Mari sportivi ai lumii care promovează pokerul online

Pokerul este poate cel mai iubit joc de noroc, dar de-a lungul timpului a fost adorat şi “hulit” în acelaşi timp. În anumite state jocurile de noroc sunt interzise şi reprezintă o ameninţare pentru societate, iar în altele sunt legalizate. Aşadar opiniile diferă şi cel mai probabil asa va fi şi în continuare. Totuşi, un joc atât de popular va fi mereu la mare căutare şi găseşte tot timpul noi adepţi chiar şi în lumea sportului.

Joacă şi tu poker online accesând această cameră!

Mari sportivi ce reprezintă pokerul în lume

Fotbalul dă poate cele mai multe personalităti în acest sens şi nu mai trebuie amintit că Neymar sau Cristiano Ronaldo au devenit recent ambasadori PokerStars. Ei sunt printre cei mai bine platiţi fotbalisti din lume, iar despre brazilian este cunoscut faptul că mizează sume imense la poker.

Jucand fotbal de mic, zi de zi, am devenit foarte competitiv. Când nu joc fotbal, pokerul este activitatea mea favorită.Neymar Jr.

Mai sunt şi alte nume importante din fotbal care au devenit imaginea acestui joc de noroc, printre care Francesco Totti, Andriy Shevchenko, Ronaldo sau Teddy Sheringham, toţi ambasadori ai pokerului în lume. Englezul Sheringham este chiar un foarte bun jucător de poker şi trebuie menţionat că a adunat peste 300.000$ la turnee. Alţii promovează involuntar pokerul, precum Gerard Pique sau Max Kruse, care sunt surprinşi foarte des în casinouri la mesele de poker, ultimul având chiar succes, aşa cum v-am prezentat în acest articol..

Dar nu numai fotbaliştii au intrat în industria pokerului online, aceasta răspândindu-se în diverse sporturi şi nu mai este nevoie să amintim de Rafael Nadal, Boris Becker, schiorul Marcus Hellner sau jucătoarea de hochei pe iarbă Fatima Moreira de Melo. Toţi au făcut parte din Echipa PokerStars.

Este benefică implicarea sportivilor în industria pokerului online? 

Această întrebare n-are un răspuns clar, deoarece mulţi fani tind să creadă că pokerul este pentru oricine şi dacă o vedetă mizează sume uriaşe de bani o pot face şi ei cu succes. De asemenea, pericolul de a dezvolta o dependenţă faţă de jocurile de noroc creşte, aşa că această colabarorare are şi puncte negative.

Este cert însă că sportul a schimbat mult în bine imaginea şi percepţia oamenilor asupra pokerului, un joc de noroc care se bucură din ce în ce de mai multă popularitate. S-ar fi întâmplat însă asta şi fără un ajutor din partea acestor uimitori sportivi?

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi