Cum alegem o casa de pariuri ?

Recomandat este să vă jucaţi la pariuri sportive mai degrabă pe internet decât la agenţiile de cartier, însă trebuie să ştim şi ce casă de pariuri online alegem, deoarece nu toate sunt la fel de bune, existând diferenţe destul de semnificative între ele. În cele ce urmează vă vom arăta care sunt criteriile cele mai importante de care trebuie să ţineţi cont atunci când vă alegeţi agenţia de pariuri sportive.

Click aici pentru a paria online la agenţia de pariuri cu cea mai bogată ofertă

 

1. Interfaţă în limba română şi servicii oferite românilor

Indiferent cât de bine cunoaştem limba engleză un site în română va fi întotdeauna mai prietenos, atâta timp cât şi traducerea este la un nivel optim. Mai important decât atât, un site tradus în română va oferi în cele mai multe cazuri şi alte facilităţi pariorilor de la noi din ţară:

  • suport clienţi în  română: va fi mai uşor să comunicăm cu un operator de la chat în limba maternă, iar în unele cazuri vom avea la dispoziţie şi un număr de telefon gratuit la care să putem vorbi cu operatorul.
  • posibilitatea de a depune, paria şi retrage în RON. Mulţi vor spune că le este la fel de comod să facă aceste tranzacţii şi în valută, însă aceştia nu ţin cont de faptul că ei pierd bani atunci când se face schimbul valutar din RON în euro/dolari/lire şi invers.
  • bonusuri de bun venit: de obicei doar site-urile traduse în română oferă şi bonusuri românilor, existând foarte puţine excepţii.

 

2. Cote

Sunt case de pariuri online care oferă cote mai mari, iar altele care oferă cote mai mici. Deşi acestea oscilează de la partidă la partidă, adevărul este că per total, făcând o medie, există câteva case care se evidenţiază în comparaţie cu restul. Astfel, între casa de pariuri cu cele mai bune cote (Unibet) şi casa cu cele mai mici cote sunt diferenţe constante de 5%. Acestea se pot simţi foarte mult în timp.  Află mai multe despre cote la pariuri sportive: https://pariurix.com/cote-la-pariuri-sportive.html

 

3. Oferta de partide şi opţiuni de pariere

Acesta este încă un capitol la care există diferenţe semnificative între casele de pariuri online. Acesta este un aspect important mai ales dacă obişnuim să pariem meciuri din alte sporturi în afară de fotbal sau dacă preferăm să pariem pe campionate de fotbal foarte puţin cunoscute. Nu vom putea face biletul zilei aşa cum dorim dacă meciurile pe care vrem să mizăm nu apar în ofertă. Un aspect la fel de important îl oferă şi prezenţa opţiunilor de pariere. În timp ce unele case se axează doar pe pariuri pe scor corect sau goluri, altele au o ofertă mai diversificată dându-ne posibilitatea să pariem pe cornere, cartonaşe, dar şi pe un eventual penalty sau autogol.

 

4. Pariuri live şi disponibilitate stream-uri live

Dacă suntem interesaţi să plasăm pariuri live trebuie să fim conştienţi de faptul că unele case de pariuri online au o ofertă mai bogată decât altele, atât ca număr de meciuri cât şi ca opţiuni de pariere. Pe lângă ofertă mai suntem interesaţi de trei aspecte atunci când pariem live:

  • stabilitatea serviciului: pariuri blocate cât mai rar. De multe ori vom vedea cum unele partide mai puţin importante sunt blocate destul de des la anumite agenţii. De asemenea, unele case de pariuri au obişnuinţa să scoată un meci din ofertă atunci când scorul capătă proporţii sau desfăşurarea partidei devine ciudată.
  • timpul de procesare al pariului: putem pierde posibilitatea de a plasa un pariu live dacă acesta este procesat greu.
  • timpul de procesare al unui câştig: cu siguranţă nu vrem să aşteptăm jumătate de oră până ne intră banii câştigaţi în cont, mai ales dacă rulăm sume mari într-o perioadă scurtă de timp. O casă serioasă ne va credita câştigurile în cont în maxim 1-2 minute din momentul în care un pariu este decis.

De asemenea este foarte important să putem urmări live partidele pe care vrem să pariem, deşi la noi în ţară sunt doar câteva agenţii care oferă transmisii. Unibet stă cel mai bine la acest capitol.5. Serviciu suport clienti

În cazul unei probleme sau nelămuriri vom dori un răspuns cât mai rapid. Este recomandat ca agenţia la care pariem să ofere un serviciu de suport clienţi prin live chat disponibil 24/24. Este mai uşor şi mai rapid să discutăm live cu un operator decât să ţinem legătura prin mail-uri. Din păcate nu toate agenţiile oferă un asemenea serviciu. Mai problematic este că unora le ia câteva zile până să răspundă la un email. Acest aspect se vede şi atunci când vom trimite actele personale pentru verificări sau vom dori să scoatem banii din cont. Unele agenţii pot aproba o retragere de bani în 30 minute, în timp ce la altele poate dura şi 2-3 zile.

 

6. Bonusuri de bun venit

Unele case de pariuri oferă un bonus cuprins între 50-100% la efectuarea primei depuneri. În toate cazurile va trebui să îndeplinim anumite condiţii de rulaj înainte de a putea scoate banii. De obicei va trebui să rulăm bonusul de 3-12 ori, în funcţie de condiţiile impuse de fiecare agenţie. În cele mai multe cazuri avem la dispoziţie un termen de 60-90 zile pentru efectuarea rulajului. Unele case de pariuri vor oferi şi un bonus pentru pariurile de pe mobil sau un prim pariu fără risc de pe mobil fără risc.

 

7. Bonusuri pentru bilete cu pariuri multiple

Atunci când plasăm bilete cu multe meciuri, casele de pariuri de cartier se evidenţiază printr-o ofertă interesantă: acordarea unui bonus de până la 100% pentru biletele care conţin mai multe selecţii. Însă sunt şi câteva case de pariuri online care vin cu o asemenea promoţie, dându-vă astfel oportunitatea să profitaţi la maxim atunci când reuşiţi să câştigati biletul zilei. 

Click aici pentru a paria online la agenţia de pariuri cu cea mai bogată ofertă

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi