Concurs Cupa Mondială PariuriX: înscrie-te și poți câștiga un Ipad / Xbox One / o tabletă Samsung sau freebet-uri!

Cum plasez pariuri online la Mozzartbet?

Află pas cu pas cum poți plasa pariuri la agenția de pariuri online Mozzartbet, începând cu deschiderea contului de pariuri și terminând cu efectuarea primei retrageri! 

Mozzartbet (D.ONJN 337/27.02.2017) s-a lansat în România în anul 2006 ca agenție de cartier, dar abia nouă ani mai târziu aceasta s-a extins și în mediul online. Deși este un nume nou pe piața de pariuri online din România, avem pretenția ca Mozzartbet să aibă ceva experiență în acest domeniu ținând cont că ea are de mai mult timp o platformă de pariuri pe internet în Serbia și practic doar a tradus această platformă. Chiar și așa, site-ul ne poate da ceva bătăi de cap, deoarece încă mai există diferite buguri sau probleme cu care ne putem confrunta. În cele ce urmează voi încerca să vă ghidez prin procesul de creare a unui cont de pariuri și vă voi arăta pas cu pas ce aveți de făcut pentru a putea plasa pariuri online la Mozzartbet și pentru a putea retrage eventualele câștiguri. 

Pariem online de 20 de ani, cum aratã agenția favoritã? Descoperã acum!


CE VEI GĂSI ÎN ACEST ARTICOL?

 1. Cum pariez online la Mozzartbet?

 2. Efectuarea primei depuneri

 3. Verificarea contului de pariuri

 4. Plasarea primului pariu la Mozzartbet
  4.1 Pregătirea pariului
  4.2 Plasarea unui pariu simplu
  4.3 Plasarea unui pariu în sistem
  4.4 Plasarea de pariuri live
  4.5 Plasarea de pariuri loto

 5. Alte informații utile
   

1. CUM PARIEZ ONLINE LA MOZZARTBET?

Pentru a deschide un cont, intră pe adresa mozzartbet.ro și accesează opțiunea Înregistrare din colțul din dreapta sus. Aici ai de completat un formular destul de simplu care cuprinde informații de bază precum nume, prenume, data nașterii, email, nume de utilizator, parola și un cod captcha. Parola trebuie să fie de 6-15 caractere și poate conține litere, numere sau caractere speciale. După ce ai terminat de completat formularul bifează căsuța din dreptul opțiunii ”Sunt de acord cu Termenii de utilizare și confirm că am împlinit 18 ani” și apasă butonul ”Deschidere cont”. 


Nu este deloc exclus să primești o eroare de tipul ”Momentan nu putem procesa solicitarea dvs. Vă rugăm să reîncercați”. Cel puțin eu așa am primit prima dată când am vrut să ma înregistrez. Nu știu cum pot paria online la MozzartBet dacă nu pot deschide un cont de pariuri, dar asta este o altă discuție. După câteva zile am încercat din nou să mă înregistrez și a mers, așa că poate m-am confruntat doar cu o problemă de moment.  

Dacă reușești să te înregistrezi vei primi pe mail un link pe care trebuie să dai click pentru a-ți valida contul. După validare dă click pe ”Logare” și introdu datele folosite la înregistrare. Imediat după logare vei fi redirecționat către o pagină unde trebuie să completezi date suplimentare precum țara, orașul, adresa și codul numeric personal.  

deschidere-cont-2.png


2. EFECTUAREA PRIMEI DEPUNERI

Și când vine vorba de depuneri, Mozzartbet vine cu niște noutăți și n-o spun în sensul bun al cuvântului. În primul rând cineva care pariază pentru prima dată online s-ar putea să aibă ceva probleme în a găsi opțiunea prin care poate depune. Pentru a efectua un depozit dă click pe ”Contul meu de utilizator” din meniul vertical de sus, alege opțiunea ”Contul meu” din submeniu și dă click pe ”Miza”. Evident că numele acestei opțiuni este destul de diferit față de cel cu care suntem de obicei obișnuiți, ținând cont că mă așteptam să scrie ”depunere”, ”depozit” sau măcar ”plăți”. 

depunere-1.png


După ce ajungem în fereastra de depuneri avem parte de o surpriză neplăcută și una plăcută. Vestea bună este că putem depune direct dintr-o agenție de cartier Mozzartbet, ceea ce înseamnă că putem efectua un depozit fără a avea un card, fără a merge la bancă, fără a achiziționa un Paysafecard sau prin alte metode. Deci practic putem merge cu banii la casiera agenției de la colțul străzii, îi spunem numele nostru de utilizator sau CNP-ul, iar suma respectivă va fi disponibilă imediat în cont. Dar nu toate persoanele pot beneficia de această facilitate, pentru că operatorul  Mozzartbet nu s-a extins în toată țara, motiv pentru care în orașe importante precum Brașov, Sibiu, Baia Mare, Târgu Mureș, Piatra Neamț, Cluj-Napoca nu vom găsi nici măcar o sucursală Mozzartbet. Astfel persoanele din astfel de locații vor trebui să opteze pentru o altă metodă de plată, iar aici intervine surpriza neplăcută. 

Singurul mod prin care putem depune bani folosind o metodă de plată online este prin Skrill (află mai multe despre acest portofel electronic). Mozzartbet este prima casă de pariuri pe internet la care n-am găsit posibilitatea de a depune untilizând un card de credit / debit. De fapt se poate, dar tot prin Skrill, iar asta nu ne ajută prea mult. De asemenea metode de plată precum Paysafecard sau transfer bancar lipsesc. Dacă ai totuși un cont de Skrill, trebuie să știi că depunerea minimă este de 45 RON . 

Și când vine vorba de retrageri ai aceleași opțiuni ca și în cazul depunerilor. Poți fie să scoți banii în Skrill (minim 100 RON), fie îi poți ridica dintr-o agenție de cartier. Dacă optezi pentru a doua variantă va trebui să faci o programare. Dă click pe opțiunea ”De achitat”, selectează agenția din care vrei să ridici banii, introdu suma și apasă butonul ”Achită”. Deschide un cont Skrill acum!

retragere.png


3. VERIFICAREA CONTULUI DE PARIURI

Înainte de a-ți arăta cum plasezi primul pariu la Mozzartbet trebuie să vorbim și despre verificarea contului. Verificarea este obligatorie pentru a-ți confirma identitatea și pentru a nu avea contul limitat / blocat. Pentru a face acest lucru trebuie să trimiți copii după câteva documente. În primul rând dă click pe numele tău din colțul din dreapta sus a paginii și apoi dă click pe ”Verificarea contului”. 

verificare-cont-1.png


Aici vei fi înștiințat că pentru moment contul tău este limitat la o depunere maximă de 100 de euro și că este necesar să trimiți o copie după un act de identitate și de pe o factură de utilități. Sunt acceptate fișiere de tipul jpg, png, gif și pdf. 

verificare-cont-2.png


În mod normal ar trebui să primești un răspuns în maxim câteva zile, dar din păcate acest lucru nu prea se întâmplă. Pe forumul de discuții Mozzartbet mai mulți pariori au sesizat faptul că au trimis documentele spre verificare și nici măcar după câteva săptămâni n-au primit vreun răspuns. Presupunem totuși că aceste proleme vor fi remediate în curând și că vei reuși să-ți verifici contul de pariuri într-un interval decent de timp.  


4. PLASAREA PRIMULUI PARIU LA MOZZARTBET

Un alt lucru care nu-mi place este acela că oferta din agențiile de cartier și oferta de pe site-ul online este una și aceeași. De aici apar mai multe probleme. În primul rând este cunoscut faptul că agențiile de la colțul străzii n-au o ofertă atât de diversificată precum casele de pariuri pe internet. Este totuși drept că  Mozzartbet are o gamă foarte largă de pariuri combinate cu care puțini operatori de pariuri online se pot lăuda, precum ”Echipa oaspete câștigă și se marchează minim două goluri în prima repriză” sau ”Rezultat final x2 și total goluri peste 2.5”. 

TOP5 CASE DE PARIURI ONLINE RECOMANDATE DE PARIURIX.COM!

O altă problemă este că pe site oferta este prezentată ca o listă lungă de evenimente, așa că avem de căutat până găsim ce ne interesează. N-avem filtre și nu putem sorta în funcție de sport / campionat, ceea ce este destul de enervant ținând cont că vorbim de o casă de pariuri pe internet. Dar trecem și peste acest aspect. 


4.1 Pregătirea pariului

Pentru a pune un pariu, dăm click pe cotele din dreptul opțiunilor care ne interesează, iar acestea se vor încărca într-un bilet virtual în partea de jos a paginii.  

pariu-1.png


Dăm click pe acel bilet virtual, iar acesta se va mări în centrul paginii după cum urmează: 

pariu-2.png


4.2 Plasarea unui pariu simplu

Să presupunem că vrem să jucăm un bilet simplu, fără sisteme. Lăsăm selectată opțiunea ”Simplu” din partea de sus a biletului, alegem miza (minim 1 RON) și apăsăm butonul ”Joacă biletul”. Biletul nostru se va încărca din nou, într-o nouă fereastră după cum urmează: 

pariu-3.png


Aici avem două opțiuni. Ori generăm un cod pentru a juca biletul în agenție, ori pariem utilizând banii din contul nostru online de pariuri. Dacă cumva n-avem suficienți bani ne va apărea o eroare în limba sârbă pe care cu siguranță n-o vom înțelege, dar dăm ok. 

eroare.png


4.3 Plasarea unui pariu în sistem

Dacă vrem să punem un bilet în sistem revenim la prima variantă a biletului nostru online și alegem opțiunea ”Tip sistem” din partea de sus a biletului. Alegem sistemele care ne interesează, completăm miza și apăsăm butonul ”Joacă biletul”. Ca și mai devreme, vom avea posibilitatea de a alege între a paria online sau din agenție. Partea bună este că miza minimă este în continuare de 1 RON, ceea ce este un plus față de majoritatea operatorilor online care de obicei fixează o miză minimă pe combinație egală cu miza minimă totală, ceea ce din fericire nu este cazul aici. 

bilet-sistem.png


4.4 Plasarea de pariuri live

Singura diferență față de pariurile pre-meci este aceea că nu mai avem opțiunea de a paria direct din agenție (logic). Din păcate oferta live este destul de modestă ca număr de meciuri oferite, dar cu precizarea că putem paria live pe cornere inclusiv la meciuri mai puțin importante, opțiune pe care n-o găsim la multe agenții concurente. Plasarea unui pariu live va dura uneori destul de mult, iar uneori trebuie să așteptăm și 15 secunde până când pariul este procesat. Aceasta poate fi o problemă la sporturi precum tenis de exemplu, unde acțiunea se desfășoară foarte rapid. 


4.5 Plasarea de pariuri loto

Am criticat destul de tare agenția de pariuri online Mozzartbet și asta pe bună dreptate, dar trebuie să-i dăm și merite acolo unde este cazul. Apreciez posibilitatea de a juca la pariuri pe internet pe toate loteriile internaționale disponibile în agenții de cartier, lucru pe care doar Casa Pariurilor și Superbet îl mai oferă. Practic acești doi operatori de pariuri sunt singurii licențiați care oferă pariuri loto pe internet în adevăratul sens al cuvântului și sincer să fiu cred că acesta ar fi singurul motiv pentru care chiar aș recomanda cuiva să joace online la Mozzartbet. 

Plasarea de pariuri pe loterii nu este cu nimic diferită față de parierea pe evenimente sportive. Dăm click pe extragerea care ne interesează, alegem numerele, dăm click pe biletul virtual din partea de jos a paginii, completăm miza, alegem sistemul dorit și apăsăm butonul ”Joacă biletul”.  

pariu-loto.png


5. ALTE INFORMAȚII UTILE

Înainte de a încheia, trebuie să mai precizez câteva lucruri. În primul rând, dacă întâmpini o problemă și vrei să contactezi staff-ul Mozzartbet, atunci trebuie să trimiți un email la adresa secretariat@mozzartbet.ro. N-am idee cât de rapid vei primi un răspuns, poate dura câteva ore, dar poate dura și câteva zile sau săptămâni.

Ar mai trebui spus că Mozzartbet nu oferă de regulă bonus pentru prima depunere, dar uneori mai vine cu oferte limitate pentru clienții noi. De aceea este bine să consulți cu regularitate site-ul pentru a vedea dacă o astfel de ofertă este disponibilă. 

De asemenea, agenția vine cu o promoție perfectă pentru iubitorii de bilete jucate cu 1-2 RON. În funcție de numărul de evenimente de pe bilet vei primi un bonus din eventualul câștig, care poate ajunge chiar până la valoarea de 1000%! Dar pentru a primi bonusul maxim este necesar ca biletul tău să fie pus între orele 9-11 sau 20-22, să conțină nu mai puțin de 40 evenimente sportive diferite, iar fiecare selecție să aibă o cotă de minim 1.30. Este destul de evident care sunt șansele de a câștiga vreodată un astfel de bilet. 

happy-hour.png

”Cum pariez online la Mozzartbet” este o întrebare destul de dificilă deoarece vei întâmpina ceva probleme, site-ul având în continuare multe bug-uri. Dar sper că acest tutorial te va ajuta să-ți deschizi un cont de pariuri la Mozzartbet și să pui primul pariu la această agenție, dacă chiar dorești acest lucru. 

Vezi aici agenția la care pariază cei mai mulți pariori din România!


Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi