Cum poate un câştig fabulos la loto să strice o prietenie veche!

Jocurile de noroc au devenit extrem de populare, iar loteria se numără printre preferinţele pasionaţilor din întreaga lume. Oricine îşi doreşte să câştige un jackpot, iar bucuria ar fi imensă şi pentru o sumă mai mică de bani. Nu este şi cazul unor australieni care au ajuns în sala de judecată pentru un bilet câştigător.

Mai exact, în iulie 2013 John Taylor a câştigat la Tattslotto impresionanta suma de $2.5 milioane. Nimic ieşit din comun până aici, numai că în prezent se luptă în instanţă cu un vecin care solicită împărţirea premiului. Darren Jamieson este cel care a deschis acţiunea şi se plânge că a avut o înţelegere cu câştigătorul prin care urmau să împartă un eventual premiu.

Cei doi erau prieteni şi vecini în Mornington Peninsula, dar şi parteneri de pescuit, cel puţin aşa relatează Jamieson. În plângerea formulată acesta declară că încă din anul 2006 are o înţelegere cu vecinul, prin care fiecare cumpăra săptămânal câte un bilet la loterie urmând să împartă câştigul. El spune că în ziua când a aflat fericita veste, Taylor chiar l-a sunat şi i-a spus că au câştigat, însă pe parcurs acesta s-a schimbat radical şi a refuzat să împartă banii. I-ar fi dat doar $15.000 pentru plata unui împrumut la maşină. 

Pur şi simplu acest eveniment mi-a întors viaţa cu susul în jos.Darren Jamieson

În schimb, Taylor spune că suma de $15.000 n-a fost un cadou pentru vecin ci dorea să-i cumpere maşina în cauză. Chiar spune că a fost înşelat deoarece n-a primit maşina şi a deschis o acţiune în instanţă pentru recuperea sumei, la sfârşitul anului trecut. Recunoaşte că l-a sunat şi l-a informat despre câştig, însă neagă faptul că ar fi avut o înţelegere şi chiar susţine că nu sunt prieteni apropiaţi. A menţionat în instanţă ca a fost ameninţat de Jamieson, care ar fi intrat noaptea peste el în casă.

Aşadar, un câştig fabulos la loto, menit să aducă numai bucurie, trimite în instanţă două persoane destul de apropiate. Pare greu de crezut, dar iată că orice se poate întâmpla în lumea pasionaţilor de jocuri de noroc.

Nu rata! Pariu gratuit de până la 150 RON, vezi detalii...

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi