Cu 2 dolari a câștigat aproape milionul, dar casa de pariuri nu vrea să-i dea banii!

Un american a dat lovitura vieții la o cursă de cai după ce a plasat un pariu în valoare de 2 dolari pe 6 cai câștigători (în ordinea exactă a curselor) în acea reuniune pe un bilet de tip ”Jackpot Pick 6”. Fix 891.568,80 dolari a câștigat bărbatul ca urmare a inspirației sale, numai că acum casa de pariuri refuză să-i plătească premiul. Motivul invocat este că una dintre curse nu era eligibilă pentru tipul de pariu Jackpot ”Pick Six”, deși în regulamentul casei de pariuri nu există niciun punct în care să fie specificat acest lucru!

”Cota unică, care reprezintă 15% din întrecerile zilei, va fi plătită doar dacă un singur tichet are selectate exact numele câștigătorului pentru fiecare dintre cele 6 curse, valabile pentru pariul tip Pick Six. În cazul în care nu va exista un astfel de bilet, atunci suma se va reporta pentru a doua zi”, scrie în regulamentul casei de pariuri care refuză să-i plătească omului banii. Jurnaliștii de la FoxSports, care au preluat știrea, scriu că bărbatul nu va avea probleme în a-și recupera banii în instanță, date fiind ”lacunele” din regulamentul operatorului de jocuri de noroc. 

PARIAZĂ PE CURSE DE CAI ȘI CÂINI LA UNA DIN AGENȚIILE DE TOP DIN ROMÂNIA!

Pe biletul de 2$ pentru ”Jackpot Pick 6” au fost selectați câștigători (în ordinea exactă a curselor) caii cu numerele 6-9-9-1-2-4. Combinația cotelor pentru aceste victorii, plus procentul de 15% din ziua de întreceri a dus la mega-premiul de 891.568,80 dolari. 

Refuzul casei de pariuri nu a rămas fără urmări..Astfel, organizatorii curselor au anunțat anularea a două derby-uri în următoarele două săptămâni, din cauza lipsei de înscrieri. Vor să compenseze acest lucru prin adăugarea unor curse suplimentare în următorul week-end. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi