Cum am câștigat la pariuri loto aplicând o strategie proprie de joc

Vezi cum am câștigat la pariuri loto aplicând o strategie proprie de joc. Ca mulți alți pariori, într-o zi când oferta sportivă nu prea mă mulțumea, iar rezultatele recente nu erau cele mai bune, am zis să îmi încerc un pic norocul și la alt tip de gambling. Și am optat pentru pariuri loto (asta era în urmă cu câțiva ani). Fiind un tip mai calculat, nu m-am băgat cu capul în față pentru a paria la nimereală, ci am început să fac o analiză. De asemenea, am alocat un buget nu foarte ridicat, pe care eram conștient că s-ar putea să îl pierd.

DESCOPERĂ TOP5 CASE DE PARIURI ONLINE RECOMANDATE!

 

Primii pași și primele calcule

Întâi mi-am făcut un calcul pe hârtie pentru a vedea dacă strategii cu mize progresive precum Martingale, Fibonacci și așa mai depate ar putea funcționa, dar mi-am dat seama că e mai mult o pierdere de timp, plus că nu aveam chef să stau să joc zeci de pariuri doar ca să îmi dublez banca pentru loto. Bancă oricum mică, pentru că nu am intenționat să investesc cine știe ce sume în ceva ce eram conștient că ține 100% de noroc. 

Chiar și așa, această gândire nu m-a oprit să analizez mai multe loterii internaționale și să mă uit peste rezultatele trecute pentru a vedea dacă pot depista anumite tipare sau scenarii care se repetă. Sau măcar anomalii din punct de vedere matematic de pe urma cărora aș fi putut profita. Deși privind logic și asta era o pierdere de timp, că doar se bagă câteva zeci de bile într-o urnă și ”Doamne ajută”. 

 

Am observat tendințe care se repetă

Nu am observat nimic ieșit din comun pe la loteriile super cuoscute la noi precum Grecia Keno, Polonia Multi sau Win for Life, dar mi s-a pus în schimb pata pe două loterii americane: Tennesse Cash 5 / 35 și Connecticut Cash 5 - 5/35. Trecusem într-un notepad toate rezultatele de la ultimele 15 extrageri. Aveam senzația că sunt anumite tipare fixe care se repetă, așa că am mers cu documentarea și mai în urmă, iar senzația a rămas aceeași. Într-un fel această percepție contrazicea în totalitate modul meu obișnuit de gândire, unde privesc totul din punct de vedere matematic și unde sunt conștient că jocul loto depinde 100% de noroc. Dar am zis că poate nu am luat-o razna chiar de tot, așa că hai să încerc.

Acum nu te gândi că am dat de vreun tipar super evident unde din 2 adunări,3 înmulțiti și 4 scăderi ai găsit numerele magice care te transformă în milionar. Nici pe departe. Mai degrabă ceva ce observi la ochi și care combini și cu un pic de intuiție, dar și cu multă imaginație. Este destul de greu de explicat în cuvinte, dar încerc ca să îți faci măcat o idee de bază. De exemplu pe de-o parte observam că prin ultimele 7 extrageri au ieșit de vreo 5 ori câte un număr din categoria 21-26, mai puțin numărul 24. Atunci îl pariam.

Aceasta este casa de pariuri online recomandată de PariuriX.com! O încerci și tu?

Sau observam că la 80% din ultimele extrageri ieșea un număr din categoria 31-35, doar că la numărul 33 a trecut cea mai lungă perioadă de timp de când nu a ieșit, așa că îl jucam. Doar vreo 2-3 numere / grupe de numere respectau tiparul acesta (dar nici acestea mereu, și nu în același mod), așa că le depistam și alegeam numărul / numerele pe care să pariez. Pe de altă parte vedeam și grupuri de numere (să zicem 16-20) unde abia a ieșit câte unul prin ultimele extrageri, așa că le evitam.

Apoi mai era și genul de numere care se repetau foarte des (gen de 5-7 ori în ultimele 10-15 extrageri), iar dacă vedeam că respectivul număr deja nu a mai ieșit de vreo 2-3 extrageri îl jucam. În aceeași ordine de idei, erau extrageri unde în funcție de rezultatele anterioare anticipam că poate la extragerea de astăzi vor ieși vreo 3 numere între 20 și 30. Și chestii de genul. Mă rog, întregul model de analiză era mult mai complex de atât, combina tot felul de factori, și nu avea o formulă fixă. Mai degrabă era ceva ce îmi venea instinctual, fiind destul de greu de explicat în scris cu lux de amănunte. Dar ți-am zis ca idee să înțelegi despre ce e vorba. Oricum era genul de sistem pe care alți pariori nu prea au cum să îl copie.

 

Rezultatele avute au fost mai bune decât am anticipat

Acum nu știu dacă era doar o senzație greșită sau chiar depistasem eu ceva. Cert e că am început să utilizez sistemul, iar rezultatele nu m-au dezamăgit. În nici un caz nu m-am îmbogățit cu acest ”sistem”, dar cu siguranță am câștigat mai mult decât am investit. La început jucam 5 numere pe bilet în sistem 3/5, 4/5 și 5/5, dar mi-am schimat rapid strategia după ce în primele 10 extrageri am nimerit de vreo 7 ori câte 2 numere, dar fără a nimeri în vreuna mai multe. 

La un moment dat am început să joc și sisteme 2/5 când am văzut că mai mult așa îmi iese, deși nu prea mă încânta ideea. Câștigul era mic dacă nimeream doar 2 numere, și asta pentru că aveam pe bilet și celelalte sisteme. Dacă aș fi jucat doar 2/5 și atât cu siguranță era mai bine, doar că eu speram să nimeresc mai multe numere. Că pariurile pe loto încă erau doar un hobby, nu îmi propuneam să aplic cine știe ce strategii pe termen lung și să câștig puțin câte puțin, așa cum fac la pariuri sportive.

Eventual am nimerit de vreo 4-5 ori câte 3 numere, dar niciodată mai multe (deși am fost de câteva ori pe aproape). Trăgând linie la final, eram pe un plus considerabil, cu care poate la pariuri sportive aș fi fost mai mult decât mulțumit (raportând la banca investită și timpul pierdut). Rezultatele erau destul de constante chiar dacă erau și destule extrageri unde eram complet pe lângă. În continuare baza era la 2 numere, care ieșeau în prostie; cred că dacă pirmeam un premiu special de fiecare dată când am câștigat cu FIX 2 bile, atunci chiar mă îmbogățeam.

 

Am renunțat când eram în ”vârf”

Oricum am ales să nu măresc mizele, și chiar am renunțat să îmi mai aplic strategia de joc deși nu apucasem să intru într-o pasă proastă. Mi-am zis că e imposibil ca acel sistem să funcționeze la nesfârșit, și am renunțat înainte de a afla răspunsul la această întrebare. El pur și simplu contrazicea orice percepție logică și matematică, deși pentru mine a funcționat (doar pe loteriile menționate ce-i drept).

Am mai folosit-o în urmă cu un an mai mult de distracție, când după vreo 8 extrageri în care am nimerit de vreo 4 ori câte 2 numere, a venit și o extragere cu 3 numere câștigătoare. Iar de atunci nu am mai folosit, nici nu știu dacă ar mai merge. Oricum încă nu m-am lămurit dacă a fost doar bulan, sau mai mult de atât....

Tu ce zici, pot exista anumite sisteme bazate pe rezultate anterioare care să dea randament la anumite extrageri loto? Ai vreun prieten care câștigă constant la loto? Poți da un reply mai jos cu părerea ta.

Pariurile loto trebuie tratate doar ca un joc de noroc pe care să îl joci responsabil! Nu aloca mai mult de 10% din salariul lunar acestei activități! În cazul în care te confrunți cu probleme poți apela cu încredere la jocresponsabil.ro!

Joacă la casa de pariuri online recomandată de PariuriX.com!


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi