Cum să folosiți site-urile de pronosticuri sportive

Pentru că tot mai multe persoane ne ''ceartă'' pentru că pierd pariuri pe recomandările noastre ne-am gândit să scriem un astfel de articol în care să explicăm cum să utilizați un astfel de site precum PariuriX.com. Mulți iau pronosticurile și le joacă fără să gândească o secundă dacă merită pariat pe ele.

Vezi cea mai bună casă de pariuri online pentru pariuri LIVE
 

Analizați meciul și comparați cu pontul oferit de tipsteri

Atunci când ne apucăm să vedem ce este de pariat în ziua respectivă este indicat ca totul să fie făcut pe cont propriu. Adică vă puneți si studiați oferta, alegeți din ea câteva meciuri care credeți că sunt bune de pariat. Apoi începeți să analizați singuri meciurile respective. ATENȚIE! A analiza un meci nu înseamnă doar să ''citiți'' clasamentul. Intrați pe site-urile oficiale, vedetț declarații, ce au de gând antrenorii, ce jucători lipsesc etc. Poți vedea aici cum se analizează cu adevărat un meci: https://pariurix.com/pdf/analiza-meci-pariuri-sportive.pdf

După ce v-ați hotărât care sunt pronosticurile pe care doriți să le jucați accesați site-uri ca Pariurix.com (de predicții) și vedeți ce părere au alții despre meciurile analizate de voi. Întotdeauna alegerea voastră trebuie să aibă cea mai puternică influență în alegerea pariului. Totuși, dacă pe site-urile respective găsiți argumente solide pentru pronosticuri contrare de cele gândite de voi este indicat să renunțați la pariul respectiv. Atenție, nu să-l jucați cum vă ''spune'' site-ul respectiv, pentru că jucați pe banii voștri. cCl mai bine este să renunțați pur și simplu la pariu. În schimb, dacă gasiți și mai multe persoane care sunt de aceeași părere cu voi și au argumente mai bune atunci puteți să mai mariți miza gândită inițial cu 1-2 unități.
 

Folosiți site-urile de pronosticuri pentru a găsi informații

De asemenea, folosiți site-urile de pronosticuri cum este și al nostru pentru a afla informații. Câteodată găsiți pe aceste site-uri informații care poate vouă nu vă sar în ochi, sau informații despre echipe și jucători pe care voi nu le-ați citit în altă parte.

În final tot ce vă putem spune este să vă analizați singuri pariurile. Site-urile de pronosticuri trebuie să fie doar un mijloc de orientare, un loc de unde sa aflați informații noi, și să găsiți cel mult sugestii de ponturi. Niciodată nu mizați pe pronosticul y sau pe pronosticul z pentru că a spus PariuriX, Pariuri sportive online sau alt site de pronosticuri, acest lucru. Sperăm ca acest articol să fie citit și de cei care ne tot înjurau și să bage la cap ceea ce este scris aici.

Credeți că se înțelege greșit conceptul și modul de operare al site-ului ? Adică lumea are impresia că cineva chiar poate oferi atât de multe ponturi și sa fie majoritatea câștigătoare zi de zi ?

Descoperă pronosticurile la pariuri propuse de specialiștii PariuriX.com!


Ce facem noi cu adevărat

Noi numim munca noastra cercetare, nu facem decât să vă facem treaba voastră, iar la final să tragem o concluzie din propria experiență de pariori. Sunt sugestii, nu trebuie să țineți cont de ele, nu trebuie tratate ca niște "ponturi sigure". Aici cred că lumea înțelege greșit. Poate totul se datorează site-urilor de paid picks sau altor bloguri care iși fac propagandă cu ponturi sigure și statistici false.

Cine înțelege baza pariurilor ar trebui să înțeleagă și aceste aspecte. În plus, avem foartă multă concurență, care de cele mai multe ori încearcă să întoarcă pariorii împotriva noastră, să îi atragă ulterior la ei pe site. Având în vedere că cei mai vechi pariori din țară încă sunt pe forumul nostru de discuții spune multe. Le mulțumim pe această cale pentru tot sprijinul acordat până în prezent.

Voi ce părere aveți ? Ar trebui să facem mai multă propagandă despre modul cum ar trebui tratate ponturile sugerate de membrii echipei PariuriX?

Pariuri pe telefon, cote mari, ofertă bogată, transmisiuni video live > Totul doar aici

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii