Cum să transformi 10RON în 69,000RON! Două bilete incredibile prinse de un parior din Şimleul Silvaniei!

De multe ori v-am spus că de pe urma biletelor de 1 metru puse pe 2RON cel mai mult au de câștigat casele de pariuri, deoarece ele sunt singurele care fac profit pe termen lung în acest mod. Chiar și așa, din când în când mai apare câte un parior care dă lovitura vieții cu un astfel de bilet.

Cel mai bun exemplu este cel al unui parior din Şimleul Silvaniei, judeţul Sălaj, care a pariat în urmă cu două săptămâni (pe 25 mai) la o agenție de cartier Fortuna câte 5RON pe două bilete care la prima vedere păreau să aibă șanse minime de a fi câștigătoare. Nici nu aveai cum să crezi altceva, din moment ce ele conțineau 31, respectiv 32 de selecții!

Și totuși, chiar și imposibilul se mai realizează câteodată. Ambele bilete au fost câștigătoare, ceea ce înseamnă că pariorul a transformat 10RON în 69,000RON! Biletul cu 31 de selecții i-a adus un câștig de 21,587RON, iar celălalt 47,473RON. Nici un eveniment nu a primit cotă 1.00, iar fericitul câștigător nici nu a beneficiat de bonus dublu.

Noi recomandăm să joci biletele tale online pe efortuna.ro deoarece nu mai trebuie să plătești acea taxă de 5% la plasarea fiecărui pariu, plus că poți depune și retrage direct din agenții prin intermediul serviciului Fortuna Cashpoint

Dacă ai un bilet incredibil care a fost câștigător sau pierzător la mustață, sau știi pe cineva care are așa ceva, nu ezita să arăți și celorlalți utilizatori Pariurix respectivul bilet. O poți face pe forumul nostru de discuții, sau îl poți uploda în categoria Imagini bilete, iar cele mai bune bilete le vom posta în secțiunea noastră de știri!

bilete-fortuna.jpg

Unde pariazã cei mai mulți pariori români în acest moment? Aflã acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi