Cum poţi participa cu efort minim la IPC Bulgaria, cel mai tare turneu de poker al verii în Europa de Est

IPC PokerFest Bulgaria este la ceva mai mult de o săptămână distanţă de start, iar toţi jucătorii români care vor să participe au ocazia să o facă prin intermediul Unibet, care oferă 16 bilete garantate în doi megasateliţi. Primul dintre aceştia va avea loc în această seară, de la ora 21:00 şi are un buy-in de 75€. Însă, din camera de poker menţionată mai sus, te poţi califica într-unul din megasateliţi şi prin intermediul altor turnee cu buy-in mult mai mic. 

INTRĂ ÎN CAMERA DE POKER RECOMANDATĂ DE PARIURIX.COM PENTRU A CÂŞTIGA UN BILET DE INTRARE LA IPC BULGARIA!

Israeli Poker Championship Golden Sands (Bulgaria) va avea loc între 8-12 iunie 2017 şi se anunţă a fi un real succes. Turneele vor strânge la mese întreaga comunitate de jucători bulgari, dar şi foarte mulți români şi-au anunţat deja prezenţa la sud de Dunăre. În plus, sunt deja peste 200 de jucători israelieni confirmați, astfel că festivalul are toate şansele să se transforme într-o adevărată sărbătoare a pokerului.

În măsura în care jucătorii români nu doresc să facă direct buy-in-ul de 550€ pentru a participa la Main Event, ei au ocazia să obţină biletele de intrare la competiţia centrală prin intermediul a doi megasateliţi, pe Unibet; fiecare dintre aceste turnee care oferă câte 8 tichete la Main Event e alimentat de subsateliţi, în care poţi pleca de la "0" euro investiţi.

Marţi seară, de la 21:00, are loc primul qualifier (al doilea se va desfăşura pe 6 iunie), iar structura lui este alcătuită în colaborare cu ambasadorul Unibet, Dan Murariu. Jocul va porni cu un stack de 5.000 de fise pentru fiecare, nivelurile vor fi de 10 minute, în timp ce opţiunea de re-entry va fi disponibilă pe durata a 12 niveluri. Cum am menţionat deja, în megasateliţi se poate intra şi prin intermediul sub-sateliţilor, după programul de mai jos.

sursă foto: ro.pokernews.com

Last Longer, competiţie pentru români

Cei care optează pentru calificările online nu doar că au şansa să prindă un bilet de intrare la turneul central de la Nisipurile de Aur, în valoare de 550€, însă vor fi incluşi şi în competiţia Last Longer anunțată de Unibet. La ea vor participa toţi jucătorii români care se vor califica în Main Eventul PokerFest IPC prin sateliții online: toţi vor fi într-o competiție directă, iar cel care se va clasa cel mai sus în Main Eventul din Bulgaria (independent dacă face sau nu ITM-ul) va câștiga un tichet pentru următorul Main Event IPC, în valoare de 550€.

De menţionat şi faptul că PokerFest IPC Bulgaria oferă şi alte turnee interesante, dincolo de Main Event. În total sunt 9 turnee în 5 zile, High Roller-ul fiind şi el aşteptat cu sufletul la gură de mulţi dintre competitori. Poţi consulta întregul program mai jos:

Precedenta ediţie IPC a avut loc la Bucureşti în perioada 29 martie - 2 aprilie, iar marele câştigător a fost Tudor Purice. Ieşeanul (foto jos) şi-a trecut în palmares cel mai important turneu din cariera de jucător de poker live, alegându-se cu un premiu de 47.500€. Purice avea, însă, o serie de alte rezultate fantastice în camerele online, unde este printre cei mai apreciaţi grinderi de la noi din ţară. 

652 de jucători s-au înscris la competiţia centrală a festivalului (buy-in de €550) care a avut loc în urmă cu două luni în capitala României, premiile totale fiind extrem de atractive. 

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!