Cum pariez la BetStars – tutorial plasare primul pariu single, multiplu etc

Descoperă cum poți paria la BetStars în acest ghid pariuri sportive - aici găsești un tutorial complet care îți prezintă pașii ce trebuie urmați, de la deschiderea contului de pariuri și până la retragerea câștigurilor!

Indiferent dacă ești un client PokerStars care vrea să încerce platforma de pariuri sportive lansată în 2015, un parior începător care n-a mai jucat până acum la pariuri sportive, sau cineva care vrea să vadă dacă modul de plasare a pariurilor BetStars (D.ONJN 1438/12.08.2016) diferă față de alte agenții, ești în locul potrivit. În cele ce urmează îți voi arăta cum poți pune primul tău pariu la BetStars (deschide cont acum), indiferent că este vorba de un pariu single, multiplu sau în sistem.Dar înainte de a putea pune primul pariu trebuie să-ți deschizi un cont.

Vezi aici site-ul agenției BetStars și descoperă facilitățile oferite!


CE VEI GĂSI ÎN ACEST ARTICOL?

 1. Deschiderea contului de pariuri

 2. Efectuarea primei depuneri

 3. Plasarea primului pariu la BetStars
  3.1 Găsirea meciului care te interesează
  3.2 Plasarea unui pariu single
  3.3 Plasarea unui pariu multiplu
  3.4 Plasarea unui pariu în sistem
  3.5 Plasarea unui pariu live
   

1. DESCHIDEREA CONTULUI DE PARIURI

Dacă ai deja un cont PokerStars atunci te poți loga pe platforma de pariuri utilizând datele de la poker. Dacă n-ai cont, atunci apasă pe ”Înregistrează-te acum”. Din fericire, acesta cred că este cel mai simplu formular de înscriere pe care l-am văzut vreodată la o agenție de pariuri online. Este suficient de ales un user și o parolă și de completat țara și adresa de email. Apasă pe butonul verde de jos și gata, contul este creat!
 

deschidere-cont-1.png


Este drept că ulterior va trebui să completezi lucruri precum nume, prenume, adresă sau data nașterii, dar momentan datele completate sunt suficiente pentru a putea accesa noul tău cont de pariuri. Vei fi invitat să efectuezi o depunere și vei fi înștiințat și de existența bonusului pentru prima depunere. Dar vom ajunge și acolo.

 

2. EFECTUAREA PRIMEI DEPUNERI

Ai de ales între mai multe metode de plată, precum card de credit/debit, Skrill, Neteller, Entropay sau Paysafecard, depunerea minimă fiind de doar 10€. După ce ți-ai alimentat contul cu fonduri poți trece la pasul următor – găsirea meciurilor care te interesează. Află mai multe informații despre depuneri și retrageri de bani la BetStars : https://pariurix.com/agentii/betstars/plati

 

3. PLASAREA PRIMULUI PARIU LA BETSTARS

3.1 Găsirea meciului care te interesează

Intră în secțiunea Sporturi, iar în partea de sus a paginii ai un meniu care conține toate sporturile pe care poți paria. Alege sportul dorit, după care mai jos vei vedea că meciurile sunt împărțite pe mai multe categorii: Live, Zilnic, Competiții, Cupoane, Pariuri pe termen lung. Dacă de exemplu vrei să vezi o listă cu toate competițiile de fotbal pe care se poate paria atunci selectează Fotbal – Competiții.  De aici poți accesa orice campionat și implicit orice meci.

În imaginea de mai jos poți vedea un exemplu cu pașii care trebuie urmați pentru a paria pe victoria echipei Cork City în meciul cu Dundalk din campionatul Irlandei. Găsirea meciurilor dorite este un pic mai complicată decât la alte case de pariuri online, dar te vei obișnui rapid.
 

gasire-meci.png


3.2 Plasarea unui pariu single

Dacă dai click pe cota corespunzătoare pariului pe care vrei să-l joci, atunci selecția respectivă va fi adăugată într-un bilet virtual în partea dreaptă a paginii, exact ca în imaginea de mai jos. Tot ce ai de făcut este să completezi suma dorită și să apeși butonul ”Plasează pariu”. S-ar putea ca la plasarea primului pariu să beneficiezi și de un bonus atractiv de bun venit, dar cel mai bine este să dai CLICK AICI pentru a vedea în ce constă actuala ofertă de bun veni la BetStars.
 

pariu-single.png


3.3 Plasarea unui pariu multiplu

Mai devreme sau mai târziu vei dori să plasezi și pariuri multiple. Selectează toate pariurile dorite, iar acestea se vor încărca în biletul virtual unul sub altul. În partea de jos a biletului vei găsi secțiunea ”Acumulatoare”. Prima opțiune din listă se numește ”Acumulator”, aceasta fiind opțiunea care trebuie completată pentru a pune un bilet simplu unde toate selecțiile trebuie să fie câștigătoare pentru ca și biletul să fie câștigător. Completează suma dorită în căsuța corespunzătoare, și apasă butonul ”Plasare pariu”.
 

pariu-multiplu.png


3.4 Plasarea unui pariu în sistem

Ca la orice altă casă de pariuri online și la betstars.ro poți plasa pariuri în sistem. Sistemele disponibile diferă în funcție de numărul de evenimente de pe bilet. De exemplu la un bilet cu șase meciuri poți juca sisteme clasice precum 2/6, 3/6, 4/6 sau 5/6, dar și sisteme britanice precum Heinz și Lucky. Dacă în schimb pariezi pe un bilet cu 4 meciuri, precum cel din imaginea de mai jos, vei avea de ales între Duble (2/4), Triple (3/4), Yankee și Lucky.

Eu am completat cu ”1” în dreptul sistemului ”Yankee”, ceea ce înseamnă că miza totală este de 15€, deoarece sunt 15 combinații posibile. Pariul tău va conține 6 duble, 4 triple, 4 pariuri single și 1 pariu cu toate cele patru selecții.

pariu-sistem.png

Din păcate cei de la Betstars nu oferă posibilitatea de a plasa și pariuri cu baze. Dacă dorești mai multe informații despre modul în care se plasează pariuri la agențiile de pe internet, sau despre cum se calculează câștigurile și cotele pe bilete, recomand să citești articolul : ” Bilete la pariuri sportive explicate: simplu, sistem şi cu bază


3.5 Plasarea unui pariu live

Pariurile live se plasează la fel de simplu ca și atunci când pariezi pre-meci, astfel încât nu sunt prea multe de spus. Doar că va trebui să te miști mai rapid ținând cont că atunci când pariezi live cotele sunt într-o schimbare continuă, iar astfel riști ca pariul tău să nu fie acceptat dacă nu-l plasezi imediat ce l-ai adăugat pe bilet. Eventual poți bifa căsuța ”Acceptă automat o micşorare a cotelor pentru a grăbi plasarea pariurilor” dacă ești de acord ca viitoarele tale pariuri să fie acceptate chiar şi atunci când scad cotele.

pariuri-live.png

Vei vedea că cei de la BetStars au per total o ofertă sportivă destul de bună, aceasta fiind o agenție de pariuri online ce merită încercată chiar dacă nu este în topul celor mai bune case de pariuri online conform Pariurix. Bonusul pentru prima depunere reprezintă un motiv suficient pentru a încerca acest operator, mai ales că acum știi ce ai de făcut pentru a plasa primul pariu, indiferent că este single, multiplu sau în sistem.

Deschide cont acum la Betstars pentru a beneficia de un pachet atractiv de bun venit!
 

Te-ar mai putea interesa şi:

Salvează

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive