Cum pariez de pe telefon și de pe alte dispozitive mobile?

Cum pariez de pe telefon și de pe alte dispozitive mobile? Aceasta este o întrebare pe care și-o pun mulți pariori și la care voi răspunde în paragrafele următoare. De fapt răspunsul îl poți găsi și singur destul de ușor, iar atunci probabil că te întrebi de ce să mai citești ce am scris? Pentru că îți voi oferi și câteva informații importante despre pariurile de pe mobil și câteva sfaturi utile care îți vor fi de ajutor.

TOP CASE DE PARIURI ONLINE RECOMANDATE PENTRU PARIURI DE PE TELEFON

 

NU M-AȘ PUTEA DESPĂRȚI DE PARIURILE PE MOBIL!

Pentru mine posibilitatea de a paria de pe mobil este super importantă. Sunt mai mereu pe drumuri, iar atunci mai bine de jumătate din pariuri ajung să le plasez din mers. Și sunt convins că mulți sunteți în situația aceasta.

Din fericire tehnologia actuală ne-a scos în cale smartphone-urile și tabletele cu care putem paria în condiții aproape la fel de bune ca pe PC. Nu la fel, dar hai să nu ne plângem, că în 2005 - 2006 când m-am apucat de pariuri online nici nu aș fi visat la o astfel de facilitate. Poate nu îți vine să crezi, dar britanicii pariau de pe mobil de prin 2002. Dar nu în modul în care o facem astăzi. Ci prin apel telefonic, iar ulterior prin Wap. Iar dacă ai prins acele vremuri, știi că un site Wap era mai mult un fel de site în Notepad. Nu chiar, dar ceva de genul. Așa că trebuie să ne considerăm privilegiați că oricine își permite astăzi un telefon pe post de calculator de buzunar.

 

Accesează contul de pariuri de oriunde!

Un telefon mobil îți permite să accesezi contul de pariuri oriunde te-ai afla. Ești la facultate și vrei să joci un pariu, o poți face. Ești la terasă uitându-te cu prietenii la meci și vrei să pariezi ceva, ai scos telefonul și gata! Ești la țară sau într-un vârf de munte rupt de realitate, fără urmă de civilizație? Nu contează, tot poți paria. Bine, să ai și semnal la mobil. Ideea e că telefonul îți oferă acces la pariuri oriunde și oricând, iar asta este super important!

 

CUM PARIEZ DE PE TELEFON - APLICAȚII VS SITE OPTIMIZAT

Sunt două moduri principale. Direct din browser sau prin intermediul unei aplicații. O aplicație este optimizată ceva mai bine, dă mai puține erori, dar oferă și acces la câteva facilități care lipsesc la versiunea din browser. Aici mă gândesc la posibilitatea de a urmări transmisiuni live video, de a seta să rămâi logat pe cont, de a primi notificări, și chiar de a paria prin comandă vocală!

Site-ul optimizat reprezintă o soluție mai mult decât decentă atunci când o aplicație nu este disponibilă, sau când aceasta este mult mai modernă decât telefonul tău. Dacă ai un telefon mai vechi, s-ar putea ca varianta web să îți funcționeze mai bine. Încerci și vezi. O mare parte din agenții oferă acum aplicații de pariuri, dar nu toate!

 

Cum instalez aplicații de pariuri pe IOS / Android?

Există aplicații de mobil doar pentru IOS și Android. Dacă ai Iphone / Ipad, atunci poți descărca aplicațiile de pariuri direct din AppStore. Scrii numele agenției și îți va găsi rapid ce cauți. Apoi instalezi programul de pariuri la fel ca orice alt program.

Dacă ai Android, NU vei găsi aplicațiile în Google Play din cauza politicii Google care este împotriva programelor de gambling. Dar poți descărca aplicația direct de pe site-ul agenției. De regulă atunci când intri pe site-ul optimizat din browerul telefonului / tabletei vei fi invitat să descarci aplicația. Înainte de toate, intră în Setări – ”Securitate” și bifează căsuța din dreptul la ”Surse necunoscute” ca în poza de mai jos. Altfel nu vei fi lăsat să instalezi programul.

 

AGENȚII RECOMANDATE PENTRU PARIURI DE PE MOBIL

 • Betano (L1170664W000663) – este aplicația mea preferată pentru IOS pentru că oferă posibilitatea de a paria prin comandă vocală, de a rămâne logat pe cont, de a primi notificări legate de biletele mele și așa mai departe. Poate fi personalizată în multe moduri, iar de aceea îmi place la nebunie. Pe Android încă nu este la fel de performantă, dar se lucrează la îmbunătățirea ei.

 • Unibet (L1160657W000330) – oferă o aplicație ”Unibet Sports Betting” disponibilă atât pe IOS cât și pe Android. Din păcate, pentru a merge la potențial maxim ai nevoie de un dispozitiv mobil destul de performant. Pe de altă parte, aplicația este foarte stabilă din toate punctele de vedere.

 • Netbet (L1160651W000195) – aplicația se numește ”Netbet Sports” și este disponibilă pe ambele sisteme de operare. Vezi că dacă intri de pe Iphone, s-ar putea ca ecranul să fie alb 4-5 secunde, dar apoi revine. Așa că ai un pic de răbdare. Dar în rest este o aplicație foarte bună.

 • Sportingbet (L1160656W000327) – aplicația Sportingbet a fost îmbunătățită mult în 2016, fiind o alternativă bună atât pe IOS cât și pe Android.

 • Betfair (L1160655W000329) – Vezi că Betfair oferă două aplicații – ”Betfair Sportsbook” pentru pariuri sportive normale, și ”Betfair Exchange” pentru platforma de betting exchange.

La cele 5 agenții din lista de mai sus poți inclusiv să urmărești transmisiuni live video de pe mobil.

 

Alte agenții de pariuri ce merită încercate

 • Fortuna Bet (L1160665W000326) – din păcate nu poți paria decât din browser, ceea ce este un minus evident. Din fericire însă, site-ul este optimizat foarte bine.

 • 888Sport (L1160654W000324) – utilizează aceeași platformă ca Unibet, deci așteaptă-te la o grafică similară.

 

CUM PARIEZ DE PE TELEFON - CÂTEVA SFATURI UTILE

În încheiere vreau să îți prezint și câteva sfaturi utile de care să ții cont dacă intenționezi să joci de pe mobil, ca să nu ai surprize.

 • Ai grijă la pariurile live. Pre-meci este ușor să pariezi de pe mobil. Chiar dacă durează mai mult să pui pariul dorit, nimeni nu te grăbește. La pariuri live lucrurile se schimbă, fiecare secundă contează. Încearcă să adaugi la favorite meciurile și opțiunile dorite (dacă această facilitate este disponibilă) pentru a găsi mai ușor ce cauți. Ai grijă să ai o conexiune cât mai bună la net, preferabil wireless. Joacă live doar atunci când e necesar - o contră, un pariu interesant care îți sare în ochi etc. Pariuri live pe game-uri la tenis și pe puncte la baschet lasă-le pentru când ai acces la calculator. Nu intru în detalii, e de ajuns să încerci o dată și vei înțelege de ce.

 • Nu abuza de transmisiuni live video dacă nu ai wireless. Dacă ești pe 3G sau 4G, vei vedea că îți mănâncă transmisiunile live video mai multă bandă decât poate abonamentul / cartela ta să ducă.

 • Nu încerca să fraierești agenția. Te duci pe stadion, deschizi de pe mobil un pariu live cu golul următoarei echipe, iar când se înscrie apeși repede ”Pariați” înainte ca agenția să poată bloca cotele. Dacă ești rapid se poate, dar crede-mă că nu va dura mult până când contul îți va fi limitat și vei da de alte probleme. Astfel de practici sunt interzise și ușor de depistat de către operator. Așa că lasă prostiile, nu se merită.

 • Uită-te după bonusuri. Sunt operatori care vin cu diferite oferte promoționale atunci când joci de pe mobil. Nu le neglija,te pot ajuta să îți sporești câștigurile.

Pariază de pe telefon la casa de pariuri online recomandată de PariuriX.com!


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi