Concurs Cupa Mondială PariuriX: înscrie-te și poți câștiga un Ipad / Xbox One / o tabletă Samsung sau freebet-uri!

Cum pariez online pe site-ul Casa Pariurilor? Vezi cum pui primul pariu online!

Află de la pariurix.com cum pariezi online la Casa Pariurilor și cum pui primul pariu pe internet la această agenție de pariuri sportive! După ce licența a devenit obligatorie în România multe din agențiile de pariuri online cunoscute au pierdut dreptul de a oferi servicii în legalitate pe teritoriul țării noastre, motiv pentru care concurența între casele de pariuri de pe internet a scăzut, ceea ce a permis operatorilor de pariuri offline cunoscuți să-și extindă activitatea și în mediul online.

Alege înțelept agenția de pariuri online, vezi recomandarea PariuriX.com pentru tine

Una din aceste agenții este Casa Pariurilor (află mai multe despre această agenție). Mulți dintre clienții fideli obișnuiți să parieze la sucursalele de cartier s-au hotărât să facă trecerea către mediul online. Totuși, pentru cineva care n-a mai pariat până acum pe internet această trecere poate fi un pic dificilă la început, deoarece sunt câțiva pași care trebuie parcurși pentru a putea paria online. De aceea în cele ce urmează voi prezenta toate etapele pe care le ai de parcurs, de la deschiderea unui cont și până la solicitarea primei retrageri. 


CE VEI GĂSI ÎN ACEST ARTICOL?

 1. Deschiderea unui cont

 2. Verificarea identității contului

 3. Efectuarea primei depuneri

 4. Plasarea primului pariu

 

1. DESCHIDEREA UNUI CONT DE PARIURI

Site-ul Casa Pariurilor are o interfață simplă, dar plăcută ochiului. Chiar dacă nu arată ca un site foarte modern, el este intuitiv și ușor de folosit, ceea ce cu siguranță este un plus pentru pariorii care nu s-au mai jucat vreodată online. Pentru a deschide un cont tot ce ai de făcut este să dai click pe butonul ”Înregistrare” din colțul dreapta sus a paginii, după care se va încărca un formular unde trebuie să completezi mai multe informații. Formularul de înregistrare este format din două părți: 

Cele mai bune case de pariuri online conform PariuriX, comunitatea pariorilor din România!
 

Detaliile dumneavoastră – date ce țin de contul de pariuri 
 • Nume utilizator: usernameul pe care dorești să-l ai; acesta trebuie să conțină 5-16 caractere 
 • Parolă: o parolă de minim șase caractere asociată contului tău de pariuri 
 • Confirmați parola: introdu parola din nou 
 • Adresa de emal: trece o adresă de mail validă pe care s-o asociezi contului de pariuri 
 • Confirmați adresa de email: trece din nou adresa de email 
   

deschidere-cont-1.png

 
Verificare date – date personale

Te avertizez din start că pentru a putea retrage bani din cont va trebui să trimiți întâi o copie după cartea de identitate. Dacă datele trecute de tine la înregistrare nu corespund cu datele din cartea de identitate te vei trezi că nu vei putea scoate bani din cont. Deci este obligatoriu să treci date reale pentru a evita eventuale probleme. 

 • Prenume: numele mic 
 • Nume: numele de familie 
 • Data nașterii: ziua în prima căsuță, luna în a doua și anul în a treia 
 • Sex: Dl. / Dna. 
 • CNP: codul numeric personal de pe buletin 
 • Oraș: orașul în care locuiești 
 • Țara: selectează România 
 • Adresă: adresa la care locuiești (trece-o exact cum apare pe buletin) 
 • Cod poștal: îl poți afla de pe site-ul www.coduripostale.com  
 • Număr de telefon: un număr la care poți fi contactat
 • Fus orar: va fi deja selectat fusul orar corect (UTC +02:00); lasă așa 
 • Accept Termeni și Condiții așa cum sunt publicate pe acest site: bifează căsuța 
 • Înregistrare: apasă acest buton pentru a finaliza procesul de înregistrare 

Nu paria online la Casa Pariurilor până nu citești aici cu mare atenție!

 

deschidere-cont-2.png


2. VERIFICAREA IDENTITĂȚII CONTULUI DE PARIURI

Contul va putea fi folosit după ce intri pe mail și accesezi link-ul primit în mailul de înregistrare. Trebuie spus că inițial nu vei putea depune sume mai mari de 440 RON și nici nu vei putea solicita retrageri. Pentru a ridica aceste restricții este necesar să trimiți un mail la adresa suport@casapariurilor.ro. Mailul trebuie să conțină numele de utilizator sau ID-ul de utilizator și o copie după un act de identitate (buletin, permis de conducere, pașaport). Sunt acceptate atât documente fotografiate, cât și scanate, cu condiția ca acestea să fie clare. În mod normal procesul de verificare nu va dura mai mult de 48 ore. 

Pentru a afla ID-ul tău de utilizator dă click pe nick-ul tău din colțul dreapta sus a paginii principale, după care vei fi redirecționat către secțiunea ”Date personale”, acolo unde vei găsi foarte rapid id-ul chiar pe primele rânduri. Acesta este reprezentat de un număr format din cinci cifre. 

Află mai multe despre verificarea contului de pariuri: https://pariurix.com/agentii/casa-pariurilor/verificare-cont

 

3. EFECTUAREA PRIMEI DEPUNERI

Comparativ cu site-uri de pariuri precum Unibet, Sportingbet sau Netbet, serviciile celor de la Casa Pariurilor (D.ONJN 1289 /29.07.2016)  lasă un pic de dorit. Dar există și avantaje atunci când pariezi la o agenție online care vine practic din mediul offline. Unul dintre cele mai mare avantaje este reprezentat de faptul că sunt permise depuneri direct din agențiile de pariuri de cartier.  

Tot ce trebuie să faci este să-i spus casierei numele tău de utilizator sau ID-ul de utilizator, iar astfel fondurile depuse în agenție vor fi disponibile direct în contul de pariuri online. Depunerea minimă prin această metodă de plată este de doar 10 RON.  

Există și alte moduri pentru a alimenta contul de pariuri online, cum ar fi cu un card de credit / debit (minim 20RON) sau prin portofelul electronic Skrill (minim 50 RON). Mai jos poți vedea ce informații sunt necesare pentru a depune cu cardul: 

 • Introduceți suma: suma pe care vrei s-o depui 
 • Număr card: numărul de 16 cifre de pe fața cardului 
 • Cod de securitate: ultimele trei cifre de pe spatele cardului 
 • Data expirării: Lună / An. Ambele informații sunt trecute pe fața cardului 
 • Prenume: numele mic 
 • Nume: numele de familie 

Datele de pe card trebuie să corespundă cu cele din buletin și cele utilizate la înregistrare. N-ai voie să folosești cardul unei alte persoane, chiar dacă ai acordul acesteia. 

depunere-card.png

Sunt permise inclusiv depunerile prin transfer bancar sau cu un Paysafecard, dar nu prea văd de ce ai alege o astfel de metodă. Dacă tot trebuie să ieși din casă pentru a depune este mult mai simplu s-o faci direct din agenție. Oricum este un lucru bun că sunt oferite multe metode de plată. 

CLICK AICI pentru a afla mai multe detalii despre metodele de plată oferite de Casa Pariurilor!

 

4. PLASAREA PRIMULUI PARIU

Un alt lucru care îmi place la Casa Pariurilor îl reprezintă simplitatea procesului de plasare a unui pariu, indiferent că este vorba de un pariu single, multiplu sau în sistem. Din partea stângă a paginii poți accesa sportul și competiția dorită, după care în centrul paginii vei vedea o listă cu pariurile disponibile. Selectează pariurile dorite, iar acestea se vor încărca într-un bilet virtual ce poate fi accesat din coloana din partea dreaptă a paginii.  

Pentru a pune un pariu single sau multiplu selectează tabul ”Simplu” și completează suma dorită din partea de jos a biletului. Apoi apasă butonul ”Trimiteți” pentru a confirma și plasa pariul. 
 

pariu-simplu.png

Pentru a pune un pariu în sistem selectează tabul ”Sistem” după care vei vedea că în partea de jos a biletului sunt afișate toate sistemele disponibile. Practic poți juca orice tip de combinații, de la combinații de 2 pariuri și până la combinații de ”n” pariuri, unde ”n” este numărul de meciuri de pe bilet.  

De exemplu eu în imaginea de mai jos am selectat sistemul 4/6, ceea ce înseamnă că trebuie să iasă minim patru din cele șase pronosticuri pariuri de pe bilet pentru a câștiga ceva. Aici am ceva important de precizat. La majoritatea caselor de pariuri online trebuie completată miza pe combinație, iar aceasta se înmulțește cu numărul de combinații pentru a da miza totală. Cei de la Casa Pariurilor au importat de la pariurile offline această metodă de a completa direct miza totală, ceea ce este un lucru bun pentru că astfel pariurile în sistem nu vor mai da bătăi de cap începătorilor. Suma pe care o completezi va reprezenta direct suma pe care o pariezi. Un alt plus este acela că poți paria chiar și 2 RON indiferent de numărul de combinații de pe bilet, în timp ce la mulți alți operatori online miza minimă este de 1 RON / combinație, deci la un bilet cu multe combinații miza minimă va fi destul de ridicată. 


PariuriX îți arată cum se pune primul pariu online la Casa Pariurilor!

pariu-sistem.png

Agenţia de pariuri Casa Pariurilor are minusurile sale, dar consider că acest site de pariuri online este o opțiune bună pentru începători deoarece este foarte ușor de folosit. Din păcate nu este oferit un bonus pentru prima depunere, dar totuși recomand să-ți deschizi un cont deoarece ocazional vei beneficia de promoții care au condiții de rulaj mult mai lejere ca în alte părți (bonusuri fără depozit, bonus de 100% din suma depusă, pariuri fără risc etc). Astfel de oferte nu sunt oferite prea des, dar este bine să fii pe fază atunci când ele sunt disponibile. 

Care este cel mai bun bonus pentru a începe să pariezi online? Află acum!
 

Te-ar putea interesa și :

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi