Cu Jesus înainte! Tite nu vrea să-l forțeze pe Neymar cu Costa Rica

Brazilia, mare favorită în opinia bookmakerilor la cucerirea titlului mondial în Rusia, a gafat chiar în meciul de debut și a făcut doar un 1-1 cu Elveția. Coutinho (foto: fifa.com) a deschis scorul cu o super-execuție, dar brazilienii s-au culcat pe-o ureche și au fost egalați după reușita lui Zuber. 

Sud-americanii digeră greu eșecul și au decis să facă plângere la FIFA! Echipa lui Tite reclamă faptul că autorul golului Elveției, Steven Zuber l-a faultat clar pe fundașul Miranda înainte să marcheze golul care i-a făcut fericiți pe jucătorii lui Vladimir Petkovic. 

Șefii fotbalului din Brazilia au susținut că Zuber a comis o infracțiune clară în momentul marcării golului, dar și faptul că cei care s-au ocupat de arbitrajul video nu i-au semnalizat centralului partidei să anuleze golul europenilor.

De asemenea, în plângerea lor sud-americanii au reclamat și că arbitrul s-a făcut că plouă la duelul dintre Gabriel Jesus și Manuel Akanji - fază la care, spun, ei trebuia dat penalty. Plângerea oficială a brazilienilor are 3 pagini, iar în finalul acesteia se cere un răspuns oficial din partea președintelui FIFA, Gianni Infantino. 

Între timp, Neymar i-a dat din nou mari emoții selecționerului Tite. Abia revenit după o accidentare serioasă, starul lui PSG a ieșit accidentat de pe teren la unul dintre antrenamente (foto: esporteinterativo.com.br). Inițial s-a crezut că el nu poate juca în următorul meci, contra naționalei din Costa Rica. 

Brazilienii au anunțat, însă, că nu e vorba de nimic grav și că, cu ajutorul fizioterapeuților, Neymar va fi apt de joc în următoarele partide. În același timp, au declarat că problemele atacantului de la PSG au survenit în urma deselor faulturi ale elvețienilor asupra lui la meciul de debut. 

O statistică a specialiștilor a scos la iveală faptul că Neymar este unul dintre cei mai „vânaţi” jucători de la Campionatul Mondial din Rusia. Astfel, la meciul cu Elveția el a fost faultat de 10 ori - cele mai multe asupra unui fotbalist de la Mondialul din 1998 și până în prezent! 

Brazilia vs Costa Rica, posibil fără Neymar 

(foto: fifa.com)

Cu cinci titluri mondiale în palmares până acum, brazilienii au dezamăgit la debutul în competiția din Rusia, egalul cu Elveția fiind una dintre cele mai mari surprize din istoria Mondialului. Remiza cu europenii îi obligă pe jucătorii lui Tite să nu mai facă niciun pas greșit dacă vor să iasă din grupe. 

Brazilia a câștigat ultimele opt meciuri împotriva naționalei din Costa Rica și a pierdut doar o singură dată în cele zece întâlniri anterioare. Deși au anunțat că nu e nimci serios în ceea ce privește ultima accidentare, selecționerul Tite (foto: goalbold.com) e tentat să nu-l forțeze pe Neymar în partida cu Costa Rica. Și presa din Brazilia este de aceeași părere și notează că de Neymar este nevoie mai târziu în competiție. 

Asta înseamnă că ceilalți jucători să suplinească absența starului de la PSG. Și, slavă Domnului, Brazilia are o bancă excepțională. E de așteptat ca Fernandinho și Renato Augusto să joace din primul minut, astfel că Philippe Coutinho urmează să aibă un rol mai avansat. O altă opțiune ar fi o formulă cu Roberto Firmino, dar Tite este singurul care va decide ce este mai bine pentru Brazilia. 

De partea cealaltă, e de așteptat ca Joel Campbell să intre în primul ”11”, în vreme ce Johan Venegas ar putea lua loc pe bancă. Autorul unei evoluții foarte bune contra Serbiei, de Keylor Navas se leagă cele mai multe speranțe ale costaricanilor în meciul cu Brazilia. 

Dacă Neymar va sta pe bancă, pe umerii lui Gabriel Jesus (foto: bandab.com.br) va pica responsabilitatea golului. Atacantul lui Man City a bifat al 10-lea său gol la națională înainte de Cupa Mondială, în doar 17 apariții. La această casă de pariuri online, Jesus are cota 3.25 pentru deschiderea scorului și 1.70 să marcheze oricînd în timpul partidei. Pe de altă parte, o reușită a lui Coutinho are aici cota 2.48. 

Echipe probabile: 

Brazilia: Alisson - Danilo, Thiago Silva, Joao Miranda, Marcelo - Renato Augusto, Fernandinho, Paulinho - Willian, Gabriel Jesus, Coutinho.

Costa Rica: Keylor Navas - Acosta, G. Gonzalez, Oscar Duarte - Gamboa, Borges, David Guzman, Calvo - Bryan Ruiz, Urena, Joel Campbell.

Brazilienii (foto: fifa.com) nu au pierdut niciun meci din ultimele 12 jucate, timp în care au încasat doar două goluri. Asta în vreme ce Costa Rica a pierdut șapte din ultimele lor meciuri în toate competițiile. În plus, Brazilia a câștigat anterioarele opt dispute consecutive împotriva costaricanilor.

Toate aceste cifre, dar și faptul că jucătorii lui Tite vor răzbunare după egalul cu Elveția de la debut fac din Brazilia mare favorită în acestă partidă. Iar jurnaliștii brazilieni merg pe o victorie la scor a naționalei lor, cei mai mulți vorbind de un 3-0. Pentru o miză pe victoria Braziliei și peste 2,5 goluri, la această casă de pariuri online cota este 1.86. Pe de altă parte, o victorie la zero a Braziliei are aici cota 1.68. 

Deschide cont și pariază pe victoria Braziliei la o cotă mărită de 5.00!

 

VERIFICĂ AICI TOATE OFERTELE ŞI SURPRIZELE PREGĂTITE PENTRU CAMPIONATUL MONDIAL

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi