Cum s-au descurcat agențiile stradale care s-au extins în ultimul an în mediul online?

A trecut ceva timp de când piața jocurilor de noroc din România a fost reglementată și de când au fost date primele licențe. De atunci s-au întâmplat multe lucruri interesante, unul din ele constând în extinderea celor mai importanți operatori offline de la noi în țară în spațiul virtual.

Mozzartbet, Casa Pariurilor, Superbet, Stanleybet și Maxbet au făcut pe rând această trecere, în timp ce Publicbet a fost preluată de către Fortuna, agenție care și ea oferă acum atât pariuri online cât și offline. Dar această trecere s-a dovedit a fi mai dificilă decât au anticipat mulți; chiar și la câteva luni (sau chiar un an) după lansare, site-urile unora din operatorii enumerați mai sus (nu toți) sunt pline de bug-uri și probleme, iar lipsa de experiență în mediul online dă multe bătăi de cap pariorilor. 

Pariuri LIVE chiar și de pe telefonul mobil, descoperă cea mai bună ofertă

În cele ce urmează îți voi arăta modul în care acești operatori s-au descurcat. Dacă crezi că sunt subiectiv și nu ești de acord cu ceea ce am de zis, nu ezita să dai un reply mai jos și să postezi părerea ta. Totuși tot ce am scris nu este o simplă părere persoanlă, ci mai degrabă am ținut cont de părerile generale ale pariorilor. Am citit cu atenție tot ce au postat aceștia pe forumul nostru de discuții în secțiunea Agenții, am testat și singur respectivele case de pariuri, iar la final am tras anumite concluzii.

 

CUM S-A DESCURCAT FIECARE AGENȚIE ÎN PARTE?

Mozzartbet

Ai auzit de premiul acela ”zmeura de aur”, care este practic opusul premiilor Oscar? El se acordă celui mai slab actor, film, scenarist etc. Dacă ar exista un astfel de premiu și pentru site-urile de pariuri sportive din România, eu l-aș acorda cu încredere celor de la Mozzartbet (D.ONJN 336 /27.02.2017)Site-ul este  practic același ca atunci când agenția oferea doar pariuri offline, deci este destul de anevoios să pariezi online. Problema mai mare este aceea că site-ul este plin de bug-uri de tot felul, iar uneori durează chiar și o săptămână până primești un răspuns la mail (alte metode de contact nu sunt oferite). Nu mai vorbesc de ofertă, mai ales cea live, care este extrem de săracă. Nu văd ce ce ar alege cineva să parieze online aici.


Maxbet

Mare mi-a fost surpriza când am aflat că Maxbet (D.ONJN 2555/22.12.2016), operator cunoscut doar pentru cazinourile stradale, va avea un site de pariuri online. Acesta a fost lansat și este funcționabil, dar nu mă impresionează în mod deosebit. Grafica nu prea îmi place, dar nu asta ar fi problema principală. Staff-ul răspunde greu la mail-uri, mai sunt bug-uri nerezolvate, iar mai grav este faptul că mai mulți pariori s-au plâns că au avut conturile închise fără a primi un motiv pentru această decizie. Este și singurul operator din acest articol care nu oferă încă posibilitatea de a depune și retrage din sucursalele proprii. Nu este o agenție unde aș juca momentan, dar mă aștept să facă eforturi pentru a îți îmbunătăți serviciile. Nu de alta, dar offline chiar este un operator super cunoscut.

TOP 5 CASE DE PARIURI ONLINE RECOMANDATE DE PARIURIX.COM!


Stanleybet

Stanleybet (D.1280 /29.06.2016) este pe bună dreptate una din cele mai respectate agenții stradale din România, dar cu platforma online au cam dat-o în bară. Unele pariuri sunt aprobate manual, clienții sunt câteodată limitați chiar la mize de câțiva lei, sunt pariori care se plâng că s-au trezit cu mai puțini bani decât ar fi trebuit în balanța contului, câteodată durează și o săptămână până când staff-ul răspunde la mail-uri etc. O altă problemă interesantă apare atunci când retragi bani pe card; deși ai contul de pariuri în lei, și cardul tot în lei, se face conversia lei - euro - lei, ceea ce înseamnă că pierzi pe traseu complet degeaba în jur de 5% din suma retrasă. Iar lista de probleme ar mai putea continua, deci momentan această agenție online ar cam trebui evitată.

 

Superbet

Și la Superbet (D.ONJN 1562/25.08.2016) începutul a fost dezastruos, site-ul fiind plin de bug-uri și probleme. Partea bună este aceea că aici o mare parte din aceste probleme au fost rezolvate, deși site-ul online încă este departe de standardele impuse de operatorii de top. Un lucru pe care chiar nu îl pot accepta este acela că în anul 2016 site-ul încă nu era optimizat pentru dispozitive mobile, dar și această problemă s-a rezolvat între timp. 


Casa Pariurilor

Casa Pariurilor (D.1289 /29.07.2016) este pentru mine o surpriză plăcută. Sigur, oferta sportivă este departe de ceea ce aștept de la un operator online, iar faptul că staff-ul poate fi contactat doar pe mail mă face să tratez cu precauție această agenție. Totuși trebuie să remarc faptul că site-ul este mai stabil decât cele prezentate anterior, are o grafică simplă dar intuitivă astfel încât pot paria în condiții decente, iar eu chiar am jucat aici și am reușit să retrag ceva bani fără a întâmpina vreo problemă. Casa Pariurilor este peste ce am prezentat până acum, dar tot nu se poate compara cu agenții de top precum unibet.ro, netbet.ro, sportingbet.ro, betano.ro sau betfair.ro. Nici pe departe. Aș recomanda totuși această agenție în special celor care vor să parieze online pe cele mai populare loterii din lume.


Fortuna Bet - vezi site-ul agenției

Fortuna Bet  (D.ONJN 1560/25.08.2016) este singura agenție care are servicii de calitate atât online cât și offline, fiind chiar unul dintre cei mai buni cinci operatori licențiați. Este drept că situația ei este un pic diferită față de cea a agențiilor de mai sus. Ea nu a fost nevoită să creeze un site de pariuri de la zero, pentru că deja oferea de ani buni pariuri online în alte țări precum Cehia, Slovacia sau Polonia. Deci practic doar a luat acea platformă și a adaptat-o pieței românești, iar asta se simte pentru că site-ul nu are bug-uri, oferta sportivă este foarte bogată, sunt oferite multe promoții etc. 

Profită acum de cea mai bună ofertă pentru a începe să joci la pariuri online

Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi