Cum să pariem în lunile ianuarie şi februarie la meciurile celor mai importante echipe din fotbalul european

castigaacum-1.jpgImediat după anul campionatele de fotbal importante îşi reiau cursul. Ne referim în special la primele ligi din Franţa, Spania sau Italia pentru că în Anglia n-a fost pauză, iar în Germania competiţia se reia la finalul lunii ianuarie.

Urmează o lună ianuarie fără competiţii europene, un aspect extrem de important. Echipele de top, în special cele implicate în optimile Ligii Campionilor, dar şi cele mai puternice rămase din Europa League vor trage tare în această lună ianuarie pentru ca mai apoi să-şi "permită" să mai piardă puncte înainte de meciurile importante din cupele europene.

Anul trecut în optimile de finala din Champions League au fost implicate următoarele echipe din campionatele puternice (în paranteză am trecut bilanţul lor, doar din campionate, din lunile ianuarie şi februarie).

Anglia
Manchester City (4 victorii în ianuarie - 1 victorie, 1 egal, 1 înfrângere în februarie)
Arsenal (3 victorii, 1 egal în ianuarie - 2 victorii, 1 egal, 1 înfrângere în februarie)
Manchester United (2 victorii, 2 înfrângeri în ianuarie - 1 victorie, 2 egaluri, 1 înfrângere în februarie)
Chelsea (3 victorii, 1 egal în ianuarie - 3 victorii, 1 egal în februarie)

Spania
Barcelona (2 victorii, 2 egaluri în ianuarie - 2 victorii, 2 înfrângeri în februarie)
Atletico Madrid (2 victorii, 2 egaluri în ianuarie - 2 victorii, 2 înfrângeri în februarie)
Real Madrid (4 victorii în ianuarie - 3 victorii, 1 egal în februarie)

Franţa
PSG (3 victorii, 1 egal în ianuarie - 2 victorii, 1 egal în februarie)

Italia
AC Milan (3 victorii, 1 înfrângere în ianuarie - 2 victorii, 1 egal, 1 înfrângere în februarie)

N-am luat în calcul campionatului german pentru că nu s-a prea jucat în el în luna ianuarie. Am luat în considerare doar meciurile din campionate, fără cupe. Observăm că din nouă echipe, şapte au evoluat mai slab în februarie decât în ianuarie, iar Chelsea şi PSG au avut un parcurs similar sau oarecum similar. De asemenea, mai putem observa că în luna februarie am avut parte de 16 meciuri în care cele nouă echipe nu s-au putut impune, dintr-un total de 34 (47%). Asta după ce în luna ianuarie cele nouă formaţii au avut 26 de victorii din 36 de jocuri (72.2% procentaj).

Acest lucru s-a mai întâmplat şi în anii precedenţi. Se dovedeşte aşadar că dacă vrem să mizăm pe echipele mari favorite luna ianuarie în care n-au loc meciuri în cupele europene este ideală, iar luna februarie ar trebui să fie evitată. Chiar dacă sunt formaţii care luptă pentru titlu sau un loc de Liga Campionilor cu siguranţă pentru ele va fi mai importantă dubla din Liga Campionilor decât cele 2-3 meciuri jucate în acea perioadă în campionat pentru că punctele pierdute atunci pot fi mai apoi recuperate în etapele destul de multe care vor rămâne de jucat după jumătatea lunii martie.

În ediţia curentă din Liga Campionilor avem următoarele echipe din campionatele puternice:
Franţa: PSG, Monaco
Anglia: Chelsea, Manchester City, Arsenal
Spania: Real Madrid, Barcelona, Atletico Madrid
Italia: Juventus

Scopul acestui articol a fost să vă atenţionăm pe de o parte că luna ianuarie este propice parierii pe favorite, la fel cum în luna februarie ar trebui fie să jucăm contra favoritelor, fie să evităm meciurile lor (prin favorite ne referim în special la cele nouă formaţii enumerate mai sus).

Click aici pentru a juca la pariuri online!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii