Cum să câștigi la cazinou. Un profesor dezvăluie cum fizica poate ”bate” ruleta

Ruleta este deseori percepută ca un joc de noroc. Dar un om de știință a dezvăluit, recent, că există modalități pentru a-ți crește semnificativ șansele de a câștiga sume mari la acest joc. Într-un interviu acordat celor de la Quora, profesorul Richard Muller (fizician la Universitatea Berkeley din California), a explicat cum un coleg a folosit fizica pentru a bate ”casa” în propriul joc.

"Pentru a încuraja oamenii să parieze la ruletă, tradițional se permite ca pariurile să se facă după ce bila este aruncată și roata se învârte. În acele secunde, există suficiente informații pentru a permite un calcul care poate dubla șansele de a câștiga. În cazul în care calculul exclude pur și simplu jumătate din roată, atunci cotele vor fi clar în favoarea ta. În timp ce șansele dumneavoastră de câștig puteau fi 98:100 înainte, după excluderea a jumătate din numere cotele dvs. devin 196: 100. Deci, un câștig mare!”, spune profesorul de fizică. 

Acesta a explicat și modul în care a acționat prietenul lui înainte să câștige o sumă importantă la ruletă. "Nu trebuie să anticipați numărul în care bila va cădea. Trebuie doar să măriți cota dvs. cu 3% pentru a face pasul de la pierdere la câștig....El a construit un dispozitiv care l-a ajutat să puncteze de fiecare dată când mingea s-a rotit, iar cu ajutorul altui switch, separat, a cronometrat de câte ori s-a învârtit roata până când bila s-a așezat pe număr. Acest lucru a oferit suficiente informații pentru micul său calculator de buzunar care i-a spus unde ar trebui să plaseze pariul”, a declarat profesorul Richard Muller. 

Fizicianul a dezvăluit faptul că prietenul său a făcut asta numai după ce a ”calibrat” fiecare roată din cazinoul în care a ales să joace. Tot el a confirmat că amicul său a câștigat o sumă foarte mare înainte de a fi interzis de respectivul cazinou. Responsabilii respectivului local nu l-au prins în fapt pe prietenul său, dar au decis să-l interzică.

”Deși nu au nicio probă, cazinourile au puterea de a exclude oamenii mai ales atunci când văd că aceștia câștigă în mod constant sume importante”, a mai spus profesorul. Acesta a încheiat cu un sfat pentru jucători: ”Ei nu-și pot recupera banii pierduți, dar acum măcar pot înceta să mai piardă!”.

Descoperă cazinourile online recomandate de PariuriX!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!