Cum pariez la Netbet - Primul pariu la agenția de pariuri online Netbet

Plasează primul pariu la Netbet și încasează un bonus atractiv de bun venit! Noi îți arătăm pas cu pas ce ai de făcut, de la deschiderea contului și până la retragerea banilor! Netbet este o casă de pariuri online la care poți juca legal fără nicio problemă deoarece aceasta deține conform ONJN licență de funcționare pe teritoriul țării valabilă până în 2026 (D.ONJN 1279 /29.06.2016).

Pariază la Netbet și pune mâna pe un super bonus pentru prima depunere!


CE VEI GĂSI ÎN ACEST ARTICOL

 1. Deschiderea unui cont

 2. Efectuarea unei depuneri

 3. Plasarea primului pariu
  3.1 Tipuri de pariuri oferite de Netbet
  3.2 Găsirea pariului dorit și adăugarea lui pe bilet
  3.3 Plasarea unui pariu single
  3.4 Plasarea unui pariu multiplu
  3.5 Plasarea unui pariu în sistem
  3.6 Plasarea unui pariu live
  3.7 Închiderea unui pariu aflat în desfășurare
  3.8 Plasarea unui pariu de pe mobil

 

Există destul de multe motive pentru care ai putea alege să pariezi la această agenție, cele mai evidente fiind interfața modernă a site-ului, oferta sportivă bogată, platforma de pariuri live foarte avansată, serviciul de suport clienți accesibil în limba română sau posibilitatea de a paria direct de pe telefon sau tabletă. De asemenea, cei care își deschid un cont la Netbet prin Pariurix beneficiază de un bonus pentru prima depunere foarte tentant, pe care te invit să îl descoperi accesând acest link: https://pariurix.com/agentii/netbet/promotii.

În ciuda acestor avantaje, încă sunt destule persoane care optează să parieze offline. Majoritatea o fac din comoditate, pentru că n-au chef să învețe să parieze pe internet, deși nu știu cât de comod este să te deplasezi la agenția de la colțul străzii în fiecare zi. Dacă faci parte din categoria acelor persoane care n-au mai pariat până acum online, dar ești pregătit să faci trecerea către mediul virtual, atunci acest articol îți va fi de folos deoarece în cele ce urmează te voi învăța cum să plasezi primul tău la pariu la agenția de pariuri online Netbet

 

1. DESCHIDEREA UNUI CONT

Pentru a putea paria online la Netbet trebuie întâi să-ți deschizi un cont la acest operator. Intră pe site-ul Netbet (intră acum), iar în colțul din dreapta sus a paginii principale vei găsi butonul ”Înregistrare” care te va redirecționa către un formular pe care trebuie să-l completezi cu date personale și date ce țin de cont. 

Formularul este ușor de completat, astfel încât nu voi intra în prea multe detalii. Pe prima coloană trebuie să treci un nume de utilizator, o parolă (cu acestea te vei loga de fiecare dată pe cont), o adresă de email la care să poți fi contactat, moneda (RON) și țara (România). Coloana a doua conține informații precum nume, adresă și oraș; completează-le exact ca în buletin deoarece altfel vei avea probleme. În partea de jos ai un formular ”Selectare fișier” prin care trebuie să încarci o copie după un act de identitate (buletin, pașaport, permis de conducere) pentru a demonstra că datele folosite la înregistrare sunt cele reale. Nu în ultimul rând, pe coloana a treia trebuie să bifezi căsuța ” Am citit și acceptat Termenii și Condițiile”. Chenarele ” Numele de utilizator al celui care recomandă” și ”Cod promoțional” pot rămâne necompletate; vei primi bonusul pentru prima depunere și fără astfel de informații. 

În imaginea de mai jos poți vedea exemplul unui formular de înregistrare completat pentru a înțelege mai bine despre ce este vorba. 

 

deschidere-cont.png

 

2. EFECTUAREA UNEI DEPUNERI

După ce te-ai înregistrat și logat în contul de pariuri trebuie să efectuezi o depunere pentru a putea avea bani în cont cu care să pariezi.  

introducere-cod-bonus.png

 

Cei de la Netbet oferă foarte multe metode de plată dintre care poți alege, iar depunerea minimă este de doar 10-50 RON, în funcție de metoda de plată aleasă. Mai exact, depozitul minim este de 20 RON dacă este efectuat cu cardul de credit/ debit, prin Skrill sau Paysafecard, 40RON dacă depui prin Neteller / Bitcoin, doar 10RON dacă alegi să depui cu Netbet Cash Card (acest lucru este posibil din agențiile stradale Favbet), și 50RON dacă depunerea este efectuată dintr-o sucursală Smith & Smith. Indiferent de metoda aleasă, este foarte ușor să depui. Mai jos ai exemplul unui depozit cu cardul. 

CLICK AICI pentru a afla mai multe despre depuneri și retrageri la Netbet!

depunere-card.png

 

3. PLASAREA PRIMULUI PARIU

3.1 Tipuri de pariuri oferite de Netbet

Acum să trecem la ce ne interesează cu adevărat și la ceea ce reprezintă subiectul acestui articol: ”Primul pariu la agenția de pariuri online Netbet”.  Această casă de pariuri, ca orice altă agenție online, permite plasarea de: 

 • pariuri single – un singur meci pe bilet 
 • pariuri multiple – un bilet cu mai multe meciuri dar cu o singură combinație câștigătoare, deci toate selecțiile de pe bilet trebuie să fie câștigătoare 
 • pariuri în sistem – un bilet care conține mai multe combinații, și unde nu este necesar să iasă toate selecțiile pentru a câștiga ceva 

 

3.2 Găsirea pariului dorit și adăugarea lui pe bilet

Site-ul Netbet este orientativ și ușor de folosit, iar din câteva click-uri vei putea găsi orice meci sau opțiune de pariere. Pe pagina principală a platformei de pariuri sportive ai în stânga paginii un meniu ce conține toate sporturile pe care se poate paria. După ce dai click pe sportul dorit se va deschide un drop menu din care poți alege țara și competiția, iar toate meciurile vor fi afișate în centrul paginii. De exemplu eu am vrut să caut meciul Steaua vs Astra Giurgiu, așa că am accesat: Fotbal – România – 1-Play Off.  

 

gasire-meciuri.png

 

Odată ce ai găsit meciul dorit vei vedea că în dreptul lui este scris ”+x”, unde ”x” reprezintă numărul de opțiuni de pariere disponibile. Dă click pe acel număr pentru a intra pe pagina de pariuri a meciului respectiv. Pentru a plasa un pariu trebuie întâi să/l adaugi într-un bilet virtual, iar pentru a face acest lucru este necesar să selectezi cota pariului care te interesează. Dacă selectezi mai multe pariuri atunci acestea se vor încărca unul sub altul în biletul tău virtual.  

 

selectare-pariu.png

 

3.3 Plasarea unui pariu single 

Este pariul cel mai ușor de pus. Odată ce ai selectat pariul dorit tot ce ai de făcut este să completezi din biletul virtual suma pe care vrei s-o pariezi și să apeși butonul ”Plasează pariurile”.

 

plasare-pariu-single.png

 

3.4 Plasarea unui pariu multiplu 

După ce selectezi toate pariurile pe care vrei ca biletul tău să le conțină trebuie să dai click pe tabul ”Combi” și să completezi cu suma dorită ultima căsuță din partea de jos a biletului. Dacă biletul conține 5 meciuri atunci opțiunea corespunzătoare unui pariu multiplu se va numi ”5 selecții”. Dacă are 7 meciuri, se va numi ”7 selecții” și tot așa. Pot spune că cei de la Netbet au fost un pic neinspirați băgând în aceeași categorie pariurile multiple cu pariurile în sistem, dar te vei obișnui rapid. 

 

plasare-pariu-multiplu.png

 

3.5 Plasarea unui pariu în sistem 

Poți alege sistemul dorit atât din tabul ”Combi”, cât și din tabul ”Sistem”. Practic sunt oferite aceleași opțiuni, doar afișajul diferă. Sistemele de pariere disponibile vor diferi în funcție de numărul de selecții de pe bilet, dar în orice caz sunt oferite toate tipurile de sisteme posibile. Dacă ar fi ca biletul să conțină 7 meciuri atunci ai putea alege dintre următoarele sisteme: 2/7, 3/7, 4/7, 5/7, 6/7 și Super Heinz. În poza de mai jos poți vedea exemplul unui bilet cu 5 meciuri.  

 

plasare-pariu-sistem.png

 

Este însă un lucru important de care trebuie să ții cont. În dreptul fiecărui sistem scrie numărul de pariuri pe care acel sistem în conține. Tu când completezi suma pe care vrei s-o pariezi, acea sumă reprezintă doar miza pe combinație. Însă miza finală va fi egală cu miza pe combinație X numărul de combinații posibile. De exemplu în poza mea miza totală este de 50 RON deși eu am completat suma de 5 RON, din simplul motiv că am optat pentru un pariu cu zece combinații posibile. 

PariuriX îți arată cum pui primul pariu la agenția de pariuri online Netbet!

 

3.6 Plasarea unui pariu live 

Procesul de pariere live este același ca și atunci când pariezi pre-meci, doar că meciurile nu mai sunt accesibile din secțiunea ”Sport”, ci din ”Pariuri live”. Plus că va trebui să te miști mai rapid deoarece cotele se schimbă constant ținând cont că vorbim de pariuri în timp real, dar în rest nu sunt prea multe de spus.

 

plasare-pariu-live.png

 

3.7 Închiderea unui pariu aflat în desfășurare 

Din fericire Netbet face parte din categoria agențiilor care oferă posibilitatea de a închide un pariu aflat în desfășurare, indiferent că este vorba de pariu pre-meci, live, simplu sau multiplu. Opțiunea este cunoscută sub numele de ”cash out. Tot ce trebuie să faci este să accesezi din biletul virtual opțiunea ”Pariurile mele” - ”Pariuri deschise”, iar aici vei vedea o listă cu pariurile aflate în desfășurare pe care le poți închide, și sumele pe care le poți încasa.

 

inchidere-pariu.png

 

3.8 Plasarea unui pariu de pe mobil 

Chiar și dacă pariezi de pe un telefon sau tabletă procesul de pariere nu este prea complicat. Dacă ai un Iphone / Ipad poți paria direct din browserul telefonului, în timp ce utilizatorii de Android pot descărca aplicația de pariuri Netbet direct de pe site-ul agenției.  

Odată intrat pe site / aplicație de pe mobil poți plasa pariurile dorite. În colțul stânga sus a paginii vei vedea un buton (încercuit cu galben în poza de mai jos) pe care poți da click pentru a vedea o listă completă cu oferta pre-meci. De pe pagina principală poți accea direct oferta de pariuri live, așa cum se poate vedea în imaginile de mai jos. 

Află mai multe despre pariuri pe mobil la Netbet: https://pariurix.com/agentii/netbet/mobil

 

plasare-pariu-mobil-1.PNG

 

După ce ai intrat pe pagina meciului, procesul de pariere este exact ca pe calculator cu singura diferență că biletul virtual este afișat în partea de jos a paginii, și trebuie să dai click pe el pentru a-l putea vizualiza / edita. 

 

plasare-pariu-mobil-2.PNG

Dacă ai citit acest articol atunci cu siguranță nu vei întâmpina probleme în a paria la Netbet indiferent că plasezi un pariu simplu, multiplu sau în sistem de pe calculator, telefon sau tabletă.

Pariază la Netbet și pune mâna pe un super bonus pentru prima depunere!

 

Te-ar putea interesa și :

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!