Culmea prostiei: să joci 184 de bilete la loterie, să le pierzi şi acestea să fie câştigătoare!

Loto este un joc la care cu siguranţă marea majoritate dintre noi ne-am încercat măcar o dată norocul, fie că vorbim despre loteriile din România, precum 6 din 49 sau 5 din 40 sau cele internaţionale pe care le avem în oferta agenţiilor de pariuri.

La astfel de loterii joacă de ani buni şi un american din Florida. El mizează costant pe trei numere care le consideră norocoase: 7, 1 şi 5. Walid Aboroomi pe numele său a mizat luna trecută nu mai puţin de 92.000$ pe cele trei numere, împărţind o miză fixă de 500$ pe 184 de bilete.

ar-150619386.jpg

Atunci când şi-a dat seama că a pierdut cele 184 de bilete (cum oare poţi pierde atâtea bilete?!) Walid a căutat "în sus şi în jos" în speranţa că le va găsi, ajungând chiar şi la groapa de gunoi, acolo unde i s-a spus că gunoiul a fost dus la un incinerator.

În cele din urmă am renunţat. Am plâns ca un copil.Walid Aboroomi (50 de ani)

El a declarat presei americane că a mers la sediul loteriei să verifice şi i-a fost confirmat faptul că au fost vândute pe 28 mai 184 de bilete, câştigătoare, dar oficialii loteriei i-au spus că trebuie să aibă biletele pentru a-i oferi câştigul.

De-a lungul anilor americanul a fost un norocos, câştigând peste 1.5 milioane de dolari la diverse jocuri de loterie. În toamna anului 2004 a câştigat 500.000$ la un jackpot răzuibil, iar în anul următor a câştigat un milion de dolari jucând tot un joc răzuibil. Ceva mai târziu el a mai pus mâna pe 71.000$ la Virgina Pick 3 şi apoi a mai luat încă 100.000$ în 2007. Toate aceste câştiguri, bineînţeles, cu numerele sale 7, 1, 5.

Un norocos din fire din câte se pare, americanul născut în iulie (7) 15 a avut şansă ultima dată pe 28 mai când la ora 7:15 (superstiţios rău, nu glumă) s-a uitat la numerele extrase şi a observat că a dat o nouă lovitură. Dar de data aceasta se pare că a primit şi o "palmă" de la destin.

Unii dintre noi regretăm atunci când pierdem (în sensul că nu mai găsim) un bilet cu miză de 5-10 RON, dar cum ar fi să pierzi bilete în valoare de 92.000$ şi după aceea să descoperi că au fost şi câştigătoare?

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi