in-romania.html
 


În ce constă jocul de blackjack?

Blackjack, joc cunoscut si sub denumirea de 21, este cel mai cunoscut joc de de masa de casino din lume. Obiectivul acestui joc este sa-l invingi pe dealer avand un punctaj cat mai aproape sau egal cu 21, fara insa a depasi valoarea aceasta.

La inceputul jocului dealerul imparte cartile. Veti primi doua carti cu fata in jos. Dealerul isi da o carte la vedere si cea de-a doua cu fata in jos. Jucatorul analizandu-si cartile din mana si vazand ce carte are dealerul mai decide daca mai cere inca o carte sau spune pas.

 

Valoarea cărților

Un as si o carte de la 10 la Popa (K) inseamna blackjack. Puteti obtine 21 de puncte si din mai mult de doua carti, dar atunci nu mai faceti blakjack. Chiar si asa castigati jocul sau in cel mai rau caz faceti remiza daca si dealer-ul are tot 21 de puncte.

Patru strategii prin care să câştigi la blackjack jucând în cazino cu dealer live!

Daca aceea carte cu fata in sus a dealer-ului este as veti fi intrebati daca doriti asigurare. Aceasta consta in pierderea a doar jumatate din miza in situatia in care dealer-ul are blackjack. Daca dealer-ul nu are blackjack miza nu este pierduta, fiind returnata.

Aveti posibilitatea de a face split sau de a dubla jocul. Daca primiti doua carti identice puteti imparti jocul in doua maini simultane. Dublarea reprezinta intoarcerea cartilor jucatorului pe fata si dublarea mizei. In acel moment mai primiti o singura care si nu aveti optiunea de a mai cere inca una sau de a o refuza.

 

Evaluarea cărților la blackjack

In jocul de blackjackcartile sunt evaluate in felul urmator: - asul primeste fie un punct, fie 11 puncte in functie de punctajul ce avantajeaza mai mult jucatorul - cartile cu imagini (valet, dama, popa) - 10 puncte - celelalte carti - punctele corespunzatoare. De exemplu daca un jucator are 3, 5 si 9 valoarea celor trei carti va fi 17

 

Aspecte importante

Cateva aspecte bine de stiut atunci cand jucati blackjack: - daca aveti sume mai mici de 11 mai alegeti inca o carte - daca nu aveti un as si suma punctelor este mai mare de 17 indicat este sa va opriti - daca suma este intre 12 si 16 mai solicitati o carte in caz ca dealer-ul are carte mai mare de 7 si opriti-va daca dealer-ul are o carte mai mica de patru. - la optari si asi faceti split, in schimb la 4,5 si 10 nu faceti acest lucru - nu dublati daca aveti sub 10 puncte, dar de asemenea dublati de fiecare data cand aveti 11 puncte.

Joacă acum blackjack la cazinoul online recomandat de PariuriX!

 

Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi