Cum joc la pariuri online la agenția Stanleybet

interfata.png

Cum joc la pariuri online la agenția Stanleybet? Află de la PariuriX! Stanleybet (D.ONJN 1280/29.06.2016) este de ani buni una din cele mai importante case de pariuri offline din România, lucru de înțeles ținând cont că aceasta are peste 360 de sucursale în întreaga țară, din care mai bine o treime sunt în județul Ilfov. Odată ce licența a devenit obligatorie pentru casele de pariuri pe internet, iar concurența în mediul online s-a diminuat față de anii trecut, cei de la Stanleybet au luat decizia de a se extinde și ei în mediul virtual. În acest moment platforma lor de pariuri online poate fi accesată la adresa stanleybet.ro

Dacă și tu ești la început de drum când vine vorba de pariuri pe internet și n-ai mai jucat până acum la o agenție online, atunci probabil că îți pui următoarea întrebare: cum joc la pariuri online la agenția de pariuri Stanleybet? În cele ce urmează voi răspunde la această întrebare, și mai exact te voi învăța cum să-ți deschizi un cont la Stanleybet, ce pași ai de urmat pentru a putea pune primul tău pariu online, dar și ce ai de făcut pentru a putea retrage eventualele câștiguri din cont. 

Află tot ce trebuie să știi despre casa de pariuri Stanleybet accesând recenzia acesteia: https://pariurix.com/agentii/stanleybet! Aici vei găsi mereu cele mai actualizate informații! 

 

Interfață 

Site-ul nu va câștiga curând vreun concurs de frumusețe, dar nici nu pot să zic că arată rău. Plus că acesta este foarte ușor de folosit, iar orice partidă sau opțiune de pariere poate fi accesată din maxim trei click-uri, ceea ce este o veste bună pentru pariorii începători care nu vor să se piardă prin meniuri și opțiuni. Pentru a ne deschide un cont nou dăm click pe butonul verde ”Înregistrare” din colțul din dreapta sus a paginii. 

 

Deschidere cont 

Odată ce am apăsat acest buton se va încărca un formular de înregistrare care este compus din trei părți. Prima parte se numește ”Contul tău” iar aici trebuie să ne alegem un username, o adresă de email și o parolă. Atenție la parolă, deoarece aceasta trebuie să fie de minim opt caractere și trebuie să conțină minim o cifră și o majusculă. După ce am terminat de completat, dăm click pe butonul ”Următorul” din colțul din dreapta jos a paginii. 

inregistrare.png

 

Partea a doua a formularului de înregistrare se numește ”Detalii Contact”, iar așa cum îi spune și numele, conține tot ce ține de datele de contact: adresă, oraș, județ, țară și număr de telefon. Tot de aici putem alege și o întrebare de securitate. Recomand să alegi o întrebare și un răspuns pe care să le ții minte, deoarece vei avea nevoie de acestea în cazul în care uiți datele de înregistrare. 

inregistrare-2.png

 

După ce am terminat de completat mergem mai departe la ultima parte intitulată ”Despre tine”. Aici trebuie trecut numele complet, data nașterii, naționalitatea și codul numeric personal. Este obligatoriu să completezi datele tale reale deoarece va trebui să trimiți o copie după buletin înainte de a putea solicita o retragere. Dacă primești un fel de eroare într-un chenar galben (ca în poza de mai jos) în ceea ce privește CNP-ul, poți trece peste ea fără probleme deoarece deschiderea contului este permisă chiar și așa. În final trebuie să accepți termenii și condițiile agenției, să declari pe propria răspundere că ai peste 18 ani, și să accepți faptul că vei fi înștiințat pe mail în legătură cu taxele pe care le vei avea de plătit la impozitarea câștigurilor din pariuri sportive.

inregistrare-3.png

 

După ce ai urmat toți acești pași, apasă butonul ”Înregistrează-te”. Apoi vei primi un mesaj de notificare prin care ești informat că te-ai înregistrat cu succes la Stanleybet online. Pentru a activa contul este necesar să intri pe adresa ta de mail și să deschizi mailul trimis automat de agenție la înregistrare. Aici vei găsi un link pe care trebuie să dai click pentru a-ți activa contul de pariuri.  

 

Verificare cont 

După ce ai accesat link-ul din mail vei fi redirecționat către contul tău de pariuri, mai exact pe pagina de pe care poți să-ți verifici contul. Aceasta este  o procedură obligatorie la fiecare casă de pariuri pe internet deoarece trebuie să demonstrezi că ai minim 18 ani, iar datele utilizate la înregistrare sunt cele adevărate. La agențiile de cartier trebuie să te duci cu buletinul de fiecare dată când vrei să ridici câștigurile, în timp ce aici verificarea are loc o singură dată. 

Pentru a-ți verifica contul este suficient să trimiți o copie după cartea de identitate. Poți face o poză la buletin folosind un telefon mobil, dar informațiile din poză trebuie să fie clare. După ce ai făcut această poză, dai click pe ”Selectare fișier”, alegi poza și apeși pe ”Încarcă document”. Nu este obligatoriu să trimiți acest act imediat ce te-ai înregistrat, dar dacă contul nu este verificat în maxim 15 zile atunci acesta va fi dezactivat.  

verificare-cont.png

Atenție! Din momentul în care ai trimis o copie după actul de identitate poate dura până la 72 de ore până când contul este verificat. Dacă nu vrei să-ți verifici încă contul, apasă pe butonul ”Omite în această fază”. dar ține cont de faptul că pentru moment nu vei putea depune sume mai mari de 440 RON și nici nu vei putea solicita retrageri. 

Pentru a reveni oricând la această pagină de verificare a identității trebuie să accesezi opțiunea ”Contul meu” din meniul vertical de sus și apoi să dai click pe tabul ”Încarcă document”. 

Poți afla mai multe despre procesul de verificare al contului de pariuri Stanleybet accesând ACEST LINK.

 

verificare-cont-2.png

 

Metode de plată la Stanleybet 

Pentru a efectua o depunere apasă butonul albastru ”Depunere” din colțul din dreapta sus a paginii sau accesează ”Contul meu”, tabul ”Depozit”.  La acest capitol Stanleybet a rămas în urmă față de concurență, oferind doar două metode de depunere. Partea bună este că acestea sunt și cele mai populare și folosite metode de plată pe internet, și anume carduri de credit / debit și Skrill. Este drept că ar fi fost binevenite și opțiuni precum Paysafecard, Neteller sau transfer bancar, dar ne descurcăm cum putem. Este totuși bine că depunerea minimă este de doar 20 RON și nu se percepe nici un fel de taxă.  

Toate tranzacțiile sunt securizate și sunt acceptate doar dacă informațiile asociate (nume, adresă de mail etc) corespund cu cele utilizate la înregistrare.  

 

depunere.png

 

În ceea ce privește retragerile, acestea sunt permise doar după ce ți-ai verificat contul, așa cum am precizat mai sus și pot fi efectuate doar utilizând metoda de plată prin care ai depus. Odată ce ai solicitat o retragere pe card, aceasta durează între 2 și 5 zile lucrătoare. Retragerile în Skrill sunt procesate mai repede, de obicei în maxim 24 de ore. Ar mai trebui menționat că agenția își rezervă dreptul de a face oricând verificări suplimentare. Astfel n-ar trebui să te mire dacă atunci când retragi câștigurile pentru prima dată pe card ți se solicită să trimiți o copie față-verso a acestuia.   

Află mai multe despre metodele de plată acceptate de Stanleybet!

 

Plasarea primului pariu 

Ți-ai deschis un cont, l-ai verificat și ai efectuat și o depunere. Acum a venit momentul să trecem la partea care interesează orice parior, și anume cum pariez online la agenția Stanleybet. 

În meniul din stânga sus avem următoarele opțiuni: 

  • Pariuri sportive – conține întreaga ofertă de pariuri sportive 
  • Live Betting – aceasta este secțiunea din care plasăm pariuri live
  • Milionar – concurs oferit de StanleyBet, voi vorbi despre el mai jos 
  • Cazino – conține jocuri ca la aparate, adică un fel de ”păcănele” ce pot fi jucate direct din browser 
  • Statistici – este o secțiune utilă de statistici pe care o poți consulta dacă nu vrei să te complici cu alte site-uri de profil. 

Să presupunem că vrem să pariem pe victoria celor de la Torino în deplasarea cu Sassuolo din Italia Serie A. Dăm click pe ”Pariuri Sportive” -> ”Fotbal” -> ”Italia” -> ”Serie A”, iar în dreapta vom putea vedea lista de meciuri din ofertă.  Dăm click pe acea cotă de 2.90 din dreptul opțiunii de ”2 solist”.  

pariu-1.png


În dreapta paginii se va încărca un bilet virtual. Vom observa că avem două chenare pe care le putem completa: ”Miza pe combinație” și ”Miza totală”. Ținând cont că vorbim de un pariu single avem o singură combinație, deci miza este aceeași.  

Să presupunem că pariem 50 RON. Completăm această sumă și sub ea este trecută cota și câștigul potențial. Pentru a confirma și plasa acest pariu apăsăm butonul ”Plasează pariul”. Așa cum poți vedea, plasarea primului pariu la casa de pariuri pe internet Stanleybet nu este ceva prea dificil de făcut.  

pariu-2.png

 


Plasarea unui pariu multiplu și a unui bilet în sistem 

Pentru a pune un bilet cu mai multe meciuri selectăm toate pariurile care ne interesează, iar acestea se vor încărca unul sub celălalt în biletul nostru. Am selectat cinci meciuri şi, așa cum se poate vedea în imaginea de mai jos, este bifat automat sistemul 5/5, ceea ce este echivalentul unui pariu multiplu / bilet simplu. Astfel biletul conține o singură variantă, iar toate selecțiile noastre trebuie să fie câștigătoare pentru ca și biletul să fie câștigător.  

pariu-3.png

Dar să presupunem că nu vrem să jucăm un bilet simplu, ci unul în sistem. Pentru a face acest lucru dăm click pe butonul ”Selectează sistem” aflat sub selecțiile noastre și se va încărca un drop menu din care putem selecta sistemul dorit. Lipsesc sisteme precum Super Yankee de exemplu, dar pe de altă parte putem selecta mai multe sisteme din cele disponibile. De exemplu un sistem Super Yankee este format din toate pariurile cuprinse în sistemele 2/5, 3/5, 4/5 și 5/5. 

Am selectat toate aceste sisteme, ceea ce înseamnă că biletul nostru va avea 26 de combinații posibile. De data aceasta miza totală va fi egală cu miza pe combinație *26. Aici apreciez un lucru pe care Stanleybet l-a importat din pariurile offline și anume acela că miza pe bilet este de minim 2 RON, fără a exista în schimb o restricție în ceea ce privește miza pe combinație. Adică, dacă doresc, pot pune acest bilet cu doar 2 RON (deși ar fi ilogic să fac asta pentru că și câștigurile ar fi foarte mici, dar zic ca idee), ceea ce înseamnă că miza pe combinație este de doar 0.08 RON. Multe case de pariuri pe internet permit ca miza minimă pe bilet să fie egală cu miza minimă pe combinație (de exemplu 1 RON), ceea ce este destul de problematic pentru cei care vor să joace sisteme cu sume mici de bani. 

pariu-4.png


Tocmai ai învățat cum joci la pariuri online la agenția Stanleybet. Dar înainte de a încheia, să aruncăm un ochi și asupra celorlalte secțiuni de pe site. 

Află mai multe despre modul de plasare a primului pariu la Stanleybet: https://pariurix.com/agentii/stanleybet/primul-pariuPlasarea de pariuri live

Dăm click pe ”Live Betting” din meniul din stânga sus și se va încărca o pagină care va conține toate meciurile în desfășurare pe care putem plasa pariuri live.  

pariu-live-1.png


Alegem sportul și meciul care ne interesează și intrăm pe el pentru a putea accesa toate opțiunile de pariere disponibile. Pot spune că sunt câteva lucruri care nu-mi plac. Pagina este puțin cam prea aerisită și nu există opțiunea de a adăuga la favorite tipurile de pariuri dorite pentru a apărea în partea superioară a paginii. Asta înseamnă că pentru a accesa pariul dorit trebuie să tragem un pic de scroll-ul la mouse, lucru enervant când vorbim de pariuri live unde fiecare secundă contează. 

Apreciez în schimb că sunt oferite destul de multe informații la fiecare meci, inclusiv la partidele mai puțin importante. Putem vedea locul de desfășurare al partidei și prognoza meteo, statistică a meciurilor directe și a celor două echipe implicate, dar și evenimente live (cine are posesie, cornere etc). 

Cât despre plasarea de pariuri în sine, nu reiau pentru că nu există nici o noutate față de pariurile pre-meci. Pur și simplu dai click pe opțiunile dorite și pariezi. Aș fi apreciat o opțiune de pariu rapid, dar n-avem așa ceva. 

pariu-live-2.png 

Milionar – Pariezi 3 lei și câștigi 1.5 milioane 

Sau cel puțin asta spun ei, pentru că nu cred că a câștigat cineva vreodată marele premiu, altfel cu siguranță aș fi auzit. Trecând peste asta, ce este ”Milionar”? Este un concurs în care staff-ul agenției alege 20 de meciuri, iar tu trebuie să dai câte un pronostic la fiecare partidă (1x2). Dacă la un meci nu ești sigur ce să alegi poți alege mai multe pronosticuri, dar în acest caz vor fi și mai multe combinații de bilete. O combinație va costa 3 RON. 

Există patru praguri de câștig. Ghicești rezultatul la primele 5 meciuri și atingi primul prag, acolo unde câștigul depinde de cotele de pe bilet, dar în orice caz nu este mai mic de 15 RON. Următoarele două praguri sunt la 10 și 15 meciuri, unde câștigurile minime sunt de 1.500, respectiv 15.000 RON. În cazul în care toate cele 20 de pronosticuri sunt corecte (repet, nimeni n-a reușit încă performanța aceasta), poți lua până la 1.500.000 RON. Dacă vrei să-ți încerci norocul cu câțiva lei, atunci acest concurs este o opțiune bună. 

milionar.png

 

Alte servicii și informații 

Așa cum probabil ști, agențiile de cartier Stanleybet oferă inclusiv pariuri loto, dar și pariuri virtuale. Aceste servicii din păcate nu sunt disponibile online. Ar mai fi de vorbit despre secțiunea Cazinou, dar nu prea am ce spune aici mai ales că balanța contului este comună pentru toate secțiunile site-ului Stanleybet. Deci tot ce trebuie să faci este să intri în jocul dorit și să joci. 

În ceea ce privește pariurile de pe mobil, tot ce ai de făcut este să intri din browserul telefonului / tabletei pe site-ul stanleybet.ro (indiferent de sistemul de operare), iar de aici să accesezi opțiunea ”Pariază acum”. Vei fi redirecționat către varianta online a site-ului, unde te poți loga și poți paria. Chiar dacă Stanleybet nu oferă o aplicație de pariuri pe telefon, site-ul mobil arată destul de bine și este stabil. 

pariu-mobil.PNG

 

Probabil că ai observat că am ajuns la finalul acestui tutorial și n-am vorbit deloc despre oferte și promoții. N-am uitat de acest subiect, doar că Stanleybet nu oferă un bonus pentru prima depunere, și nici nu prea vine cu alte oferte ocazionale. Dar poți verifica această pagină pentru a vedea dacă a mai apărut între timp vreun bonus nou. 

Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi