Concurs Cupa Mondială PariuriX: înscrie-te și poți câștiga un Ipad / Xbox One / o tabletă Samsung sau freebet-uri!

Sfaturi pariuri tenis pentru a îți crește șansele de câștig din pariuri pe ”sportul alb”

Cum să alegi câştigătorii la tenis când pariezi de pe mobil - descoperă care sunt sfaturile oferite de PariuriX.com! Tipsterii se descurcă destul de bine atunci când dau pronosticuri pe câștigătorul unui meci de tenis. Mulți din ei merg pe mâna favoriților impuși de operatoriid de pariuri, ceea ce per total nu este o strategie rea, ținând cont că în cele mai multe cazuri casele de pariuri au dreptate.

Dar cum reușesc ele să anticipeze cu o acuratețe ridicată deznodământul unui meci? Acestea iau în considerare anumite tendințe, tipare, și câțiva factori foarte importanți. Mai jos voi prezenta elementele care pot face diferența într-un meci de tenis și pe care trebuie să le examinezi înainte de a plasa un pariu.

Vrei să pariezi pe tenis? Aceasta este agenția de pariuri pe care o recomandăm!


CE VEI GĂSI ÎN ACEST ARTICOL

  1. Sfaturi de luat în considerare înaintea unui turneu

  2. Sfaturi de luat în considerare înaintea unui meci

  3. Sfaturi de luat în considerare la pariuri live

 

1. SFATURI DE LUAT ÎN CONSIDERARE ÎNAINTEA UNUI TURNEU

Câșțigătorul unui turneu va fi probabil unul din favoriți

Majoritatea turneelor mari, atât la masculin cât și la feminin, sunt dominate de aceeași tenismeni. Desigur, mai există și excepții, dar destul de rar. Iar dacă un anumit favorit nu reușește în final să câștige acel turneu, tot se va clasa destul de sus. Sunt și situații când la un turneu de Grand Slam unul din principalii favoriți va ieși rapid din turul 1-2, dar acest lucru nu se întâmplă foarte des.

Iar dacă acea persoană a ieșit o dată prematur, sunt șanse foarte mici ca în viitorul apropiat să repete această contraperformanță. Desigur, asta înseamnă că cei mai buni tenismeni vor avea și cote destul de mici. Persoane precum Novak Djokovic, Roger Federer, Andy Murray, Rafael Nadal (la băieți), Serena Williams sau Maria Sharapova (la fete) au câștigat foarte des turnee importante, astfel încât nu poate fi vorba de noroc, șansă, erori statistice sau alți factori.

 

Fii atent la forma în care se află acești tenismeni înainte de turneele mari

Sunt câteva statistici contradictorii, dar în general, dacă un jucător începe foarte bine turneul și practică cel mai bun tenis al lui, atunci sunt șanse mari să mențină acel ritm până la încheierea competiției. Un început ezitant este de obicei semnul unei posibile ieșiri premature. Astfel dacă un jucător bun pare să întâmpine dificultăți încă din primele meciuri ale turneului, se chinuie cu adversari mai slab cotați, și are statistici sub cele obișnuite, atunci este recomandat să nu pariezi pe el în meciurile următoare.

 

Suprafața pe care se joacă

Dacă studiezi statisticile jucătorilor de top, vei vedea că fiecare joacă mai bine pe anumite suprafețe. De exemplu Nadal este un jucător fenomenal cu foarte multe victorii la nivel înalt, dar trebuie să recunoști că acesta excelează pe hard. Operatorii de pariuri observă și ei tendințe precum aceasta, și întotdeauna vor adapta cotele în funcție de situație. Așa că trebuie să vezi în primul rând pe ce tip de suprafață se dispută un anumit turneu. CLICK AICI pentru a afla mai mult despre tipurile de suprafețe în tenis și importanța acestora. 

 

Locația contează și ea

Cel mai bun exemplu este Roger Federer, acesta excelând de obicei la Wimbledon. Și sunt multe exemple de jucători sau jucătoare care se descurcă constant mai bine în anumite locații decât în altele. Sunt multe motive pentru care acest lucru se întâmplă: fus orar, temperatură, umiditate, suprafața de joc (cum am zis mai sus), dar și multe altele.
 

Analizează cu atenție tragerea la sorți

Oricum este bine să faci acest lucru, deoarece sunt foarte multe persoane care fac asta. Ai observat vreodată cum la casele de pariuri online unii tenismeni primesc la începutul unui turneu o cotă mai mică decât de obicei pentru a câștiga trofeul? Acest lucru nu se întâmplă neapărat pentru că agenţia de pariuri consideră că acel tenismen este mai bun decât era înainte, ci din simplul motiv că are un traseu ușor în primele tururi.

De exemplu poate are pe partea lui de tablou unul din favoriții inițiali ai competiției, dar acel favorit nu va juca din cauza unei probleme medicale, iar astfel jucătorul mai slab cotat are culoar liber către fazele superioare. Asta nu înseamnă că el va și câștiga turneul. Mulți fac greșeala să parieze pe un astfel de jucător crezând că agenţia de pariuri i-a dat cote mici deoarece are informații suplimentare pe care pariorii nu le au, lucru ce nu este adevărat.

Cum analizăm un meci de tenis pentru a câștiga la pariuri sportive? Află de la PariuriX!


2. SFATURI DE LUAT ÎN CONSIDERARE ÎNAINTEA UNUI MECI

Ia în considerare ce gândesc jucătorii

Nu este un secret că nici un jucător nu este constant pe întreaga durată a unui sezon. Mulți o lasă mai moale la turnee mici și forțează la turnee mari. Însă sunt și destule exemple de jucători sau jucătoare care se descurcă bine la competiții secundare, dar nu reușesc să ajungă în fazele superioare la turneele de Grand Slam. Astfel trebuie să-ți pui anumite întrebări.

Cât de serios va trata următorul turneu jucătorul pe care vrei să pariezi? Îl va folosi ca o încălzire pentru alte turnee, va forța câștigarea lui sau o va lăsa mai moale pentru a rămâne odihnit? Este primul turneu al sezonului pe o anumită suprafață? Ar ajuta cu ceva jucătorul dacă ar forța câștigarea turneului? Are puncte de apărat sau, din contră, vrea să câștige puncte pentru a se califica pe tabloul principal al unui turneu de Grand Slam? Încearcă să gândești ca acel jucător pentru a ști la ce să te aștepți.

Însă nu am trecut acest sfat la prima secțiune deoarece el se potrivește și aici. Chiar dacă un jucător începe bine un turneu mai mic, el poate resimți o accidentare sau oboseala și atunci decide pe parcurs că este mai bine să o lase mai moale pentru a nu pune în pericol participarea la turnee mai importante. Trebuie să știi cât este un jucător dispus să riște în momente cheie, și să anticipezi ce compromisuri ar putea face.
 

Caută case de pariuri care stabilesc cotele în funcție de ranking

Fiecare agenţie de pariuri are propriul mod de a calcula cotele pe care le oferă la un anumit meci. Unele case de pariuri țin cont mai mult de formă, în timp ce altele sunt interesate mai degrabă de ranking. Cum am spus mai sus, fiecare jucător de tenis are la un moment dat serii bune de rezultate, dar și serii proaste. Este bine să poți depista jucătorii cotați bine, care au cote mici pentru o victorie, dar care sunt ieșiți din formă.

Câteva pariuri plasate împotriva lor îți pot aduce ceva bani în buzunar. Un lucru similar este valabil și în cazul jucătorilor slab cotați, care pornesc cu șansa a doua, dar care trec prin momente bune și care pot da calculele hârtiei peste cap. De aceea este bine să pariezi la agenţii de pariuri care setează cotele luând ca prim punct de reper rankingul, nu forma de moment, pentru că astfel vei beneficia de cote mai bune. Află tot ce trebuie să știi despre cote la pariuri sportive: https://pariurix.com/cote-la-pariuri-sportive.html.


Compară statisticile H2H (head-to-head)

Pe lângă elementele pe care le-am descris mai sus contează mult și profilul celor doi jucători care se întâlnesc. Dacă ei nu se află la primul meci direct este bine să consulți statisticile pentru a vedea cum s-au încheiat partidele precedente. Dacă jucătorul A l-a învins mai mereu pe jucătorul B, atunci acesta este un semn bun că istoria s-ar putea repeta. Dacă însă cei doi tenismeni și-au împărțit într-un mod aproape egal victoriile, atunci este bine să te axezi pe alte aspecte.

Pariuri sportive pe tenis - informații și sfaturi - află totul despre ”sportul alb”
 

3. SFATURI DE LUAT ÎN CONSIDERARE LA PARIURI LIVE

Modul în care un tenismen servește

Sunt zile în care un jucător bun nu reușește să servească la fel de bine ca de obicei. Aceasta este o problemă pe care unii tenismeni reușesc s-o rezolve pe parcursul meciului, iar alții nu. Încrederea unui jucător poate fi destul de afectată de acest aspect, iar el va face astfel un meci destul de prost. Te poți folosi de acest lucru pentru a paria împotriva lui.


Jucătorul favorit pierde primul set

Se întâmplă de multe ori ca favoritul să nu intre în meci așa cum trebuie și să facă un prim set destul de slab. Sunt șanse ca acesta să-și revină în setul secund și să câștige meciul, dar ar trebui să consulți întâi statisticile de la jocurile precedente pentru a vedea cât de des el reușește să se impună după ce este condus. Dacă ești inspirat și pariezi pe un jucător când este în dezavantaj poți câștiga mult mai mulți bani decât ai fi pariat la începutul partidei.


Outsiderul reușește un break devreme în meci

Statisticile arată că dacă un outsider reușește foarte devreme în meci un break, el ar putea fi capabil să câștige acel joc. Acest lucru se întâmplă în special la băieți, mai degrabă în meciurile de 3 seturi și nu în cele de 5.

Ce are de oferit cea mai bunã agenție de pariuri sportive online? Descoperã acum!


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi