Cu Dumnezeu înainte! Fost jucător la Manchester United, Philip Mulryne s-a făcut preot

Philip Mulryne a fost coleg cu David Beckham şi Ryan Giggs la Manchester United, dar n-a ajuns nici la degetul mic al acestora. Nici la fotbal, şi nici în ceea ce priveşte banii. Mijlocaşul nord-irlandez, care a jucat trei ani pe "Old Trafford", a câştigat doar 560 de mii de euro din fotbal, la care a renunţat în 2008 din cauza unei accidentări. A fost anul în care s-a înscris la cursurile de filosofie ale Universităţii din Roma, pentru ca apoi să urmeze teologia la Belfast. A fost decizia care i-a uimit pe mulţi, ştiut fiind faptul că Mulryne nu a fost tocmai "uşă de biserică". A avut o relaţia cu modelul Nicola Chapman, care a reuşit să-l stoarcă de bani în mai puţin de doi ani. Luna trecută, Înalta Curte din Belfast l-a declarat în faliment pe fostul jucător al lui Manchester United! 

Acum, Philip Mulryne este un student eminent, iar evoluţia lui a atras atenţia mai marilor Bisericii Catolice din Irlanda de Nord. În week-end, Mulryne a fost ridicat la rangul de diacon, iar la anul urmează să fie hirotonisit şi să i se dea o parohie. 

Philip Mulryne (foto: Empic Sports) şi-a făcut junioratul la Manchester United, dar nu a reuşit să-i câştige încrederea lui Sir Alex Ferguson. Ulterior, a jucat pentru Norwich, Cardiff şi Leyton. S-a retras acum 8 ani de la King's Lynn, o micuţă echipă dintr-o ligă regională. Mulryne a jucat între 1997 şi 2007 şi în naţionala Irlandei de Nord pentru care a marcat 3 goluri în 27 de meciuri. 

 

Foto: Twitter 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!