Cum îmi verific contul de pariuri Betano?

Joacă la Betano și vezi ce ai de făcut pentru a îți verifica identitatea contului de pariuri, pentru a nu rămâne fără bani și cu contul blocat! Dacă ai ales să îți deschizi un cont Betano (D.ONJN 172/30.01.2017), dar nu știi care sunt pașii care trebuie urmați pentru a verifica identitatea, atunci ești în locul potrivit. Înainte de toate ar trebui să citești acest articol, pentru că aici vei găsi informații despre procesul de verificare în general.

Ești în căutarea unei agenții de top? Atunci aceasta este alegerea potrivită!

betano.png

CE ACTE TREBUIE SĂ TRIMIT?

În primă fază va trebui să trimiți:

  • o copie după un act de identitate (buletin, pașaport, permis de conducere etc)
  • o copie după o factură de utilități (curent, gaze, internet, TV) care să fie pe numele tău și să nu fie mai veche de 60 de zile.
  • o dovadă a metodei de plată utilizate la primul depozit (de exemplu o copie după cardul de credit / debit)

Dacă toate facturile sunt pe numele altor membri din casă, atunci este bună și o copie după un extras de cont bancar cu condiția să îți apară numele și adresa pe ea. De exemplu la Banca Transilvania se poate așa ceva cu condiția să soliciți acest lucru persoanei de la ghișeu. Dacă nici acest lucru nu este posibil, atunci recomand să citești aici: https://pariurix.com/vrei-sa-verifici-contul-la-o-casa-de-pariuri-online-si-n-ai-factura-pe-numele-tau-vezi-aici-solutionarea-problemei.html.

Este posibil ca dovada metodei de plată să nu fie obligatorie din prima (sigur nu e dacă verifici contul înainte de a efectua un depozit), dar înainte să retragi pentru prima dată tot va trebui să oferi copii și după aceasta.
 

UNDE TRIMIT DOCUMENTELE?

Documentele se uplodează direct pe site-ul Betano. Dă click pe numele tău de utilizator, după care vei fi redirecționat către pagina contului tău. Aici trebuie să selectezi ”Profil” - ”Încărcare documente” și să uplodezi documentele menționate mai sus. Sunt trecute și câteva indicații de bază care îți vor ușura procesul de verificare a contului.


 

ÎNTREBĂRI COMUNE DE LA PARIORI

În cât timp este verificat contul?

De regulă procesul de verificare al contului Betano durează 24 – 48 de ore, dar în funcție de numărul de solicitări poate dura mai mult sau mai puțin.
 

Există posibilitatea să mi se ceară acte suplimentare?

Dacă depui cu cardul de credit / debit după ce ți-ai verificat deja contul, vei fi înștiințat că trebuie să trimiți o copie față / verso a acestuia. Primele șase cifre și ultimele patru de pe fața cardului trebuie să rămână vizibile, dar pe restul le poți acoperi. În ceea ce privește spatele cardului, va trebui să acoperi ultimele trei cifre (codul CVV). Cei de la Betano precizează clar pe site că au dreptul în orice moment să solicite acte suplimentare și să facă verificări în plus față de cele standard, deci nu trebuie să te sperii dacă ești luat la ”purificat” atunci când soliciți o retragere.
 

Cât timp am să îmi verific contul?

Din momentul în care ai deschis un cont, ai la dispoziție conform legii 30 de zile pentru a îți verifica identitatea contului. Cum vei ști care este termenul limită? Atunci când te loghezi pe site-ul agenției se va încărca automat o notificare care are rolul de a îți aminti că trebuie să trimiți câteva acte până la o anumită dată.


Ce se întâmplă dacă nu verific contul de pariuri?

Dacă te apropii de data limită la care îți poți verifica identitatea, și nu dai nici un semn de viață, vei primi din partea agenției un mail în care vei fi înștiințat că în câteva zile contul de pariuri sportive online va fi închis.


Joacă acum la Betano, una dintre cele mai bune agenții licențiate!

Te-ar mai putea interesa şi:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!