Cum s-a deghizat Șumudică pentru a pune la pariuri. Asta e artă!

Marius Șumudică a găsit o modalitate să parieze fără să îl prindă nimeni. După ce Costin Ștucan l-a dat de gol că a ținut locul unui vânzător la plafar, cât timp acesta s-a dus să îi pună niște bilete, antrenorul Astrei a dezvoltat o adevărată artă a deghizării.

„Îmi făceam meseria într-o dimineață. Am simțit o mână pe umăr. M-am întors brusc și l-am recunoscut pe Marius Șumudică, deși avea mustață, perciuni și era mânjit cu pământ pe față. M-a întrebat dacă pot să îi fac o favoare, să mă duc să pun niște bilete în locul lui.  Vizavi de cimitirul în care lucrez sunt patru case de pariuri. Mi-a dat o hârtie și niște bani, eu i-am dat lopata și, până m-am întors, săpase jumătate de groapă”, ne-a povestit un gropar mai fâșneț.

Apropiații tehnicianului spun că acesta a recurs la metoda intermediarilor pentru că este recunoscut după voce în orice agenție stradală pe o rază de 800 de kilometri în jurul Capitalei: „S-a dus odată în Dămăroaia, îmbrăcat într-un palton lung, cu gulerul ridicat, cu pălărie și cu ochelari de soare. Degeaba! Cum a început să dicteze codurile, fata de la calculator i-a cerut un autograf pentru prietenul ei, care e fan Astra”.

În disperare de cauză, Șumi a apelat la o femeie de serviciu dintr-un hipermarket pentru a juca în locul lui la pariuri. „Nu mi-e rușine să o recunosc. Mi-am pus perucă, m-am fardat și m-am rujat, ca să îi țin locul femeii. Aflasem niște chestii. Practic erau bani pe jos. Trebuia să fiu nebun să nu profit”, s-a confesat antrenorul-jucător la pariuri.

Culmea culmilor este că, într-o zi, Șumudică a ținut chiar locul angajatului de la ghișeul unei agenții stradale, iar acesta s-a așezat la coadă pentru a-i juca teancul de bilete. 

Acest articol e un pamflet și trebuie tratat ca atare!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi