Cum reducem riscurile la pariuri online folosind aplicaţii mobile

Cum reducem riscurile la pariuri online folosind aplicaţii mobile? Află din paragrafele următoare! Aplicațiile despre care voi vorbi în acest articol sunt acele aplicații care permit unei persoane să parieze de pe un dispozitiv mobil. Aceste aplicații au nevoie de o conexiune la internet și de un cont deschis la agenția de pariuri care pune la dispoziție această aplicație.

În cele ce urmează voi prezenta câteva sfaturi pentru a putea beneficia de cote mai bune, dar și câteva trucuri pe care le poți face prin intermediul acestor aplicații. Urmând aceste sfaturi riscul de a pierde bani din urma pariurilor tale va scădea considerabil.

TOP5 CASE DE PARIURI ONLINE RECOMANDATE DE PARIURIX!


CE VEI GĂSI ÎN ACEST ARTICOL

  1. Bug-uri ale aplicației de care să ții cont

  2. Utilizarea opțiunii de cash out

  3. Concluzii finale
     


1. BUG-URI ALE APLICAȚIEI DE CARE SĂ ȚII CONT

Sunt momente în care informațiile nu sunt actualizate corect și în timp real. Ce înseamnă asta mai exact? Este posibil că deși se întâmplă ceva notabil în joc, cota pentru o anumită opțiune să rămână neschimbată, iar tu să poți profita de ea. Sau există posibilitatea ca o informație să fie actualizată cu intârziere și să ai câteva secunde la dispoziție să pariezi pe ceva ce deja s-a întâmplat.

Astfel de buguri pot fi explotate mai ușor de pe telefon și de pe tabletă, iar mai jos îți voi da câteva exemple pentru a îți demonstra acest lucru. Ia însă în considerare că este interzis să profiți de pe urma acestor situații, motiv pentru care poți fi limitat de către casele de pariuri online  Poți afla mai multe despre acest subiect aici: https://pariurix.com/cum-sa-eviti-limitarile-la-casele-de-pariuri-online.html


Informații actualizate cu întârziere

Sunt convins că ai observat că transmisiile la televizor sau chiar transmisiile livestream au un mic delay față de ce se întâmplă pe stadion. Același lucru se întâmplă și cu actualizarea informațiilor de către site-urile de pariuri; evident că ele nu pot actualiza o informație instant, iar astfel apare un delay de câteva secunde între momentul în care un anumit lucru se întâmplă, și momentul în care acel lucru a fost actualizat pe site.

Astfel să presupunem că ești pe stadion cu telefonul în mână. Dai click pe opțiunea “Echipa A să marcheze următorul gol”, completezi suma pe care vrei să o mizezi, dar încă nu apeși butonul “Pariază”. Ești însă pe fază, iar în secunda în care echipa ta chiar dă gol, apeși acel buton. Dacă te miști suficient de rapid ai șanse să fii cu un pas înaintea operatorului, iar astfel pariul tău va fi validat.

Cu singurață nu este deloc moral să faci acest lucru. De asemenea nici nu este ceva simplu de făcut, pentru că este vorba practic doar de o secundă, deci trebuie să fii foarte concentrat pe ce ai de făcut și să te miști foarte repede. Ia în considerare faptul că deși această ”șmecherie” ar putea funcționa de câteva ori, sunt șanse mari să fii limitat de agenția de pariuri sportive la care te joci!


Informații actualizate incorect

Nu se întâmplă prea des acest lucru și nu durează foarte mult, dar totuși dacă ești pe fază poți da din când în când de astfel de situații. Să presupunem că într-un meci de fotbal scorul este de 0:0 până în minutul 80. În acel moment se marchează un gol şi, așa cum este normal, cotele sunt blocate pentru câteva secunde.

Când revin observi că deși aproape toate cotele s-au actualizat corect, cota pentru opțiunea “peste / sub 1.5 goluri” nu este actualizată, iar astfel pentru un număr de minim două goluri este oferită o cotă mult mai tentantă decât ar fi trebuit oferită în acel moment. Aceasta este o situație de pe urma căreia poți profita, iar dacă ai norocul să se mai înscrie un gol până la final, câștigi mult mai mult decât ar trebui. Dar din nou ca în exemplul de mai sus, se va afla eventual de isprava ta și sunt șanse mari să fii limitat!


2. UTILIZAREA OPȚIUNII DE CASH OUT

Acesta se aseamănă cu primul exemplu prezentat mai sus, doar că implică utilizarea opțiunii de “cash out”. Această opțiune a devenit foarte populară în ultima vreme deoarece îți permite să închizi un pariu aflat în desfășurare și care crezi că s-ar putea în cele din urmă să nu fie câștigător. Astfel poți lua garantat o parte din eventualul câștig sau din miza inițială. Valoarea exactă a acestui câștig este influențată de ceea ce se întâmplă în acel moment. Să presupunem că ești la o cursă de cai și ai plasat un pariu conform căruia concurentul 7 va câștiga cursa.

Poți deschide din aplicația de pe telefon o fereastră cu pariul tău, din care să poți da “Cash out” dintr-o singură atingere de ecran dacă o astfel de situație devine necesară. Să presupunem că la un moment dat calul pe care ai mizat este pe locul 2, șansele ca el să câștige sunt destul de mari, deci și potențialul câștig din acel moment (dacă ar fi să închizi pariul) este mai mare decât miza inițială. Dar deodată calul tău se împiedică și cade, iar astfel și șansele ca el să câștige cursa devin inexistente. Dacă ești pe fază poți apăsa rapid butonul de “cash out” înainte ca operatorul să actualizeze această informație.


Un alt exemplu de utilizare inteligentă a opțiunii de cash out

Aici nu mai vorbim de un bug sau de o actualizare târzie a cotelor, ci de utilizarea inspirată a opțiunii de “cash out“ la momentul potrivit. Să zicem că alegi un pont de la un meci de handbal unde ambele echipe au cote egale pentru un eventual succes. Tu plasezi două pariuri: unul conform căruia echipa A câștigă și un pariu conform căruia echipa B câștigă. În acest moment ai pierde bani indiferent de rezultatul meciului. Dar dacă utilizezi la ambele pariuri opțiunea de “cash out” în momentele în care potențialul câștig este mai mare decât investiția inițială atunci poți face profit.

Evident, asta înseamnă că ambele formații ar trebui să fie în avantaj măcar o dată pe durata jocului, dar acest lucru se întâmplă cam tot timpul, mai ales la un sport precum handbalul. Același lucru este valabil și la baschet, dar și la alte sporturi. Dacă ești cât de cât inspirat și știi când să iei deciziile corecte sunt șanse mici să nu faci profit la finalul meciului, chiar dacă profitul nu va fi unul substanțial. Găsești detalii aici despre opțiunea de cash out la agențiile de pariuri sportive!


3. CONCLUZII FINALE

Poate te întrebi ce legătură are acest exemplu (sau cele prezentate anterior) cu subiectul articolului și anume utilizarea aplicațiilor de mobil pentru micșorarea riscurilor. Pentru majoritatea pariorilor este mai ușor să folosească o aplicație de mobil pentru astfel de strategii pentru că ele de regulă implică foarte mult timp liber, pe care nu-l avem mereu. Mulți pariori nu pot sta toată ziua la calculator doar pentru a încerca să genereze un profit, poate nu foarte substanțial.

Dar utilizând o astfel de strategie de pe telefon o putem face chiar dacă suntem la cineva în mașină, la o terasă, pe o bancă în parc sau în multe alte locuri. Iar cum am spus mai sus, unele situații pot fi aplicate doar dacă ești la fața locului: pe stadion, la o cursă de cai, într-o sală de sport etc. Aplicațiile de mobil ne pot ușura mult viața, indiferent că pariem doar ocazional, de plăcere, sau suntem pariori profesioniști care au ca obiectiv generarea unui venit constant.

Vezi care sunt agențiile de pariuri online cu cea mai bună ofertă sportivă!
 

Te-ar mai putea interesa:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi