Cum ar fi să începi anul cu un câştig de peste 24.000 RON riscând foarte puţin?

Anul 2015 începe în forţă din punct de vedere parioristic cu o ofertă bogată. Avem meciuri din Anglia Premier League şi cele trei conferinţe, dar şi prin Scoţia sau Turcia. Noi ne-am oprit însă asupra meciurilor din conferinţele engleze. Am căutat acolo trei pronosticuri pauză / final. La astfel de pronosticuri nu prea ai ce argumente cu adevărat reale să dai, dar să scriem 2-3 cuvinte despre ele.

unnamed.png

Să spunem că Braintree are trei meciuri în care a condus la pauză şi apoi a pierdut. Acasă a pierdut ultimul joc, primind patru goluri după pauză. Darford de două ori a câştigat în deplasare sezonul acesta şi o dată a fost după ce a fost condusă la capătul primului mitan. În ambele dueluri directe din 2014 Braintree a condus la pauză, ce-i drept după aceea s-a şi impus.

Ne-am oprit apoi asupra unui duel din Conference Nord între două vecine de clasament. Cele două echipe s-au întâlnit în meciul tur de Boxing Day. Atunci Brackley a condus la pauză şi apoi a pierdut. Se poate repeta istoria? Brakley este o echipă care ne-a oferit trei astfel de jocuri în acest sezon, toate în deplasare. Şi în campionatul trecut cele două formaţii ne-au oferit partide ciudate. Astfel în ambele dueluri la pauză scorul era 0:0, iar în reprizele secunde se marcau câte patru goluri.

Suspect de mică cota avuta de 1 pauză - 2 final avută de partida Staines Town - Basingstoke. Formaţia gazdă este clar cea mai slabă din seria de sud, cu doar 12 puncte. Dacă meciurile se terminau la pauză însă Staines ar fi fost a zecea. Acasă Staine are nu mai puţin de cinci meciuri încheiate 1/2 în acest sezon şi de aici probabil şi cota de doar 18. Basingstoke vine după o deplasare în care a amrcat de patru ori după pauză, astfel că arată a echipă capabilă să revină în cazul în care va fi condusă la pauză.

Braintree - Dartford 1/2 56
Brackley - Gloucester 2/1 24
Staines Town / Basingstoke 1/2 18
Cota finala 24.192 la această casă de pariuri online

Aşadar o cotă de 24.192 pentru un început de an "nebun". Un leu "aruncat" pe un astfel de bilet nu este mare pagubă. În plus puteţi să jucaţi şi sistem 2 din 3, caz în care cu o miză totală de 3 RON se poate câştiga minim 432 RON dacă ies cele două pronosticuri cu cote mai mici. Nici single nu este de neglijat, dar aici ca să "simţim" ceva ar trebui să investim în total 15-20 RON şi nu recomandăm.

Cele trei sugestii de mai sus nu sunt meciuri "fixed", "no chance to lose", "100% sure" şi alte "bălării" de gen care se postează pe Facebook. Pur şi simplu neavând timp să analizăm în detaliu meciurile de astăzi din Premier League am zis să vă oferim ceva fantezist, poate prea fantezist. Pe termen lung nu recomandăm astfel de bilete pentru că un leu cu un leu şi cu un leu se strâng şi dacă faceţi un bilanţ după o perioadă lungă de timp veţi observa că aţi pierdut sume destul de mari. Cât despre câştiguri, să fim realişti, în ziua de astăzi pierdem şi cele mai sigure pariuri, să prinzi trei răsturnări pauză / final pe un singur bilet e ca şi cum ai câştiga la loto.

Vezi aici care este una dintre puţinele agenţii la care vor mai paria românii online în 2015!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi