Cum ne influenteaza culorile Stelei starea de spirit

O multime de oameni de stiinta au incercat sa ofere informatii despre modul in care culorile ne pot afecta starea. Faptul ca unii prefera rozul si altii culoarea neagra ar putea avea legatura directa cu modul cum ne fac aceste culori sa ne simtim.

Cei care nu stiti, lumina este convertita cu ajutorul ochiului intr-o alta forma de energie ce permite creierului sa vada culori.  Sa luam exemplul echipei Steaua care are la baza cele doua culori rosu si albastru.

Culoarea rosie stimuleaza, excita si creste temperatura organismului. De asemenea creste numarul de batai ale inimii, activitatea cerebrala si respiratia. Sa fie acesti factori importanti in palmaresul echipei ? Se spune ca este bine sa stimulezi activitatea cerebrala la copii folosind diferite obiecte de joaca cu aceasta culoare sau chiar sa atarni deasupra patutului globuri rosii lucioase. Oare stelistii sunt mai destepti ca restul jucatorilor fiind in permanenta stimulati de aceasta culoare ?

Culoarea albastra este asociata cu starea de relaxare, cea care intervine de obicei in jocul echipei Steaua dupa ce conduc o alta echipa, o stim cu totii. Credeti ca aceasta relaxare chiar intervine din cauza culorii ? Ce este ciudat, este faptul ca albastrul scade tensiunea si presiunea sangelui, spre deosebire de rosu care o stimuleaza. La fel se intampla si cu bataile inimii, se spune ca albastrul scade numarul acestora si transpune o respiratie mai lenta. Doua culori care sunt total opuse au fost combinate pe tricourile oficiale ale Stelei ? Oare au fost alese la intamplare sau doreau sa asigure un echilibru perfect atat fizic cat si psihologic ?

Un alt lucru interesant despre culori este faptul ca rosu si albastru sunt culorile unor persoanaje foarte cunoscute cum ar fi superman sau mario.

Pe voi cum va face sa va simtiti acesta combinatie de culori, rosu-albastru ?

Pe unii ii face sa se simta atat de bine incat sunt inconjurati de aceasta culoare :

FOTO : Diseara.ro

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi