Cum deschid un cont la Fortuna online și cum depun bani să pariez

Vrei să pariezi online la Fortuna dar nu știi cum? Vezi cum poți deschide simplu și rapid un cont de pariuri online Fortuna și află cum poți depune bani să pariezi chiar și fără a avea un card de credit / debit!
 

CE VEI GĂSI ÎN ACEST ARTICOL?

 1. Este dificil de jucat online la Fortuna?

 2. Cum deschid cont la Fortuna online?

 3. Cum depun bani să pariez?
  3.1 Depunere cu cardul
  3.2 Depunere cu Paysafecard
  3.3 Depunere prin Skrill / Neteller
  3.4 Depunere din agenții

 4. Cum retrag banii de pe cont?

Deschide un cont acum la Fortuna și beneficiezi de un bonus atractiv pentru prima depunere!

 

1. ESTE DIFICIL DE JUCAT ONLINE LA FORTUNA?

Deși a intrat pe piața din România abia în a partea a doua a anului 2015, Fortuna (D.ONJN 1560/25.08.2016) deja este un nume foarte cunoscut în rândul pariorilor de la noi din țară. Acest operator oferă atât servicii offline în cele aproximativ 600 de sucursale preluate de la Publicbet, cât și online pe site-ul Fortuna (vezi site-ul acum). Toată lumea știe cum să parieze în agențiile de cartier, deoarece acolo este suficient să te duci la casieră cu codul biletului generat online sau poți chiar face biletul în agenție.

Nici pe internet nu este deloc greu de jucat, doar că poate fi un pic mai anevoios la început deoarece trebuie în primul rând să deschizi un cont la Fortuna și să efectuezi un depozit. Dar odată ce treci de acești pași, plasarea de pariuri online ți se va părea ceva foarte simplu de făcut deoarece poți doar din câteva click-uri să pui biletul dorit, iar acest lucru poate fi făcut direct din fața calculatorului sau chiar de pe telefonul mobil, fără a mai fi necesar să te deplasezi la agenție de fiecare dată. De aceea în cele ce urmează îți voi arăta cum poți deschide un cont Fortuna și cum poți efectua un depozit

Înainte de toate, recomand să accesezi recenzia agenției Fortuna, deoarece vei găsi aici tot ce trebuie să știi despre acest operator: https://pariurix.com/agentii/fortuna

 

2. CUM DESCHID CONT LA FORTUNA ONLINE?

În primul rând trebuie să intri pe site-ul Fortuna (CLICK AICI) și să apeși pe butonul ”Înregistrează-te acum”. Se va încărca o fereastră care conține un formular de înregistrare în care trebuie să completezi mai multe date, așa cum poți vedea mai jos. Înainte de toate, trebuie să te avertizez că este obligatoriu să completezi date reale, deoarece în caz contrar vei întâmpina probleme la depuneri și mai ales la retrageri. Sunt cerute multe date care trebuie trecute ca în buletin deoarece va trebui să trimiți o copie după un act de identitate înainte de a putea retrage eventualele câștiguri din cont. 
 

Coloana din stânga: 
 • Email – introdu o adresă de mail valabilă; aceasta va fi necesară atât pentru a activa contul de pariuri, cât și pentru a-l recupera în caz că uiți datele de logare 
 • Nume de utilizator -  un username pe care îl vei folosi de fiecare dată la logare. Acest username trebuie să conțină 5-16 caractere 
 • Parolă – o parolă de 8-20 de caractere asociată contului tău pe care s-o folosești de fiecare dată la logare. Pentru a fi validă, ea trebuie să conțină cel puțin o majusculă, o cifră și un caracter special 
 • Prenume – numele mic 
 • Nume – numele de familie 
 • Data nașterii – selectează ziua în prima coloană, luna în a doua și anul în a treia 
 • CNP – Codul Numeric Personal de pe buletin. Agențiile de pariuri online sunt obligate prin lege să solicite o astfel de informație 

 

Coloana din dreapta: 
 • Sex – Masculin sau Feminin 
 • Adresă – adresa la care locuiești 
 • Oraș – Orașul în care locuiești 
 • Cod poștal – codul poștal asociat adresei tale 
 • Telefon mobil – numărul tău de telefon. Trece un număr real deoarece este posibil să fii contactat în cazul în care acest lucru este necesar (chiar dacă de obicei nu va fi) 
 • Cod promoțional - în caz că ai un cod promoțional introdu-l aici
 • Țara - este selectată automat România, nu poți schimba
 • Vreau să primesc oferte – recomand să bifezi această căsuță deși nu este obligatoriu deoarece astfel vei fi înștiințat pe mail atunci când apare o nouă promoție atractivă 
 • Confirm că am peste 18 ani și accept Termenii și condiții – este obligatoriu să bifezi această căsuță pentru a crea un cont 
 • Înregistrare – apasă acest buton pentru a finaliza procesul de deschidere a contului de pariuri 

Mai jos poți vedea exemplul unui formular completat:

După ce parcurgi pașii de mai sus, vei primi un mail ce conține un link de activare a contului. Dă click pe acel link, după care te poți loga utilizând datele folosite la înregistrare. 

 

3. CUM DEPUN BANI SĂ PARIEZ?

La Fortuna Bet poți depune bani utilizând următoarele metode de plată : card de credit / debit, portofele electronice Skrill și Neteller, Paysafecard, sau direct din agenții. Pentru a fi redirecționat către pagina de depuneri este suficient să apeși butonul ”Depunere” din colțul dreapta sus a paginii.

 

3.1 Depunere cu cardul

Selectează ”Adaugă card”, iar apoi vei fi redirecționat către o pagină unde trebuiesă completezi:

 • Nume – trece numele și prenumele exact cum apar pe card (în aceeași ordine) 
 • Numărul cardului – numărul de 16 cifre de pe fața cardului 
 • Luna expirării – luna în care expiră cardul 
 • Anul expirării – anul în care expiră cardul  

După ce completezi aceste date dă click pe butonul ”Continuare” din partea de jos a paginii, după care vei fi redirecționat înapoi către pagina de depuneri acolo unde trebuie să completezi suma pe care vrei s-o depui și codul CVV al cardului (ultimele trei cifre de pe spatele cardului). Apoi apasă pe ”Depune”, iar banii vor fi transferați pe contul Fortuna. 

 

3.2 Depunere cu Paysafecard

Dacă nu deții un card, atunci o alternativă foarte bună pentru efectuarea unui depozit este achiziționarea unui Paysafecard. Partea bună este că există mii de locații în țară de unde poți achiziționa o astfel de cartelă, iar procesul de depunere este destul de simplu. Această cartelă conține un număr pe care trebuie să-l introduci atunci când depui. Nu ești obligat să depui întreaga sumă de pe Paysafecard dacă nu dorești acest lucru. Oricum se găsesc cartele Paysafecard și de valori mici, precum 25 RON sau 50 RON. Pentru a afla mai multe informații despre această metodă de plată și pentru a găsi și o listă cu cele mai apropiate locații de unde poți cumpăra o astfel de cartelă, recomand să consulți acest articol: https://pariurix.com/ce-este-si-cum-se-foloseste-paysafecard.html.

 

3.3 Depunere prin Skrill / Neteller

La Fortuna Bet poți depune inclusiv prin poortofelele elctronice Skrill / Neteller, dar noi recomandăm în special Skrill (deschide cont acum). Tot cve trebuie să faci este să selectezi această metodă de plată, să completezi suma dorită și să apeși butonul ”Depune”, după care vei fi redirecționat către site-ul Skrill unde trebuie să te loghezi și să confirmi tranzacția. Pentru a afla tot ce trebuie să știi despre această metodă de plată recomand articolul : ”Skrill - Portofel electronic pentru pariuri online”.

 

3.4 Depunere din agenții

Fortuna Bet oferă inclusiv posibilitatea de a depune direct din agențiile stradale prin intermediul serviciului Fortuna Cashpoint. Tot ce ai de făcut este să te duci în cea mai apropiată sucursală stradală și să înmânezi casierei buletinul și suma pe care dorești să o depui.

 

4. CUM RETRAG BANII DE PE CONT?

Dacă ai urmat pașii de mai sus, atunci ai deja un cont la Fortuna cu bani în el. Pentru a retrage eventualele câștiguri din cont este necesar să intri în Contul meu / Casierie / Retragere. Banii pot fi scoși pe card, prin Skrill, prin transfer bancar, dar și direct din agenții. Totuși retragerile pe card și Skrill vor fi posibile doar dacă ai depus prin aceste metode de plată.

Nu uita că trebuie să îți verifici și identitatea contului de pariuri în maxim 30 de zile de la înregistrare. Pentru mai multe detalii accesează acest link: https://pariurix.com/verificarea-identitatii-la-agentia-fortuna.html.


Deschide un cont acum la Fortuna și beneficiezi de un bonus atractiv pentru prima depunere!
 

Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi