Cum descarci aplicația de poker Winmasters și ce avantaje are?

descarcare-aplicatie.png

Actualizare mai 2017:

Începând cu data de 1 septembrie 2016 Winmasters nu mai oferă o cameră de poker (dar este posibil ca acest lucru să se mai schimbe în viitor). Pentru a vedea o listă cu camerele de poker la care încă te poți juca legal, accesează link-ul: https://pariurix.com/la-ce-camere-de-poker-putem-juca-legal-dupa-1-septembrie-2016.html

 

Articolul inițial

Deși este un nume destul de nou pe piața de jocuri de noroc online, Winmasters (D.ONJN 1278/29.06.2016) a atras rapid un număr mare de jucători datorită platformelor de pariuri sportive și jocuri de cazino. Dar în afară de aceste tipuri de gambling, cei de la Winmasters (deschide un cont acum) au și o cameră de poker despre care voi vorbi în acest articol. 
 

Cum descarc aplicația de poker Winmasters?

Intră pe site-ul Winmasters, accesează secțiunea Poker, opțiunea ”Descărcați & jucați”. Se va încărca o pagină care prezintă pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a instala această aplicație. În partea de jos a paginii vei găsi butonul ”Descarcă acum”. Dă click pe acesta, după care procesul de descărcare va începe automat. Apoi tot ce trebuie să faci este să intri în folderul în care s-a descărcat aplicația și să dai dublu click pe ea,  iar aplicația se va instala automat. 

Prima dată când intri în aplicație va fi necesar să te loghezi și să-ți alegi un alias. În cazul în care n-ai deja un cont la Winmasters, atunci va trebuie să-ți deschizi unul. Poți face acest lucru direct din aplicație, cât și de pe site. 

 

Winmasters Poker face parte din rețeaua iPoker!

Sunt mulți jucători care nu prea înțeleg care este treaba cu aceste rețele de poker sau mai bine zis nu-i interesează. Dar îți voi explica imediat de ce este important că Winmasters Poker face parte din iPoker. Dacă te jucai poker în urmă cu câțiva ani înainte ca licența să devină obligatorie, probabil ști că aproape toate camerele de poker arătau la fel. Asta se întâmpla pentru că multe site-uri cunoscute de gambling de pe vremea aceea aveau camere din rețeaua iPoker. În această categorie intrau Bet365, WilliamHill, PaddyPower, Betclic, Bet-at-home, Titan Poker, Coral, Gala Poker, dar și Offsidebet.  

Dacă îți este dor de oricare din camerele de poker listate mai sus, atunci poți juca cu încredere la Winmasters pentru că și ea face parte din aceeași rețea. Deci camera ei este practic identică cu cea pe care o avea Bet365 de exemplu. Din rândul agențiilor licențiate alte două camere în afară de Winmasters mai fac parte din rețeaua iPoker: Netbet și Betfair. 
 

Află tot ce trebuie să știi despre operatorul Winmasters: https://pariurix.com/agentii/winmasters

winmasters-poker.png

 

Ce avantaje oferă faptul că Winmasters face parte din rețeaua iPoker?

În primul rând toate camerele din această rețea au o bază de date comună din toate punctele de vedere: sunt aceeași jucători, aceleași turnee, aceleași premii, același rake etc. Deci tu de exemplu te poți juca la o masă la care se mai află un jucător de la o altă cameră precum Netbet sau Betfair. Datorită acestui lucru numărul de jucători va fi mereu ridicat deoarece iPoker strânge laolaltă clienții de la 26 de camere diferite, deci în orice moment vei avea cu cine să joci jocul tău preferat. Acesta este un mare avantaj deoarece la camere de poker individuale se va întâmpla de multe ori ca mesele de la tipurile de poker mai puțin populare să fie mereu goale. Desigur, nu ne referim la camere mari precum PokerStars sau Full Tilt, deoarece acelea se descurcă de minune și singure. 

Un alt lucru bun ce vine din faptul că Winmasters face parte din iPoker este rake-ul (află ce este acesta). Este cunoscut faptul că cei de la iPoker au taxe decente, mai mici ca în alte părți. De asemenea este oferit un program de fidelitate VIP; cu cât joci mai mult, cu atât vei crește mai rapid în nivel și vei acumula puncte în schimbul cărora poți primi token-uri pentru turnee. Un alt punct forte este funcția ”Twister” prin care jocurile tale se vor desfășura mai rapid ca niciodată. Imediat ce renunți la o mână vei fi băgat la o altă masă unde vei primi o nouă mână, deci nu trebuie să mai aștepți nici o secundă după ce dai fold. 
 

Ce alte tipuri de jocuri găsim la Winmasters Poker?

Pe lângă Twister mai poți juca Speed Poker, jocuri cash, Sit’n’go, turnee și jocuri de distracție. Atât la jocuri cash cât și Sit’n’go ai de ales între Texas Hold’em, Omaha, Omaha Hi-Lo și 7 Card Stud. Majoritatea turneelor se bazează pe Texas Hold’em, dar ocazional sunt oferite și turnee de Omaha și 7 Stud. Mizele sunt foarte diversificate indiferent de tipul de joc ales astfel încât cu siguranță vei găsi un joc pe nivelul bugetului tău. 
 

Bonus de 200% în limita a 1.500€

Probabil te întrebi de ce ai alege camera de poker de la Winmasters în defavoarea celor de la Netbet sau Betfair în condițiile în care vorbim efectiv de același software. Un motiv foarte bun îl reprezintă bonusul foarte tentant pentru prima depunere: 200% în limita a 1.500€. 
 

PariuriX îți arată ce turnee freeroll oferă camerele de poker aflate în legalitate!

bonus-poker.png

Pentru a beneficia de pe urma acestei promoții prima ta depunere trebuie să fie de minim 40 RON. Dacă de exemplu depui 500 RON atunci vei fi eligibil pentru a primi un bonus de 1.000 RON! Bonusul este eliberat treptat în tranșe. Pentru fiecare 800 de puncte de poker acumulate vei primi o tranșă de 10€. Sunt oferite câte 16 puncte pentru fiecare 1€ rake (taxe plătite la turnee, sit & go, mese cash etc). 

În momentul în care ai primit o tranșă de 10€, aceasta nu este supusă vreunei condiții de rulaj, deci poate fi retrasă în orice moment dorești. Ar mai trebui spus că ai un termen de 75 de zile din momentul în care ai efectuat primul depozit / transfer de fonduri în secțiunea de Poker pentru a debloca parțial sau integral bonusul. Nu este nici o problemă dacă nu poți debloca bonusul maxim; vei rămâne cu bonusul acumulat până în acel moment. 

Winmasters Poker nu este nici pe departe cea mai bună cameră de poker licențiată, dar în orice caz vine cu anumite avantaje și există motive suficiente pentru care ți-ai putea dori să îți deschizi un cont. Înregistrează-te acum!


Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!