Cum pariezi live la Netbet de pe telefon, tabletă sau alt dispozitiv mobil

Intrată pe piața din România în partea a doua a anului 2015, Netbet (D.ONJN 1279 /29.06.2016)  a ajuns în scurt timp să fie una din casele de pariuri online preferate de către pariorii de la noi din țară. Iar ca orice agenție care se respectă, ea oferă clienților posibilitatea de a paria atât de pe PC, cât și de pe telefon sau tabletă. 

În primul rând trebuie spus că Netbet are o aplicație proprie pentru dispozitive mobile care poate fi descărcată atât pe Android cât și pe Iphone. Posesorii unui BlackBerry sau a unui dispozitiv cu Windows trebuie să se joace direct din browser, dar vestea bună este că site-ul este optimizat foarte bine astfel încât utilizatorii nu vor întâmpina probleme. Există atât  avantaje cât și dezavantaje când pariezi direct din browserul telefonului sau a tabletei. 

Deschide acum un cont la Netbet și pariază de pe orice PC, telefon sau tabletă!

 

CE VEI GĂSI ÎN ACEST ARTICOL

  1. Pariuri din browser vs pariuri din aplicație

  2. Cum descarc aplicația Netbet?

  3. Cum plasez primul pariu live de pe mobil?

 

 

1. PARIURI DIN BROWSER VS PARIURI DIN APLICAȚIE

Avantaje pariuri din browserul telefonului

Partea bună este că poți paria de pe orice dispozitiv mobil, chiar dacă acesta nu este foarte performant și n-are o versiune nouă a sistemului de operare. De exemplu am testat site-ul mobil atât pe un Iphone 4S cu IOS6 (o variantă destul de veche a sistemului de operare al celor de la Apple), cât și pe un Android 4.2 (de asemenea o versiune veche) și a mers fără probleme. Site-ul mergea destul de bine ținând cont că dispozitivele cu care am testat nu erau foarte moderne.  


Avantaje aplicație mobilă

Pe de altă parte și aplicația merge pe Android 4.2. Aceasta oferă mai multe opțiuni decât site-ul mobil, oferă posibilitatea de a rămâne logat în cont, este mai stabilă etc. Dar oricum, de pe site-ul mobil Netbet poți paria în condiții optime, exact ca și din aplicație. Ar mai trebui spus că este indicat să ai o conexiune wireless, mai ales dacă intenționezi să joci live, deși o conexiune 3G sau 4G ar trebui să fie suficientă în cele mai multe situații. În cele ce urmează îți voi arăta cum poți paria live la Netbet de pe un dispozitiv mobil, atât din browser cât și din aplicație.  

 

2. CUM DESCARC APLICAȚIA NETBET?

Dacă vrei să descarci aplicația pe Android trebuie să ții cont de faptul că magazinul Google Play nu acceptă aplicațiile destinate jocurilor de noroc. De aceea nu vei găsi aici aplicația, dar o poți descărca direct de pe site-ul Netbet. Înainte de toate, trebuie să setezi tableta / telefonul să accepte instalarea aplicațiilor care nu provin din magazinul Google. Pentru a face acest lucru, intră în meniul ”Setări”, opțiunea ”Securitate”, iar de aici bifează opțiunea ”Surse necunoscute”. Există două moduri prin care poți instala aplicația.
 

Metoda 1

Poți intra direct din browserul telefonului / tabletei pe adresa site-ul Netbet, iar pe pagina principală vei fi invitat să descarci aplicația. Dă click pe această invitație, iar aplicația ”netbet.apk” va fi descărcată automat. Aceasta poate fi găsită în istoricul aplicațiilor descărcate; tot ce ai de făcut este să dai click pe ea, după care va începe procesul de instalare.  
 

Metoda 2

A doua variantă este să accesezi din browserul calculatorului site-ul Netbet, să intri în secțiunea Mobil, să dai click pe ”Aplicația Netbet disponibil pe Android”, după care vei fi redirecționat către o pagină unde poți introduce numărul de telefon al dispozitivului pe care vrei să instalezi această aplicație. Vei primi un sms ce conține un link pe care trebuie să-l accesezi pentru a descărca aplicația. Din nou, trebuie să intri în istoricul aplicațiilor pentru a porni procesul de instalare. 

Pentru mai multe detalii despre procesul de instalare a aplicațiilor de pariuri pe Android, recomand în mod deosebit ACEST ARTICOL. El este menit în special pentru cei care au dispozitive Samsung, dar indicațiile de acolo sunt valabile pentru orice telefon sau tabletă cu Android.

Iar dacă vrei să pariezi din browser, tot ce trebuie să faci este să intri din browserul telefonului / tabletei pe site-ul Netbet, acolo unde se va încărca o pagină precum următoarea: 

netbet-interfata.PNG

Atât aplicația cât și site-ul mobil arată aproape la fel, motiv pentru care următoarea parte a tutorialului este valabilă indiferent de modul în care pariezi.  


3. CUM PLASEZ PRIMUL PARIU LIVE DE PE MOBIL?

În mod ciudat, n-am găsit pe pagina principală o opțiune directă de logare; în colțul din dreapta sus a paginii este un pătrat ce conține trei linii care probabil ar fi trebuit să simbolizeze un buton care să deschidă un drop menu cu opțiuni, dar cel puțin la mine acest buton nu funcţionează. Dacă și tu întâmpini aceeași problemă, atunci trebuie să dai click pe acel text promoțional de pe pagina principală, după care vei fi redirecționat către pagina de unde îți poți deschide un cont. 

Top 3 agenţii de pariuri online la care puteţi paria de pe mobil

netbet-deschidere-cont.png

 

Voi porni de la ideea că ai deja un cont de pariuri la Netbet, astfel încât nu voi mai prezenta pașii prin care îți poți deschide unul. Dacă totuși nu ai un astfel de cont, îți recomand să citeşti articolul Tutorial deschidere cont la casa de pariuri online Netbet. Recomand să deschizi contul de pe calculator deoarece este mai ușor, dar chiar dacă te înregistrezi de pe telefon / tabletă pașii de urmat sunt cam aceeași. Dar să zicem că ai un cont și vrei să te loghezi. Dă click pe butonul ”Sunteți deja înregistrat? Click aici”, după care se va încărca un formular unde trebuie să treci userul și parola. 

 

netbet-logare.PNG

 

După ce te loghezi în cont se va încărca pagina de pariuri a celor de la Netbet, ea arătând în felul următor: 

 

netbet-1.PNG

 

În colțul din stânga sus este un buton pe care dacă dai click se va încărca un meniu ce conține mai multe opțiuni importante ce țin de contul de pariuri precum: Depozit rapid, Contul meu, Sporturi disponibile, Promoții, Istoric pariuri, Istoric bonusuri, Setări, Cazino etc. 

 

Revenind la pagina principală, sub meniul cu sporturi (ponturi fotbal, tenis, baschet) vei vedea că este prezentată o listă cu ”evenimente în curs”, adică acele evenimente sportive pe care poți paria live. Tot ce trebuie să faci este să dai click pe sportul care te interesează, iar apoi se va încărca o listă cu toate meciurile live de la sportul respectiv. 

 

netbet-3.PNG


netbet-4.PNG

 

După ce ai găsit meciul care te interesează dă click pe el pentru a vedea o listă cu toate pariurile live disponibile. Apasă pe cota corespunzătoare pariului dorit, iar această selecție se va încărca într-un bilet virtual în partea de jos a paginii. Pentru a accesa biletul virtual este suficient să dai click pe acesta. 

 

netbet-5.PNG

 

Va apărea o fereastră care conține pariul tău, iar în dreptul lui ai un chenar în care poți completa suma pe care vrei s-o pariezi. Poți să scrii de mână acea sumă sau o poți modifica dând click pe acele butoane plus / minus. Suma se va modifica cu câte 5 RON de fiecare dată când apeși acele butoane. După ce ai completat suma trebuie să dai click pe butonul ”Plasează pariurile”, iar pariul tău live va fi plasat. 

 

netbet-6.PNG

 

Și dacă vrei să pui pariuri multiple este simplu, deși trebuie să te miști destul de rapid ținând cont că vorbim de pariuri live de pe un telefon mobil sau de pe o tabletă. Tot ce trebuie să faci este să dai click pe toate pariurile care te interesează, iar acestea se vor încărca în biletul virtual din partea de jos a paginii, bilet care nu te va încurca cu nimic fiindcă este simbolizat printr-un chenar mic, așa cum ți-am arătat mai sus. După ce ai selectat toate pariurile dorite dă click pe bilet și selectează opțiunea ”Combi”

netbet-7.PNG

 

Sub selecții vei vedea afișate toate tipurile de sisteme pe care le poți juca. Aceste sisteme diferă în funcție de numărul de selecții de pe bilet. Biletul meu conține doar trei meciuri, motiv pentru care am de ales doar între două sisteme: dublu (combinații de câte două meciuri) și triplu (o combinație cu toate cele trei meciuri, adică echivalentul unui bilet simplu). Dacă completez cu ”10” în dreptul fiecărei opțiuni, înseamnă că miza mea totală va fi de 40 RON deoarece există trei combinații de câte două selecții (1-2, 1-3, 2-3) și o combinație cu toate cele trei meciuri.  

 

netbet-8.PNG

 

Bonus pentru primul pariu plasat de pe telefon / tabletă 

Așa cum poți vedea, este destul de ușor să pariezi live la Netbet de pe telefon, tabletă sau alt dispozitiv mobil. Înainte de a încheia, trebuie spus că agenția are și o promoție tentantă atunci când pariezi pentru prima dată de pe mobil, promoție pe care o poți descoperi accesând acest link: https://pariurix.com/agentii/netbet/mobil
 

netbet-inscriere-bonus.PNG

 

Deschide acum un cont la Netbet și pariază de pe orice PC, telefon sau tabletă!

Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi