Cum poți juca la pariuri pe telefonul mobil la Netbet?

Dacă vrei să afli cum poți plasa pariuri pe mobil la Netbet, atunci citește acest articol. Vei învăța să pariezi din mers, plus că te așteaptă și un bonus atractiv atunci când plasezi primul pariu de pe telefon sau tabletă.
 

CE VEI GĂSI ÎN ACEST ARTICOL?

  1. Descărcare și instalare aplicație pentru Android

  2. Descărcare și instalare aplicație pentru IOS

  3. Cum mă loghez / înregistrez la Netbet?

  4. Cum plasez primul pariu de pe mobil la Netbet?
     

Joacă acum la Netbet de pe telefon sau tabletă! Te așteaptă un bonus atractiv pentru primul pariu!

Netbet (D.ONJN 1279/29.06.2016) este în acest moment una din cele mai bune case de pariuri online licențiate în România. Aceasta iese în evidență prin site-ul modern și stabil, oferta sportivă bogată, platforma performantă de pariuri live, serviciul de live chat orientat către nevoile clienților, dar și prin promoțiile oferite. Poți paria la Netbet (pariază acum) la orice oră din zi sau din noapte de pe orice calculator, dar și de pe orice dispozitiv mobil. Despre pariurile Netbet de pe telefon și tabletă voi vorbi în cele ce urmează. 

Netbet are o aplicație proprie pentru pariuri ce poate fi descărcată atât pe Android cât și pentru IOS. Pariorii care au dispozitive mobile cu Windows sau cu alte sisteme de operare trebuie să parieze direct din browser.


1. DESCĂRCARE ȘI INSTALARE APLICAȚIE PENTRU ANDROID

Deoarece Google Play nu conține aplicații pentru jocuri de noroc (aceasta este politica companiei), trebuie să urmezi următorii pași: 

Pasul 1: Intră de pe telefonul  / tableta ta în Setări – Securitate și bifează opțiunea ”Surse necunoscute”, exact ca în imaginea de mai jos. În funcție de modelul și tipul mobilului tău s-ar putea ca aceste opțiuni să se numească un pic diferit. 

permitere-instalare-aplicatii.png


Pasul 2: Intră din browserul dispozitivului mobil pe site-ul Netbet (intră acum), iar pagina principală va arăta ca în imaginea de mai jos. Așa cum se poate vedea, în centrul paginii se află un chenar prin care ești invitat să descarci aplicația. Dă click pe el, iar procesul de descărcare va începe automat. 
 

descarcare-netbet-tableta.png

Pasul 3: Intră în istoricul aplicațiilor descărcate și dă click pe ”netbet.apk”, după care procesul de instalare va începe automat. Odată finalizat, poți accesa aplicația Netbet direct de pe ecranul principal al dispozitivului mobil. 


2. DESCĂRCARE ȘI INSTALARE APLICAȚIE PENTRU IOS

În ceea ce privește dispozitivele cu IOS, adică Iphone și Ipad, nu sunt prea multe de spus. Există și aici o aplicație numită ”Netbet România Sports Handler” ce poate fi descărcată direct din AppStore. Este suficient să scrii ”Netbet” în chenarul de căutare, și o va găsi imediat. Apoi o instalezi ca pe orice altă aplicație pentru IOS. Atenție, atunci când o pornești prima dată s-ar putea la început ecranul să fie alb, dar să își revină după vreo 15 secunde (eu așa am pățit). Ai un pic de răbdare, pentru că aplicația își revine până la urmă, iar apoi o poți utiliza fără nici o problemă. 

 

3. CUM MĂ LOGHEZ / ÎNREGISTREZ LA NETBET?

Atunci când intri pentru prima dată în aplicație sau pe site-ul optimizat vei fi întâmpinat de o pagină precum următoarea: 

netbet-interfata.PNG


Dă click pe imagine și vei fi redirecționat către un formular de înregistrare precum următorul: 
 

netbet-deschidere-cont.png

Pornesc de la ideea că ai deja un cont și nu voi mai prezenta pașii care trebuie urmați pentru a deschide unul. Dacă totuși nu ai un cont netbet și nu știi cum să deschizi unul îţi recomand să citeşti articolul Ghid pariuri sportive Netbet. Pentru a te loga în cont dă click pe opțiunea ”Sunteți deja înregistrat? Click aici”. 
 

Cum arată aplicația / site-ul mobil Netbet?

După ce te-ai logat în cont pagina principală ar trebui să arate în felul următor: 

netbet-1.PNG

În partea de sus ai un meniu cu sporturi, care conține și un link către secțiunea ”Casino”, acolo unde găsești câteva sute de sloturi video și jocuri de masă. Deasupra opțiunii ”Fotbal” există un buton pe care dacă apeși se va deschide un meniu precum următorul: 

netbet-2.PNG 

Dacă accesezi opțiunea ”Sporturi disponibile” poți găsi o listă cu toate evenimentele sportive disponibile pentru pariuri pre-meci. Mai jos găsești alte opțiuni utile precum ”Promoții”, ”Golden Goal”, ”Istoric Pariuri” sau ”Istoric Bonusuri”.  Platforma de pariuri live se accesează de pe pagina principală.  
 

Pariu gratuit Netbet

Netbet oferă și un bonus atractiv pentru primul pariu plasat de pe mobil, dar pentru a descoperi în ce constă acesta te invit să accesezi următorul link : https://pariurix.com/agentii/netbet/promotii.
 

4. CUM PLASEZ PRIMUL PARIU DE PE MOBIL LA NETBET?

Dacă vrei să plasezi pariuri pe mobil netbet și nu știi cum, atunci urmează instrucțiunile următoare. Presupun că vrei ca primul tău pariu de pe mobil să fie unul live. Intră pe pagina principală, iar sub meniul cu sporturi vei găsi opțiunea ”Evenimente în curs”. Dacă tragi un pic de ecran în jos pagina va arăta în felul următor: 

netbet-3.PNG

Dacă dai click pe ”Hochei pe gheață” vei vedea o listă cu toate meciurile disponibile pentru pariuri din acest sport.  

netbet-4.PNG

Dacă dai click pe meciul dorit se va încărca o fereastră care conține statistici de la respectivul joc, dar și o listă cu toate opțiunile de pariere disponibile. Atunci când dai click pe cota corespunzătoare unui pariu va apărea un bilet virtual în partea de jos a paginii. 

netbet-5.PNG

Dă click pe acest bilet pentru a-l putea vizualiza. Dacă vrei să pui un pariu single completează suma dorită și apasă pe ”Plasează pariurile”. 

netbet-6.PNG

Dacă vrei să pui un pariu multiplu accesează toate meciurile care te interesează și selectează pariurile dorite. 

netbet-7.PNG

Din biletul virtual alege opțiunea ”Combi” , selectează sistemul dorit și completează suma pe care vrei s-o mizezi. De exemplu, în imaginea mea sunt selectate trei meciuri, deci am de ales între două sisteme: triplu și dublu. Eu am completat suma de 10 în dreptul fiecărui sistem, ceea ce înseamnă că miza totală este de 40 RON deoarece biletul meu conține patru combinații posibile: 1-2, 1-3, 2-3, 1-2-3. 

netbet-8.PNG

Pașii ce trebuie urmați sunt similari chiar dacă pariezi pre-meci. Așa cum se poate vedea, este foarte ușor să plasezi pariuri pe mobil la agenția de pariuri sportive Netbet. Așa că ce mai așteptți? 


Joacă acum la Netbet de pe telefon sau tabletă! Te așteaptă un bonus atractiv pentru primul pariu!

Te-ar putea interesa și :

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi