Cum să facem bani pe live-uri la Wimbledon 2015

Marele turneu de la Wimbledon porneşte la drum astăzi, cu o mulţime de meciuri interesante încă din prima zi de concurs. După cum bine se ştie pariurile live sunt o oportunitate excelentă de a ne mări câştigurile şi partidele de tenis se pretează excelent pe acest stil de pariere, iar în continuare vom vedea ce avantaje ne aduce mastersul londonez pentru pariurile live.

Această casă de pariuri online are o ofertă extrem de bogată pe perioada Wimbledon-ului şi este păcat să nu profităm de ea, mai ales că pariurile live se vor găsi din abundenţă.

Cum ne ajută suprafaţa de joc de la Londra

Suprafaţa este unul dintre cei mai importanţi factori în alegerea unui pariu şi mai ales când o facem pe meciurile in play. Cele mai uzuale sunt pariurile tip “câştigătorul următorului game”şi “câştigătorul următorului punct”, pe care foarte mulţi împătimiţi îşi crează diverse strategii. Iarba de aici le favorizează, deoarece este cea mai rapidă din circuit şi dă un plus jucătorului care serveşte.

 

Se observă atât la ATP cât şi la WTA că iarba oferă cel mai mare procentaj la serviciu şi cel mai mare număr de aşi. În aceste condiţii trebuie să ţinem cont că jucătorul care serveşte are foarte mari şanse să revină din situaţiile dificile, cum ar fi scorul 0-30, sau să salveze mingile de break ale adversarului. Aceste două situaţii se regăsesc în oferta de pariuri live a Sportingbet şi sunt demne de luat în seamă pe o asemenea suprafaţă.

Este de aşteptat ca un big-server să câştige cel puţin 90% dintre game-urile pe propria servă la Wimbledon în competiţia băieţilor, în timp ce la fete procentajul ar trebui să ajungă la 75%. Este recomandat ca pariorii să aleagă meciurile în care este implicat un astfel de "big server", un jucător care returnează slab sau de ce nu ambele (cazul cel mai fericit).

Importanţa tie-break-urilor la Wimbledon

Aşa cum este şi normal, iarba are tendinţa de a scurta punctele şi favorizează meciurile echilibrate, ceea ce înseamnă fără doar şi poate apariţia tie-break-urilor. Aţi văzut deja mai sus că la Wimbledon sunt cele mai mici şanse de a câştiga pe serviciul advers şi nu de multe ori a fost nevoie de prelungiri în fiecare set disputat. Se ştie că jucătorii aflaţi la retur îşi păstrează energia pentru game-ul următor de servici şi acesta este încă un factor favorizant.

Conform statisticilor, Wimbledon are o rată de 0.77 tie-break-uri pe meci, mai mult cu 0.19 decât Australian Open şi cu 0.20 decât US Open. Aceste momente ale setului sunt la mare căutare pentru pariurile live, deoarece aduc cu ele cote extrem de atractive. Se ştie că unii jucători sunt mai buni sau mai slabi în tie-break şi astfel am putea forma o strategie de pariere. Ne-am putea concentra pe jucătorii buni care sunt conduşi în tie-break la o marjă de 1-2 puncte şi să plasăm un pariu câştigător la o cotă pe care n-o vom obţine în alt moment al jocului. Putem încerca şi invers, cu jucătorii mai slabi care conduc şi să pariem că vor pierde setul.

Scorul corect la Wimbledon

Avem în continuare o statistică extrem de interesantă, care ne arată frecvenţa scorului la seturi în turnele de Grand Slam, pe care ne putem baza în alegerea pariului tip “scor corect” chiar şi la pariurile live.

Doar Australian Open a produs mai multe rezultate de 3-0 în ultimii patru ani, asta în condiţiile în care turneul vine imediat după vacanţa jucătorilor. Este o tendinţă clară de creştere a rezultatului de 3-1 la Wimbledon în ultimul timp şi asta poate fi o soluţie şi pentru pariurile live. Putem aştepta să vedem desfăşurarea primului set iar dacă favoritul pierde să pariem că-l câştigă pe următorul sau chiar pe scorul corect 3-1. La fel şi în cazul când jucătorul mai slab cotat pierde primele două seturi, situaţie în care putem merge pe un set trei câştigat de el. Putem adopta o strategie aici şi să folosim acest tip de pariuri.

Atenţie mare la turneul pe iarbă următor

Dacă Wimbledonul ne oferă oportunităţile arătate mai sus şi avem mari şanse de reuşită la pariurile live, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre următorul turneu pe iarbă. Pariorii cad de multe ori în capcană şi se folosesc de acelaşi tip de pariuri, gândindu-se că suprafaţa de joc este tot iarba şi deci, are aceleaşi caracteristici. Nimic mai fals, pentru că iarba de la Londra este de departe cea mai rapidă din circuit şi are caracteristicile sale, aspect pe care deja vi l-am prezentat într-un articol anterior. Deci, turneul de la Newport, ultimul pe această suprafaţă trebuie evitat, deoarece iarba de acolo este cea mai lentă din circuit, apropiindu-se ca procentaje mai mult de zgura rapidă.

Click aici pentru a paria live pe meciurile de la Wimbledon!

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii