Cum sa incasezi bonusul de 100 RON la Sportingbet!

Fara nici un dubiu sportingbet.ro este una dintre cele mai preferate agentii din randul pariorilor romani din mai multe puncte de vedere, avand multe avantaje fata de alte agentii de pariuri online prezente la noi. In cele ce urmeaza va vom expune majoritatea conditiilor pentru a incasa BONUSUL de 100 RON ce il ofera aceasta agentie celor nou-veniti. Trebuie precizat ca bonusul este 50% din depunerea voastra, pana la 100 RON.

sportingbet.png

  • In primul rand veti primi acest bonus, dupa cum era normal si de asteptat, dupa ce efectuati prima depunere in contul dvs. Cei ce depun cu Moneybookers si Neteller nu primesc bonusul de bun venit,
  • Cei care au facut prima depunere si vor sa aplice pentru bonus trebuie sa trimita un mail la adresa cs@sportingbet.ro cu subiectul Bonus de prima depunere, impreuna cu ID-ul dumneavoastra de utilizator. In maxim 3 zile lucratoare de la trimiterea mail-ului, veti avea banii deja in contul de utilizator.
  • Pentru a fi eligibili in incasarea acestui bonus, depunerea pe care o efectuati trebuie sa fie in valoare de minim 40 RON.
  • Suma maxima pe care o puteti incasa din acest bonus este de 100 RON, asta pentru depunerile de 200 RON sau mai mult.
  • Pentru a putea retrage acest bonus, suma depusa + bonusul primit trebuiesc rulate de 5 ori. Asta inseamna ca daca ati depui 40 RON si ati primit bonus 20 RON, atunci va trebui sa rulati/pariati 300 RON. Asta nu inseamna sa pierdeti 300 RON ci sa PARIATI!
  • Daca nu veti rula aceasta suma in decurs de 60 de zile de la incasarea bonusului, veti ramane in cont doar cu suma depusa, iar bonusul va va fi retras. (Ar fi culmea ca in 60 de zile sa stati cu banii degeaba in cont)
  • Bonusul incasat dupa depunerea poate fi mutat fara probleme la sectiunile Casino, Games sau Sportingbet Liveplay.
  • Daca veti efectua o retragere inainte ca banii sa fie rulati de 5 ori, atunci veti retrage doar banii din suma depusa, iar bonusul va fi pierdut.

!!!  Orice incercare de frauda, deschiderea mai multor conturi sau deschiderea unor conturi in numele altor persoane va fi sanctionata de Sportingbet dupa termenii si conditiile lor, acestea putand fi schimbate la orice ora. 

ATENTIE!!! 

Nu incercati sa trisati, sa furati, sau sa profitati intr-un mod mai putin ortodox de acordarea acestor bonusuri deoarece mai devreme sau mai tarziu vom ramane fara pariuri online in Romania. Deja agentii importante si-au facut bagajele si nu mai accepta jucatori romani. Cel mai sonor nume este bwin.

Pentru a va deschide un cont la Sportingbet si pentru a incasa bonusul de pana la 100 RON la prima depunere intrati pe sportingbet.ro.

UPDATE 21 aprilie 2016: În prezent la agenţia de pariuri online Sportingbet beneficiezi de un pariu 100% fără riscuri până la 300 RON. Oferta este valabilă doar dacă deschizi cont la operator accesând un link de pe site-ul PariuriX. Mai multe detalii despre acest bonus poţi citi în articolul Bonus exclusiv PariuriX la Sportingbet: pariu 100% fără risc până la 300 RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi