Culmea jocurilor de noroc: a făcut bani virtual...și a fost arestat real!

Un bărbat din India și-a construit un adevărat imperiu al jocurilor de noroc online bazându-se pe naivitatea oamenilor care cotizau bani grei. În acte, mare parte a afacerii era ”virtuală”, dar practic nimeni nu intra în joc până nu depunea într-un cont o anumită sumă de bani. Așa a făcut avere Ramesh Chaurasia - fondatorul și șeful Game King Private Limited, o societate care controlează saloane de jocuri de noroc în șapte provincii din India, dar și în câteva state importante ale lumii - inclusiv din Europa.

După multe luni de anchete și filaje, poliția din India l-a arestat pe Ramesh Chaurasia - omul care avea anual o cifră de afaceri de peste 31 milioane de dolari conform anchetatorilor, citați de cei de la calvinayre.com. Polițiștii indieni au intrat în posesia unor informații și au descins în forță într-una dintre cele mai renumite cafenele din Madhya Pradesh, unde au descoperit mai multe calculatoare special create pentru împătimiții de ruletă și alte jocuri de noroc online. Polițiștii au confiscat aceste bunuri și, în același timp, au ridicat și șase bărbați care aparent veniseră să savureze cafeaua. 

Chaurasia a avut prima dată probleme cu legea în urmă cu trei ani, când la o razie poliția a descoperit numeroase de astfel de terminale, ascunse sub paravanul unor restaurante sau cafenele în peste 300 de locații. Cu toate acestea, bărbatul a scăpat de pedeapsă, culmea, cu ajutorul unor prieteni pe care îi avea în poliție și politică.

În India jocurile de noroc sunt interzise, mulți dintre oameni ajungând la secție după ce au fost prinși jucând poker. Recent, însă, Asociația de Poker din India (IPA) a cerut ca celebrul joc de cărți să fie recunoscut drept o ”îndemânare”. Totul, pentru a limita intervenția statului și a poliției în activitățile cluburilor de poker, în conformitate cu o lege dată împotriva acestor jocuri de noroc. În același timp, IPA a solicitat Guvernului o ordonanță prin care să pună punct arestărilor operate de către poliție. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi